Gość: karolka57@wp.pl IP: *.e-wro.net.pl 25.07.06, 20:08 wylot 29.07z Wrocławia czy ktoś leci do tego hotelu, czy Ci którzy tam byli maja jakieś pozytywne wspomnienia, szczerze mówiąc trochę mnie przeraźa ta Tunezja po lekturze forum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esojka Re: palm inn 25.07.06, 20:54 hej hej. Ja lecę do Palm Inn 30.07 z Katowic. Spotkamy się na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
dowoz.na.lotnisko.pyrzowice Re: palm inn 25.07.06, 22:27 esojka napisała: > hej hej. Ja lecę do Palm Inn 30.07 z Katowic. Spotkamy się na miejscu. Jeśli potrzebujesz dostać się z Katowic lub okolic na lotnisko w Pyrzowicach,Balicach lub na Okęcie to napisz do mnie maila-oferuję transport samochodem kombi z klimatyzacją, w tygodniu transport możliwy w godz.popołudniowych i wieczornych oraz nocnych , w weekendy 24h.Cena atrakcyjna- do uzgodnienia w zależności od ilości km. W razie zainteresowania proszę o kontakt mailowy: dowoz.na.lotnisko.pyrzowicemalpkagazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeszali Re: palm inn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 22:18 Lecę do Palm Inn 24.08. Będę wdzięczna jak przekażesz wrażeń z pobytu w tym hotelpo powrocie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś