Dodaj do ulubionych

Hammamet - hotel Safa

19.07.05, 21:30
Hej!
25.08. wybieram się z koleżanką właśnie do tego hotelu.
Jestem ciekawa opinii na ten temat - jeżeli ktoś był właśnie w tym hotelu, to
będę wdzięczna za kazdą informację.
P.S. Mamy wykupione śniadania i obiadokolacje.
Ile musimy mieć kasy na tydzień na drobne wydatki?
Obserwuj wątek
    • roleczka11 Re: Hammamet - hotel Safa 24.07.05, 23:11
      podnoszę wątek
    • olga811 Re: Hammamet - hotel Safa 28.07.05, 11:39
      cześć, byłam w tym hotelu jeden dzień (objazdówka z Libii), mieliśmy tam
      zbiórkę. Pokoje dość ładne, łazienka też ok, jest czysto. Jedzenie całkiem
      dobre, jest wybór. Ładna okolica, dzielinica jaśminu, narodowego kwiatu
      Tunezji. Hotel jest bardzo duży. Ma duży basen, przy basenie bar. Na plaży nie
      byłam, ale podobno jest OK. To wszystko co mogę powiedzieć o tym hotelu, bo
      jeden dzień to za krótko na jakieś opinie. Pozdrawiam :)
    • roleczka11 Re: Hammamet - hotel Safa 28.07.05, 14:53
      Dziękuję Ci bardzo za opinię.
      To dla mnie bardzo ważne.
      Pozdrawiam.
    • ttynka Re: Hammamet - hotel Safa 28.07.05, 16:36
      ja też byłam w tym hotelu tylko jeden dzień, ale nie chciałabym w nim zostać
      dłużej. jak miałabym zostać tam tydzień czy dwa to bym nie wytrzymała. okropne
      plaże, pełno glonów, hotel ogromny, słebe animacje, jedzenie ujdzie. ale
      niedlaeko jest za to piękna medina i pokoje są też całkiem ładne. ale do plaży
      trzeba iśc przez ulicę i na prawdę plaża jest beznadziejna, w hotelu nad
      basenem pełno ludzi...
      • kkkasia2 Re: Hammamet - hotel Safa 05.08.05, 16:28
        Do plaży z hotelu safa bliżej już być nie może. Żaden inny hotel nie jest
        położony bliżej. Morze od hotelu dzieli ulica, bardzo spokojna. Jeśli 20 m do
        daleko to bliżej już być nie może...Hotel naprawdę jak na *** jest ok,
        rezydenci mając porównanie mówili że niejeden w Yaśminie **** jest gorszy od
        safy. Ja polecam ten hotel!
    • kkkasia2 Re: Hammamet - hotel Safa 03.08.05, 16:31
      Hello, byłam w tym hotelu 2 tygodnie (16.06-30.06 2005)Fajny program animacyjny
      od 10 (gimnastyka przy basenie, póżniej aerobic w wodzie, cieszył się
      największym powodzeniem no i water polo dla mężczyzn o 15, a w między czasie
      jeszcze inne atrakcje przy plaży. Super animatorzy (pozdrówcie Claude -kolano
      kolano-będzie wiedział o co chodzi. Rio trochę szalony, polecam prowadzone
      przez niego zajęcia np strzałki, on jest niesamowity można zrywać boki. W
      hotelu jest czysto, jest bardzo duży, jedzenie - każdy powinien znaleźć coś dla
      siebie, najważniejsze że wszystko jest świeże, rano pyszne francuskie
      pieczywko, biały serek i polecam dżem z brzoskwiń, jest najlepszy. Naleśniki
      codziennie na śniadanko i kawa i kakao i herbata (wczystkie oprócz czarnej).
      Kasa? ieliśmy 1.000 dolarów na 2 tyg na 3 osoby. Wydaliśmy tylko 300. Byliśmy
      na wycieczkach Tunis-Kartagina-Sidi bu Said Oraz zoo z degustacją wina. Ok
      było. Życzę udanego urlopu. Odwiedzcie koniecznie Hammamet - 10 km od Yaśminu.
      Autobus odjeżdża na końcu hotelu safa od strony recepcji (w Tunezji nie ma
      przystanków i rozkładów jazdy ale stamtąd dojedziecie za 0,5 dinara o pełnej
      godzinie np 10 rano -później nie mam pojęcie czy kursują)Sklep najlańszy Blue
      Aice. Na wielkie zaopatrzenie nie liczcie to Tunezja, ale najpotrzebniejsze
      rzeczy z pewnością kupicie. Spacery wieczorkiem do portu bardzo polecam, fajne
      kawiarenki.
    • naserek Re: Hammamet - hotel Safa 21.08.05, 21:39
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22878&w=22216816&a=22216816

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka