02.08.06, 15:30
Czy jadąc do Tunezji powinnam zabrać ze sobą ręcznik? Mam hotel **** ale nie
wiem, czy te ręczniki można wynosić ze soba na plażę?
Prosze o podpowiedź.
Obserwuj wątek
    • domi_mikolka Re: ręcznik? 02.08.06, 19:09
      to zalezy czy lubisz sie wycierac recznikiem, na ktorym wczesniej lezalas na
      plazy. ja nie lubie, wiec mialam swoj osobny do rozkladania na piasku.
    • Gość: neila Re: ręcznik? IP: *.4web.pl 02.08.06, 20:40
      Ręcznik zawsze możesz jakoś premycić w torbie plażowej czy pleacku i jakoś koło
      recepcji przemkniesz, ale sądze, że raczej nie wolno ich wynosić!

Poza tym są małe i białe, więc sprzątaczki widziałby jak je wybrudziłaś:)
      Na plaże bierze się taki duży i gruby ręcznik! pozdrowionka!
      • domi_mikolka Re: ręcznik? 02.08.06, 21:25
        to chyba zależy gdzie są białe, u nas były granatowe akurat, a gdzieś tam
        indziej, zdaje się, że ciemnozielone. sprzątaczka Ci raczej złego słowa nie
        powie na wybrudzone ręczniki, bo ją to szczególnie nie obchodzi, w końcu nie
        ona pierze tylko pralka, a poza tym tam sprzątaczki jakoś nie są nad wyraz
        rozmowne:)
    • Gość: Bonkers Re: ręcznik? IP: *.tvk3.pl / *.tvk3.pl 02.08.06, 21:35
      Lepiej wziąś jeden duży na plażę i basen. Z hotelu z reguły nie wolno wynosić.
      • Gość: Zuza Re: ręcznik? IP: *.artnet.lublin.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 22:21
        Ja biorę zawsze swoje.Mam uraz, bo nie jestem pewna jak one były prane.POza tym zdażyło mi się,ze nie wymieniano ręczników, ale je ładnie składano!
        • domi_mikolka Re: ręcznik? 03.08.06, 00:38
          w Tunezji to jest normalka, nie wiem czy nam przez tydzień zmieniono ręczniki
          choć raz, ale mnie to w sumie nie przeszkadza, bo na początku były czyste i
          pachnące, a skoro tylko ja się nimi wycierałam, to obrzydzenia nie czuję i nie
          muszę się pieklić jak niektórzy, że ręczniki nie są zmieniane codziennie, w
          domu też nie zmieniam codziennie:) jakoś mnie wciągnął ten ręcznikowy wątek...
          • oyra Re: ręcznik? 03.08.06, 07:15
            Dzięki za podpowiedzi. Chyba jednak wezmę taki duży plażowy. Zajmie mi pół
            walizki:( ale cóż. Pozdrawiam
    • dominiors Re: ręcznik? 10.07.15, 08:36
      Wg mnie warto wziąć jeden taki w razie konieczności. Wydaje mi się że w hotelach będą na pewno ręczniki hotelowe białe, bo inaczej nikt by się nie udał do takiego miejsca, które nie mogą zapewnić człowiekowi podstawowych przedmiotów do higieny, czy artykułów pierwszej potrzeby.
      • aankaa Re: ręcznik? 10.07.15, 15:40
        tak kretyńskiego spamu to już dawno nie było...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka