Dodaj do ulubionych

Tour Khalef - 7.09

12.07.06, 18:05
Lecę z mężem 7.09 do Tour Khalef - proszę o opinie o tym hotelu.
Obserwuj wątek
    • Gość: rl2 Re: Tour Khalef - 7.09 IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 13.07.06, 13:14
      • Gość: kasia Re: Tour Khalef - 7.09 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 10:36
        a czy to wazne-nmie lecisz na wakacje zeby caly czas siedziec w hotelu.
        ja tez lece 7 wrzesnia i najprawdopodobniej tez do your khalef i mysle ze jest
        ok-zastanawiam sie jedynie czy ewentualnie nie wybrac el hana beach bo chcemy z
        chlopakiem jechac na sahare i nie wiem czy nam kasy wystarczy
    • Gość: r2 Re: Tour Khalef - 7.09 IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 13.07.06, 13:26
      otoczenie jest na -4 sam hotel to budynki 7 pientrowe sa 4 jak mozecie to
      przy tour k ,jest hotel marhaba beach tam bylem i polecam wszystko na 5 warto
      o zmiane hotelu chyba ceny te same a klasa hotelu marchaba beach o niebo lepsza
      ja bylem w 2000 r ale samo miejsce jest jak w bajce warto
      • gosia.kaminska Re: Tour Khalef - 7.09 13.07.06, 14:07
        Niestety cena nie jest taka sama, powiem nawet że duża różnica )-:
        • Gość: r2 Re: Tour Khalef - 7.09 IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 14.07.06, 11:33
          mam.pytanie cz ta roznica cenowa wynagrodzi.klase hoteli.prosze po wakacjach
          wyrazic opinie o hotelach
          • Gość: kasia Re: Tour Khalef - 7.09 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 11:20
            a czy to wazne-nmie lecisz na wakacje zeby caly czas siedziec w hotelu.
            ja tez lece 7 wrzesnia i najprawdopodobniej tez do your khalef i mysle ze jest
            ok-zastanawiam sie jedynie czy ewentualnie nie wybrac el hana beach bo chcemy z
            chlopakiem jechac na sahare i nie wiem czy nam kasy wystarczy

• gosia.kaminska Re: Tour Khalef - 7.09 24.07.06, 11:48
              Ja już mam zarezerwowane Tour Khalef, jak go wybierzesz to daj znać.
              • Gość: kasia Re: Tour Khalef - 7.09 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 11:56
                ok ale dam zanc w sobote bo wtedy bede rezerwowac juz na 100 i raczej to bedzie
                tour khalef bo to co slysze i czytam o el hana beach a szczegolnie o stanie wc
                to zgroza. pozdrawiam
                kasia
                • Gość: kasia\gonzek Re: Tour Khalef - 7.09 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 12:34
                  czesc
                  miałam dac znac wiec 7 wrzesnia jedziemy z chłopiakiem juz na 100% do tour
                  khalef-wylot z katowic. pozdrawiam
                  kasia
                  • dowoz.na.lotnisko.pyrzowice Re: Tour Khalef - 7.09 30.07.06, 21:13
                    Jeśli potrzebujesz dostać się z Katowic lub okolic na lotnisko w
                    Pyrzowicach,Balicach lub na Okęcie to napisz do mnie maila-oferuję transport
                    samochodem kombi z klimatyzacją, w tygodniu transport możliwy w
                    godz.popołudniowych i wieczornych oraz nocnych , w weekendy 24h.Cena
                    atrakcyjna-do uzgodnienia w zależności od ilości km.
                    W razie zainteresowania proszę o kontakt mailowy:
                    dowoz.na.lotnisko.pyrzowicemalpkagazeta.pl
                    • Gość: kasia/gonzek Re: Tour Khalef - 7.09 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 13:25
                      dzieki za propozycje ale dowoz z krakowa do katowic na lotnisko mamy juz
                      zapewniony.
                      pozdrawiam i moze do zobaczenia na miejscu
    • Gość: KdV Re: Tour Khalef - 7.09 IP: *.max.com.pl 31.07.06, 13:10
      Witaj,
      bylismy tam w czerwcu. Hotel jest rewelacyjny. Bardzo mila obsługa, ekstra
      jedzenie. Mimo, ze rowniez bylismy na wycieczce na Sahare, cieszylismy sie z
      hotelu, w ktorym wszystko odbywalo sie bezproblemowo. Przez chwilę kapała
      klima, ale wyszliśmy na 1 godzinę i w tym czasie została usunięta ta usterka.
      Pokoje super czyste i świeże. Basen bardzo przyjemny, muzyka leci cały czas
      (choć leżaki trzeba bylo wcześnie zająć). Plaża w porównaniu do innych hoteli
      czysta i bardzo dużo leżaków z parasolami :-)Owadów nie widziałam tam w ogóle.
      Jeszcze raz podkreślę: jedzenia mnóstwo i pychota... kucharze popisywali się:)
      i te oliwki, arbuzy, melony.... ech, cena taksy do centrum Sousse to ok. 1,5
      dinara, warto upierać się przy taksometrach:-)
      życzę udanego pobytu:)
      KrissdV
      • Gość: kasia/gonzek Re: Tour Khalef - 7.09 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 13:24
        to super
        Jedziemy z chłopakiem pierwszy raz na taka wycieczke i powiem ze troszke sie
        obawialismy jak to bedzie-ale po tylu pozytywnych opiniach nie mamy juz czego
        sie bac.
        A z jakiego biura podrózy byliście??
        My jedziemy z kopernika na tydzin bo na dłuzej nam praca nie pozwoli-ciekawi
        mnie jeszcze w jaki dzień tygodnia odbywaja sie wycieczki na sahare-bede
        wdzieczna za ta informacje
        dzieki i pozdrawiam
        kasia
        • Gość: KdV Re: Tour Khalef - 7.09 IP: *.max.com.pl 01.08.06, 16:34
          Hej,

na Saharę pojechaliśmy z biurem Sahel Voyages. Mają dobrą stronkę w necie,
          łatwo ich znajdziesz w Sousse dzięki zamieszczonej mapce :-) 2-dniowe safari
          odbywa sie w weekend. Faktycznie warto zaplanowac wycieczki wczesniej. Tez
          bylismy tylko tydzien, a zwiedzilismy mnostwo dzieki temu, ze wczesniej
          planowalismy... na miejscu nie bylo juz zbyt wiele czasu na zastanawianie sie ;-
          ))) Ceny chyba takie jak wszedzie, ale pilot polski i zainteresowany
          uczestnikami:-) No i wycieczka odbywa sie pod prąd (tzn. w odwrotnym kierunku
          niż wszystkich innych biur).
          Co do organizatora wyjazdu do Tunezji - exim tours, to również nie mam
          zastrzeżeń- dostaliśmy poręczne saszetki na bilety, dokumenty i inne pierdółki
          (to miłe było). Poza tym rezydent nie był mi potrzebny (no bo ja to oczekuję
          transportu i hotelu od rezydenta:-)
          pozdrawiam
          i super urlopu!!
          KrissdV
          • Gość: kasia/gonzek Re: Tour Khalef - 7.09 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 18:05
            dzieki za te wszystkie informacje-duzo mi pomogły
            Pozdrawiam gorąco
            kasia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka