gosia.kaminska 12.07.06, 18:05 Lecę z mężem 7.09 do Tour Khalef - proszę o opinie o tym hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rl2 Re: Tour Khalef - 7.09 IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 13.07.06, 13:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Tour Khalef - 7.09 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 10:36 a czy to wazne-nmie lecisz na wakacje zeby caly czas siedziec w hotelu. ja tez lece 7 wrzesnia i najprawdopodobniej tez do your khalef i mysle ze jest ok-zastanawiam sie jedynie czy ewentualnie nie wybrac el hana beach bo chcemy z chlopakiem jechac na sahare i nie wiem czy nam kasy wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r2 Re: Tour Khalef - 7.09 IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 13.07.06, 13:26 otoczenie jest na -4 sam hotel to budynki 7 pientrowe sa 4 jak mozecie to przy tour k ,jest hotel marhaba beach tam bylem i polecam wszystko na 5 warto o zmiane hotelu chyba ceny te same a klasa hotelu marchaba beach o niebo lepsza ja bylem w 2000 r ale samo miejsce jest jak w bajce warto Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.kaminska Re: Tour Khalef - 7.09 13.07.06, 14:07 Niestety cena nie jest taka sama, powiem nawet że duża różnica )-: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r2 Re: Tour Khalef - 7.09 IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 14.07.06, 11:33 mam.pytanie cz ta roznica cenowa wynagrodzi.klase hoteli.prosze po wakacjach wyrazic opinie o hotelach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Tour Khalef - 7.09 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 11:20 a czy to wazne-nmie lecisz na wakacje zeby caly czas siedziec w hotelu. ja tez lece 7 wrzesnia i najprawdopodobniej tez do your khalef i mysle ze jest ok-zastanawiam sie jedynie czy ewentualnie nie wybrac el hana beach bo chcemy z chlopakiem jechac na sahare i nie wiem czy nam kasy wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.kaminska Re: Tour Khalef - 7.09 24.07.06, 11:48 Ja już mam zarezerwowane Tour Khalef, jak go wybierzesz to daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Tour Khalef - 7.09 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 11:56 ok ale dam zanc w sobote bo wtedy bede rezerwowac juz na 100 i raczej to bedzie tour khalef bo to co slysze i czytam o el hana beach a szczegolnie o stanie wc to zgroza. pozdrawiam kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia\gonzek Re: Tour Khalef - 7.09 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 12:34 czesc miałam dac znac wiec 7 wrzesnia jedziemy z chłopiakiem juz na 100% do tour khalef-wylot z katowic. pozdrawiam kasia Odpowiedz Link Zgłoś
dowoz.na.lotnisko.pyrzowice Re: Tour Khalef - 7.09 30.07.06, 21:13 Jeśli potrzebujesz dostać się z Katowic lub okolic na lotnisko w Pyrzowicach,Balicach lub na Okęcie to napisz do mnie maila-oferuję transport samochodem kombi z klimatyzacją, w tygodniu transport możliwy w godz.popołudniowych i wieczornych oraz nocnych , w weekendy 24h.Cena atrakcyjna-do uzgodnienia w zależności od ilości km. W razie zainteresowania proszę o kontakt mailowy: dowoz.na.lotnisko.pyrzowicemalpkagazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia/gonzek Re: Tour Khalef - 7.09 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 13:25 dzieki za propozycje ale dowoz z krakowa do katowic na lotnisko mamy juz zapewniony. pozdrawiam i moze do zobaczenia na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KdV Re: Tour Khalef - 7.09 IP: *.max.com.pl 31.07.06, 13:10 Witaj, bylismy tam w czerwcu. Hotel jest rewelacyjny. Bardzo mila obsługa, ekstra jedzenie. Mimo, ze rowniez bylismy na wycieczce na Sahare, cieszylismy sie z hotelu, w ktorym wszystko odbywalo sie bezproblemowo. Przez chwilę kapała klima, ale wyszliśmy na 1 godzinę i w tym czasie została usunięta ta usterka. Pokoje super czyste i świeże. Basen bardzo przyjemny, muzyka leci cały czas (choć leżaki trzeba bylo wcześnie zająć). Plaża w porównaniu do innych hoteli czysta i bardzo dużo leżaków z parasolami :-)Owadów nie widziałam tam w ogóle. Jeszcze raz podkreślę: jedzenia mnóstwo i pychota... kucharze popisywali się:) i te oliwki, arbuzy, melony.... ech, cena taksy do centrum Sousse to ok. 1,5 dinara, warto upierać się przy taksometrach:-) życzę udanego pobytu:) KrissdV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia/gonzek Re: Tour Khalef - 7.09 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 13:24 to super Jedziemy z chłopakiem pierwszy raz na taka wycieczke i powiem ze troszke sie obawialismy jak to bedzie-ale po tylu pozytywnych opiniach nie mamy juz czego sie bac. A z jakiego biura podrózy byliście?? My jedziemy z kopernika na tydzin bo na dłuzej nam praca nie pozwoli-ciekawi mnie jeszcze w jaki dzień tygodnia odbywaja sie wycieczki na sahare-bede wdzieczna za ta informacje dzieki i pozdrawiam kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KdV Re: Tour Khalef - 7.09 IP: *.max.com.pl 01.08.06, 16:34 Hej, na Saharę pojechaliśmy z biurem Sahel Voyages. Mają dobrą stronkę w necie, łatwo ich znajdziesz w Sousse dzięki zamieszczonej mapce :-) 2-dniowe safari odbywa sie w weekend. Faktycznie warto zaplanowac wycieczki wczesniej. Tez bylismy tylko tydzien, a zwiedzilismy mnostwo dzieki temu, ze wczesniej planowalismy... na miejscu nie bylo juz zbyt wiele czasu na zastanawianie sie ;- ))) Ceny chyba takie jak wszedzie, ale pilot polski i zainteresowany uczestnikami:-) No i wycieczka odbywa sie pod prąd (tzn. w odwrotnym kierunku niż wszystkich innych biur). Co do organizatora wyjazdu do Tunezji - exim tours, to również nie mam zastrzeżeń- dostaliśmy poręczne saszetki na bilety, dokumenty i inne pierdółki (to miłe było). Poza tym rezydent nie był mi potrzebny (no bo ja to oczekuję transportu i hotelu od rezydenta:-) pozdrawiam i super urlopu!! KrissdV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia/gonzek Re: Tour Khalef - 7.09 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 18:05 dzieki za te wszystkie informacje-duzo mi pomogły Pozdrawiam gorąco kasia Odpowiedz Link Zgłoś