Dodaj do ulubionych

Wrocilem z tunezji hammamet yasminne pytania?

IP: *.promax.media.pl 14.10.10, 22:26
Obserwuj wątek
    • krzysiekx Re: Wrocilem z tunezji hammamet yasminne pytania? 05.11.10, 13:17
      Witam!
      może masz namiary na jakieś lokalne biura podróży,gdzie będzie można wykupić taniej wycieczki
      • Gość: szik Re: Wrocilem z tunezji hammamet yasminne pytania? IP: *.promax.media.pl 24.11.10, 11:04
        niestety nie,ale spokojnie na pewno w hotelu sami cie znajda i zaproponuja. pamietaj tylko zeby sie targowac. polecam wycieczke na wielbładach
        • Gość: ewik Re: Wrocilem z tunezji hammamet yasminne pytania? IP: 212.244.241.* 26.11.10, 08:29
          W jakim hotelu byłaś i jakie warunki w tym hotelu ? Możesz go śmiało polecić?
          Czy byłaś w centrum Hammmet Yasminne? Chciałabym polecieć ponownie do Hammmet, ale tym razem do Yasminne. Bo w tej dzielnicy tętni życie.
          • Gość: Arn Re: Wrocilem z tunezji hammamet yasminne pytania? IP: 217.17.41.* 26.11.10, 15:15
            Ja spedziłem fajne 2 tygodnie w Bahia Beach.
            Blisko morza i centrum
          • Gość: szik Re: Wrocilem z tunezji hammamet yasminne pytania? IP: *.promax.media.pl 06.12.10, 09:20
            Sandra Club. Hotel Blisko morza,zaraz obok Mediny. Miałem pokoj z balkonem od strony ulicy,ale spokojnie wysypialem sie jak dziecko. wszędzie blisko, polecam Jasmine Hammamet
            • Gość: nina Re: Wrocilem z tunezji hammamet yasminne pytania? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.10, 14:41
              Proszę o odpowiedz na niżej zadane pytanie.Pozdrawiam
      • Gość: ja info dla krzysiekx IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.11.10, 18:45
        Podaję stronkę
        www.sahelvoyages.com/kont.htmPozdrawiam
        • Gość: nina Re: info dla krzysiekx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.10, 16:41
          Napisz więcej informacji o hotelu "Sandra Club" np.jakie warunki lokalowe,wyżywienie i rozrywki.
          Jestem zainteresowana ofertą SUN & FUN ,cena 1810 zł All na 14 dni.Zastanawiam się ,bo na forum o tym hotelu są różne opinie.
          • Gość: szik Re: info dla krzysiekx IP: *.promax.media.pl 05.01.11, 12:55
            Sandra Club: jedzenie monotonne,troche mało przyprawione, najgorsze były śniadania,ale nie jedziecie tam chyba jeść na umór. dobre drinki,pokoje codzienne sprzątane,nawet jak się nie dało napiwku. codziennie animacje,ale akurat mnie to nie interesowało,praktycznie cały pobyt w Tunezji spędziłem na zwiedzaniu i plażowaniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka