oyra 02.08.06, 15:30 Czy jadąc do Tunezji powinnam zabrać ze sobą ręcznik? Mam hotel **** ale nie wiem, czy te ręczniki można wynosić ze soba na plażę? Prosze o podpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domi_mikolka Re: ręcznik? 02.08.06, 19:09 to zalezy czy lubisz sie wycierac recznikiem, na ktorym wczesniej lezalas na plazy. ja nie lubie, wiec mialam swoj osobny do rozkladania na piasku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neila Re: ręcznik? IP: *.4web.pl 02.08.06, 20:40 Ręcznik zawsze możesz jakoś premycić w torbie plażowej czy pleacku i jakoś koło recepcji przemkniesz, ale sądze, że raczej nie wolno ich wynosić! Poza tym są małe i białe, więc sprzątaczki widziałby jak je wybrudziłaś:) Na plaże bierze się taki duży i gruby ręcznik! pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
domi_mikolka Re: ręcznik? 02.08.06, 21:25 to chyba zależy gdzie są białe, u nas były granatowe akurat, a gdzieś tam indziej, zdaje się, że ciemnozielone. sprzątaczka Ci raczej złego słowa nie powie na wybrudzone ręczniki, bo ją to szczególnie nie obchodzi, w końcu nie ona pierze tylko pralka, a poza tym tam sprzątaczki jakoś nie są nad wyraz rozmowne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonkers Re: ręcznik? IP: *.tvk3.pl / *.tvk3.pl 02.08.06, 21:35 Lepiej wziąś jeden duży na plażę i basen. Z hotelu z reguły nie wolno wynosić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: ręcznik? IP: *.artnet.lublin.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 22:21 Ja biorę zawsze swoje.Mam uraz, bo nie jestem pewna jak one były prane.POza tym zdażyło mi się,ze nie wymieniano ręczników, ale je ładnie składano! Odpowiedz Link Zgłoś
domi_mikolka Re: ręcznik? 03.08.06, 00:38 w Tunezji to jest normalka, nie wiem czy nam przez tydzień zmieniono ręczniki choć raz, ale mnie to w sumie nie przeszkadza, bo na początku były czyste i pachnące, a skoro tylko ja się nimi wycierałam, to obrzydzenia nie czuję i nie muszę się pieklić jak niektórzy, że ręczniki nie są zmieniane codziennie, w domu też nie zmieniam codziennie:) jakoś mnie wciągnął ten ręcznikowy wątek... Odpowiedz Link Zgłoś
oyra Re: ręcznik? 03.08.06, 07:15 Dzięki za podpowiedzi. Chyba jednak wezmę taki duży plażowy. Zajmie mi pół walizki:( ale cóż. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dominiors Re: ręcznik? 10.07.15, 08:36 Wg mnie warto wziąć jeden taki w razie konieczności. Wydaje mi się że w hotelach będą na pewno ręczniki hotelowe białe, bo inaczej nikt by się nie udał do takiego miejsca, które nie mogą zapewnić człowiekowi podstawowych przedmiotów do higieny, czy artykułów pierwszej potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: ręcznik? 10.07.15, 15:40 tak kretyńskiego spamu to już dawno nie było... Odpowiedz Link Zgłoś