Gość: Marcinek84 IP: *.altec.pl / *.altec.pl 28.08.06, 18:11 Witam kto 14.09.06 Z Katowic do El KANTANOUI <RESIDENCE EL KANTANOUI> POZDRAWIAM !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcinek 84 Re: Residence el Kantanoui IP: *.altec.pl 29.08.06, 17:52 Fajnie :D jesteście Z katowic ?? Z jakiego biura lecisz i ile latek bo mam nadzieje ze beda tam młodzia nie tylko starzy :D odp pa Odpowiedz Link Zgłoś
olenkanew Re: Residence el Kantanoui 29.08.06, 17:55 Lecimy z eximu, ale nie jestesmy z katowic. stare tez nie jestesmy, mysle ze mozna bedzie sie jeszcze pobawic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcinek84 Re: Residence el Kantanoui olkanew IP: *.altec.pl 29.08.06, 19:17 A to spoko a lecicie z Pyrzowic ?? No wiec jak nie starszyzna to ok :D I jak przygotowania ??? wiecie cos o tym hotelu :) Odpowiedz Link Zgłoś
olenkanew Re: Residence el Kantanoui 29.08.06, 19:42 Tak, lecimy z Pyrzowic. Przygotowania na razie w sferze planów:) o naszym hotelu sa rozne opinie,ale raczej pozytywne. Mozesz o nim czytac tu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22878&w=15959764 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcinek 84 Re: Residence el Kantanoui IP: *.altec.pl 29.08.06, 20:34 :) Spoko sam hotel nie jest ważny :P Nadrabia położeniem bedzie ok Macie wylot o 3 w nocy ??? Spotkałaś kogoś na forum kto leci w tym samym terminie do tego hotelu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
olenkanew Re: Residence el Kantanoui 29.08.06, 21:40 hmm..dziwne, bo my lecimy o 9.30 rano... myslalam ze jest jeden wylot. A z jakiego biuro lecisz? nie spotkalam nikogo innego tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinek 84 Re: Residence el Kantanoui IP: *.altec.pl 31.08.06, 16:06 hej z OAsis tours a wy exim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olenkanew Re: Residence el Kantanoui IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 16:09 Tak my z eximu, ciekawe jak bedzie, czy pogoda dopisze:) Ja nastawiam si na super wypoczynek i totalny luz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcinek 84 Re: Residence el Kantanoui IP: *.altec.pl 31.08.06, 20:05 :) wiec wylot rano hmm Nam mówili że w nocy :P Jutro bedziemy wiedzieć co i jak A z jakiego miasta jesteście :) Ile bierzecie kasy jeśli można wiedzieć i czy wybieracie sie na Sahare :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olenkanew Re: Residence el Kantanoui IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 20:56 Jestesmy z Sosnowca. Szczerze mowiac to nie wiem ile kasy brac, ale jako biedne studentki fortuny nie zamierzamy wydawac. Sahara z eximu raczej odpada, podobno duzo taniej mozna zalatwic sobie taka wycieczke w miejscowym biurze. Jedziesz z jakas wieksza paczka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcinek 84 Re: Residence el Kantanoui IP: *.altec.pl 31.08.06, 21:00 Acha spoko :) NIe własnie jedziemy tez w 2 :) no ale tam na miejscu pewnie znajdzie sie ekipa :) Jutro bedziemy w biurze i dowiemy sie co i jak :) Mamy zamiar sie wybrac na Sahare ale nie wiem jak z kasa:) Odpowiedz Link Zgłoś