Gość: nowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 20:32 Witam, prosze o opinie hotelu SAMARA czy ktoś tam był, proszę o wyrozumiałość, jade tam pierwszy raz. dziękuje za szczere wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: SAMARA IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.04.10, 11:41 Ja też jadę tam po raz pierwszy i to już za 10 dni :-) Czytałam wiele pozytywnych opinii o tym hotelu, więc jestem spokojna:-) A Ty kiedy się wybierasz?? Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bvb09d Re: SAMARA 25.04.10, 11:58 Witam Też miałem ten hotel na uwadze, ale po obejrzeniu filmiku odechciało mi się :) Zobacz www.youtube.com/watch?v=5XEfKPnUYqo Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: SAMARA IP: 83.1.68.* 25.04.10, 17:18 hotelik moze byc ja co prawda korzystalam tylko z wyzywienia w samarze ale jest ok zadna rewelacja ale za takie pieniazki moze byc, tylko troche ciasnawo przy basenie, milego pobytu bo miasteczko jest fajniutkie Odpowiedz Link Zgłoś
travelmax Re: SAMARA 26.04.10, 20:59 Hotelik za te pieniądze na pewno spoko. najgorsza jest restauracja - gdzie brakuje wszystkiego(szklanek, sztućców, talerzy,) kelnerzy mają jakieś swoje rytuały np. jak dostaną od ciebie coś np. szorty to będą ciebie bardziej zaóważać, zaznaczają sobie stoliki takimi kwiatkami niby to rezerwacja. Reszta ok, w recepcji daj 10$ to na pewno dostaniesz lepszy o ile takie są pokój. Odpowiedz Link Zgłoś