Dodaj do ulubionych

Hotel Scheherezade

IP: *.compower.pl 26.05.06, 16:51
Wróciłam z Tunezji 23 maja. Byłam z biurem podrózy TRIADA (traf). Gorąco
polecam ten hotel, cudowna plaża (od hotelu 1 minuta spacerkiem) ;-),
wyśmienite jedzenie (olbrzymia ilość) i miła obsługa!!! Ps. Koło hotelu kręcą
się cudowne kociaki, które proszę dokarmiać ;-) Polecam kupić krem minimum
filtr 20!!! Dzień przed powrotem temperatura w cieniu - 44st.!!!
pozdrawiam i życzę miłego pobytu
Obserwuj wątek
    • Gość: sylwia Re: Hotel Scheherezade IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 18:37
      Bardzo sie ciesze z pozytywnych opinii bo jade wlasnie do tego hotelu 6 lipca.
      Moze ktos jeszcze?
      • Gość: kali Re: Hotel Scheherezade IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 10:12
        hej! ja też jadę 6 lipca i też do tego hotelu, a z jakim biurem jedziesz?? i skąd??
        • Gość: sylwia Re: Hotel Scheherezade IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 12:29
          jade z kopernikiem z warszawy. to wychodzi na to ze sie spotkamy :)
          pozdrawiam
    • Gość: lola Re: Hotel Scheherezade IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 11:22
      eve pracujesz w triadzie?
      • Gość: sylwia Re: Hotel Scheherezade IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 23:30
        Wlasnie dzis wrocilam z tego hotelu. Szczerze mowiac jesli chodzi o ogolne
        wrazenie nie narzekam natomiast standart pokoi-porazka.Da sie oczywiscie to
        wytrzymac i przyzwyczaic sie lecz spodziewalam sie czegos lepszego. Jesli
        chodzi o plaze to faktycznie blisko i ladnie. Widok z pokoi tez
        piekny.Generalnie poznalam tam milych i symaptycznych ludzi i chetnie bym
        wrocila nawet dzis:)
        • dr-divlo Re: Hotel Scheherezade 15.07.06, 15:18
          Byłam tam od 29.06 do 13.07.06
          Na początku wrażenia raczej średnie: brudno w łazienkach i pokojach, ale
          atmosfera w hotelu zrobiła swoje- przemili ludzie, rodzinna atmosfera. nie wiem
          czy chciałabym zamienic go na jakies sztywniackie 5 gwiazdek, polecam
          Scheherezade!!!
          • Gość: nigga9 Re: Hotel Scheherezade IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 09:11
            haj!ja lece 20.07 z katowic z biurem kopernik travel.słysze same dobre opinie o
            tym hotelu juz nie moge sie doczekac
            • Gość: ania22 Re: Hotel Scheherezade IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:49
              czy w okolicy sa jakies kluby dyskoteki?lub hotel sam prowadzi cos takeigo?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka