lola10000 09.11.05, 09:42 zakochałam sie w Nasirze cudny chłopak czy ktoś coś o nim wie Pracuje w barze przy basenie Jest bardzo sprytny super obsługa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszkadzierzawa Re: schaherezada -Sousse 14.11.05, 06:15 Cześć!!! W jakim hotelu on pracuje. Czy to może hotel Karawan w Sousse w barze przy basenie na dole? Jest bardzo szczupły nie za wysoki, bardzo rozmowny i szybko i zwinnie obsługuje klientów? Jeśli tak to mogę coś powiedzieć na jego temat. To typowy podrywacz nie przepuści żadnej ładnej blondynce. Byłam z facetem a mimo to próbował mnie wyciągnąć gdzieś i robił to bardzo sprytnie tak żeby mój facet się nie zorientował, mimo wszystko potrafi zamrozić swoim spojrzeniem i rozumiem że trudno się z nim nie spotkać Odpowiedz Link Zgłoś
lola10000 Re: schaherezada -Sousse 18.11.05, 13:12 czesc ale scheherezada to nazwa hotel Odpowiedz Link Zgłoś
hcl1 Re: schaherezada -Sousse 21.07.06, 13:01 nie znam goscia, ale hotel 1sza klasa, byłem w zeszłym roku. świetna plaża, przejście przez ogród, no i wszystkie pokoje z widokiem na piękne moje - zasypia sie przy szumie fal... pozezja. polecam ten niedrogi hotel! Odpowiedz Link Zgłoś
polaa5 Scheherazade -Sousse 26.08.06, 20:01 a ja w Omarze. Jest kelnerem w tym hotelu. Czy ktoś coś o nim wie? Odpowiedz Link Zgłoś