Dodaj do ulubionych

hotel saadia-animatorzy

28.02.10, 22:43
CHCEMY TAK SAMO JAK W TAMTYM ROKU , TAK I W TYM POJECHAĆ DO HOTELU
SAADIA. MOJE PYTANIE JEST TAKIE..CZY KTOŚ Z WAS WRÓCIŁ Z SAADI W TYM
ROKU ALBO WYBIERA SIE ZA NIEDŁUGO? PYTAM PONIEWAZ INTERESUJE MNIE
CZY ANIMATORZY Z TEGO HOTELU SIĘ POZMIENIALI. NIE UKRYWAM ŻE GŁÓWNIE
DLATEGO STWIERDZILIŚMY ŻĘ I W TYM ROKU CHCEMY POJECHAĆ DO TEGO
HOTELU. MY I NASZE DZIECI BYŁY BARDZO ZADOWOLONE Z POBYTU GŁÓWNIE
DZIĘKU ANIMATOROM. PROSZĘ WIĘC O TO BYŚCIE UDZIELILI MI INFORMACJI
KTO W TYM ROKU JEST Z ANIMATORÓW. Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA ODPOWIEDZ.
Obserwuj wątek
    • magbethmk Re: hotel saadia-animatorzy 28.02.10, 23:12
      z tego co wiem, na tą chwilę są ci sami animatorzy co w zeszłym
      roku, czyli Ayman, Dali, Picatchou i Adel. wybieram się na początku
      kwietnia a wy?
      • mmonisssss Re: hotel saadia-animatorzy 01.03.10, 08:56
        my byliśmy w kwietniu w tamtym roku dokładnie 9 kwietnia(2 tygodnie), teraz
        zdecydowaliśmy się na koniec maja ze względu na pogodę. jak wrócisz proszę
        potwierdź mi czy są ci sami animatorzy. jak ja byłam w kwietniu był jeszcze
        Muaz, ale z tego co się oriętowałam w maju już go nie było.
        • magbethmk Re: hotel saadia-animatorzy 01.03.10, 09:03
          jasne, nie ma sprawy, dam znać kto jest, chociaż oni sie zmieniają bardzo
          często, nawet w ciągu dwóch tygodni pojawiają się nowi a inni odchodzą, czasem
          sie zastępują. a masz jakiegoś konkretnego ulubionego animatora czy wszyscy
          zrobili dobre wrażenie?
          • mmonisssss Re: hotel saadia-animatorzy 01.03.10, 11:34
            :-) dobre pytanie. moje dzieciaki przepadałay za Arbim i Pikaczu :-)
            ja osobiście najbardziej lubiłam Muaza(wiem że go nie ma niestety) i dudu dalii
            :-) mój mąż najlepiej rozumiała się i najbardziej lubił szefa animatorów ale
            wogóle nie pamiętam jak on miał na imię cos na A (taki przystojniak), wiem
            właśnie że niestety oni się zmieniają...szkoda bo szczerze to animatorzy tworzą
            nastój w hotelu :-) mam nadzieję że chociaż połowa będzie. byłaś już w saadii ?
            • mmonisssss Re: hotel saadia-animatorzy 01.03.10, 11:35
              właśnie przeczytałam twoją wiadomość jeszcze raz :-) jasne Adel się zwał szef
              animatorów :-)
            • magbethmk Re: hotel saadia-animatorzy 01.03.10, 12:20
              :) tak tak, ich szef to Adel właśnie :) chyba najspokojniejszy i najpoważniejszy
              z nich wszystkich, no ale ktoś musi tą bandę trzymać w ryzach :) byłam w saadii
              na przełomie września i pażdziernika w zeszłym roku i wybieram sie teraz w
              kwietniu, prawdopodobnie 08 na 2 tygodnie. sama dzieci nie mam, ale widziałam
              jak oni potrafią się nimi zająć, jakie mają podejście i co najciekawsze
              dzieciaki wcale się ich nie boją i lgną jakby animatorzy mieli jakiś magnes w
              sobie :) z tego co wiem to Arbiego już nie ma, jest gdzieś w jakimś innym
              hotelu, ale tam wszystko się zmienia jak w kalejdoskopie i nie wiadomo nawet co
              i kto będzie jutro
              • mmonisssss Re: hotel saadia-animatorzy 01.03.10, 12:48
                mam nadzieję , że przywieziesz mi dobre informacje po powrocie....aż szkoda że
                Arbiego nie ma, mój mały za nim przepadał i z wzajemnością :-) mój mały ma
                włoski koloru jak mleko, jak arbi go nosił na rękach fajnie wyglądali...może się
                coś zmieni ...mam nadzieje...chyba nawet nie musze tobie życzyć miłego pobytu ,
                bo napewno będziesz go mieć...aż zazdroszczę że już za chwilę tam wylatujesz :-)
                • magbethmk Re: hotel saadia-animatorzy 01.03.10, 15:49
                  ja też się bardzo cieszę i już nie mogę doczekać :) nigdy nie
                  wiadomo jak to będzie, może nawet do mojej wizyty dużo się zmienić a
                  zanim ty pojedziesz z rodzinką to też coś się może wydarzyć i wróci
                  Arbi, albo będą zupełnie jacyś nowi... napewno dam znać a i sobie i
                  wam życzę udanego, pogodnego i pełnego dobrej zabawy wypoczynku :)
                  • Gość: koko Re: hotel saadia-animatorzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 17:37
                    A kojarzy ktoś może Michela - też animatora? Do 21 czerwca obecny
                    był w Saadi ;-)
                    • akinom.85 Re: hotel saadia-animatorzy 08.03.10, 16:42
                      Byłam w Saadii od 18 czerwca i niestety animatora o tym imieniu tam
                      nie było.
                      • Gość: koko Re: hotel saadia-animatorzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 12:30
                        Na pewno był. Pracował w Mini Clubie. Codziennie na wieczornych
                        animacjach dla dzieci pokazywał kroki i tańczył z nimi. W dzień był
                        również przy basenie. Ciemny, dłuższe kręcone włosy, blizna na
                        dłoni, szczupły. Dzieciaki go uwielbiały; ganiały za nim, wrzucały
                        do basenu... Około 16-17 lat. Bardzo prosze o jakieś info.
                        Pozdrawiam
                        • akinom.85 Re: hotel saadia-animatorzy 10.03.10, 22:01
                          aaa... już sobie przypomniałam. On był bardzo krótko w trakcie
                          mojego pobytu, byłam od 18 czerwca i widziałam go zaledwie przez dwa
                          dni. Niestety nic o nim nie wiem, jakoś nie zapadł mi w pamięć.
                          • Gość: koko Re: hotel saadia-animatorzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 15:39
                            podobno był od kwietnia. Nic dziwnego, że widziałaś go zaledwie dwa
                            dni, bo 21 wyjchał :(
    • Gość: luska animatorzy w saadia IP: 213.77.57.* 17.06.10, 18:22
      Witam. wlasnie dzisiaj razem z mezem wrocilismy z hotelu sadia. bylo
      cudownie.nie wiem jacy animatorzy byli w zeszlym roku alw w tym byli cudowni.
      Tito,Didi.Susu.Dali. cudowne miejsce polecam!!!
      • Gość: Karolina Re: animatorzy w saadia IP: *.u.itsa.pl 18.06.10, 15:00
        dla mnie też było to cudowne miejsce i animatorzy też nie do zapomnienia :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka