pereop 10.09.04, 09:46 kubusiu nie zapomnił kupić dziś nowego numeru dla każdego idealnego antyklerykała czyli - FiM pzdr i pasjonującej lektury Pereop Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bez_senna Re: info dla kubusia 11.09.04, 00:49 Tak Kubusiu, nie zapomnij, i rąk nie zapomnij umyć przed obiadem (patrz jak tu się o Ciebie troszczą). A tak poważnie ja już nabyłam, numer jak zawsze ciekawy Odpowiedz Link
ogolone_jajka Re: info dla kubusia 11.09.04, 10:29 Kurde, tak reklamujecie,że chyba się skuszę, zwłaszcza że jadę niedługo na działkę, a tam jest teściowa dewotka, to może być śmiesznie, jak zobaczy co czytam ) Odpowiedz Link
pereop Re: info dla kubusia 11.09.04, 10:37 Tak Kubusiu, nie zapomnij, i rąk nie zapomnij umyć przed obiadem to miało być ironiczne? (patrz jak tu się o Ciebie troszczą). skoro kubus ma pasję to trzeba mu pomóc Odpowiedz Link
bez_senna Re: info dla kubusia 11.09.04, 13:11 > skoro kubus ma pasję to trzeba mu pomóc A jakże, a niech się rozwija! Ja ze swojej strony to pismo polecam nie tylko antyklerykalnym. Otwiera oczy. Odpowiedz Link
pereop Re: info dla kubusia 11.09.04, 14:42 bez_senna napisała: Ja ze swojej strony to pismo polecam nie tylko antyklerykalnym. Otwiera oczy. albo potrafi tylko zaślepiać że cały KK jest be - nie bądź taka pewna - prawda zawsze leży pośrodku - ale skrajności prezentowane przez FiM są łatwiej przyswajalne dla niektórych pzdr Pereop Odpowiedz Link