Gość: krolis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 11:52 Witam czy ktoś był w tym roku z biurem podróży oasis-fortuna thalassa, w 2008 roku czytałam straszliwe skargi na tą wycieczkę, a chcemy ją wykupić na przyszły rok. proszę o opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mika Re: Fortuna Thalassa, oasis tous? IP: *.142.138.21.static.telsat.wroc.pl 08.03.10, 22:08 Jeśli ktoś z Was wybrał opcję Fortuna z sieci Thalassa mogłby sie pochwalic w którym konkretnie hotelu został zakwaterowany?:) Wszystkie cztery są naprawde dobre, pytam z czystej ciekawości bo sama wybieram się w tej opcji na wakacje :) Ps: znajomi rok temu zostali zakwaterowani w Thalassa village i byli baaaardzo zadowoleni :) Odpowiedz Link Zgłoś
chopinka Re: Fortuna Thalassa, oasis tous? 09.03.10, 22:16 Wszystkie hotele sieci Thallasa sa Ok, sama wziełabym fortunę na to. Byłam w Thallasa Shalimar i było super, czysto,jedzenie dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Fortuna Thalassa, oasis tous? IP: *.142.138.21.static.telsat.wroc.pl 16.04.10, 18:54 Chciałabym jeszcze tylko dodać że Thalassa Sousse i Thalassa Mahdia są też w ofecie TUI (uchodzące za najwyższą półkę pośród biur podróży)- więc chyba nie ma się co uprzedzać a wręcz odwrotnie tylko pozytywnie nastawić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Fortuna Thalassa, oasis tous? IP: *.142.138.21.static.telsat.wroc.pl 24.06.10, 16:23 Jestem już po wakacjach z fortuną Thalassa- mieszkaliśmy w Thalassa Village :) było suuuuuuper !! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Fortuna Thalassa, oasis tous? IP: 195.150.85.* 08.04.10, 11:57 ja wlasnie wykupiłam Fortuna Thalassa na lipiec 2010,(oasis)po przeczytaniu tylu zlych opini mam watpliwosci co robic. Odpowiedz Link Zgłoś
yo_witka Re: Fortuna Thalassa, oasis tous? 09.04.10, 13:14 Nie przejmuj się opiniami często są przesadzone - poza tym zawsze znajdą się niezadowoleni ludzie. Thalassa ma bardzo dobre hotele, w zeszlym roku spędziliśmy 2 tyg w Thalassa Village i było super, natomiast znajomi byli w Thalassa Shalimar jesli dobrze pamiętam i również byli bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: Fortuna Thalassa, oasis tous? IP: *.ghnet.pl 18.07.10, 20:55 A czy ktoś wybiera się z oasis 29.07.10?? oczywiscie w opcji Fortuna Thalassa?? My z mężem i synkiem jedziemy na 2 tygodnie - ciekawe gdzie trafimy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zola Re: Fortuna Thalassa, oasis tous? IP: *.chello.pl 22.07.10, 08:32 a nie przeszkadza Wam,ze ladowanie jest w Tunisie a nie Monastirze,gdzie nieopodal Monastiru znajdują sie hotele? ja bym z dzieckiem nie zdecydowala sie leciec do Tunisu by potem autokarem tłuc sie godzine albo wiecej.Szkoda,ze biuro w tym roku wykupiło ladowanie na innym lotnisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: Fortuna Thalassa, oasis tous? IP: *.ghnet.pl 22.07.10, 09:16 Trochę nie mam wpływu na wybór lotniska :) a hotel wybrałam po opiniach jakie miał w necie a nie odległości od lotniska - i to jest priorytet:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zola Re: Fortuna Thalassa, oasis tous? IP: *.chello.pl 22.07.10, 12:06 nie,no pewnie ze trzeba szukać dobrego hotelu,ale to nie jedyny z dobrymi opiniami,inne bliżej lotniska też mają dobre opinie:) życzę udanego wypoczynku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tucha Re: Fortuna Thalassa, oasis tous? IP: *.chello.pl 23.07.10, 20:38 właśnie wróciłam, miałam Thalassa Sousse. było mega, hiper, extra,fajnie, do tego stopnia,że na pewno tam wrócę :) Odpowiedz Link Zgłoś
olutka75 Re: Fortuna Thalassa, oasis tous? 26.07.10, 21:31 jak spisal sie oasis? muszę powiedziec że ten filmik, który ostatnio pojawił się na You tube na temat ich oszustw jeśli chodzi o hotele thalassa bardz zniechęca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorc Re: Fortuna Thalassa, oasis tous? IP: *.polkomtel.com.pl 12.08.10, 14:42 Hotele Thalassa są OK - nic się nie martw :) Własnie wóciliśmy z Thalassa Sousse (pozostałe hotele z sieci są również ok - i tak jak ktoś wyżej pisał są równiez w ofercie TUI) PROBLEMEM JEST OASIS TOURS KTÓRY NAGMINNIE PRZEWOZI TURYSTÓW DO INNYCH HOTELI NA JEDEN LUB KILKA DNI !! Na miejscu nic nie uda Ci się załatwić - rezydenci - BEZNADZIEJNI - pozostaj jedynie reklamacja po powrocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Fortuna Thalassa, oasis tous? IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.10, 11:18 Witam, Zastanawiam się na ofertą Fortuna Thalassa z Oasis na wrzesień. Czy ktoś wrócił ostatnio z takich wczasów z tym biurem?. Czy prawdą są starsze opinie na forach, ze można wcale nie trafić do żadnego hotelu z sieci Thalassa? Do jakiego hotelu trafiali ostatnio klienci Oasis lecący z Katowic? Bardzo proszę o aktualne wypowiedzi, bo nie wiem, czy warto korzystać z tej oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: Fortuna Thalassa, oasis tous? IP: *.ghnet.pl 19.08.10, 22:20 My jechalismy 29.07 i trafilismy do Thalassa Mahdia... bylo ok... plaza ladna, jedzenie dobre i duzo... bez problemow z zakwaterowaniem... rezydentka p. Aneta ok Odpowiedz Link Zgłoś