IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 18:46
Kto leciał do Tunezji Tunis Air proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • czekoladka23 Re: Tunis Air 01.06.07, 19:08
      Hajka :) Ja leciałam Tunisair w tym roku - miałam wylot 3 maja :) i dwa lata
      temu też miałam okazję podróżować tym samolotem :D Obsługę miałam fajną,
      jedzenie w samolocie znośne - dostajesz jakiś napój, kawę albo herbatę, coś
      ciepłego np. makaron z sosem pomidorowym i mięsem, do tego dwie zimne bułeczki,
      masełko, i jakieś kruche ciasteczko :D Samolot jest dosyć mały - z tego co
      kojarze mieści 120 osob - ale nie jestem pewna :)i samoloty tej linii są już
      dość stare :P Ogólnie lot przyjemny, ale bardziej sobie chwalę linię Nouvelair -
      samolot większy, nowszy i jedzenie lepsze :)
      • gladi3 Re: Tunis Air 04.06.07, 12:27
        hej wrocielm 31 maja,lecialem tymi liniami,ogolnie spoko lot bez zadnych
        doswiadczen,jedynie co widzialem,to fakt ze killa osob mialo troche porwane
        walizki,wiadomo ze oni tym rzucaja na prawo lewo,wiec warto miec juz troche
        uzywana
    • Gość: bondek Re: Tunis Air IP: *.acn.waw.pl 04.06.07, 11:33
      Może na lotnisku w Tunisie nie okradną Ci bagażu . Żona miała braki w walizce .
      • Gość: Jagoda Re: Tunis Air IP: 217.153.205.* 04.06.07, 15:06
        ja też leciałam tymi liniami 3 maja z Warszawy, oprócz tego że trzęsło trochę,
        ogólnie było ok, powrót już był z niewielkimi przygodami
    • Gość: Marek Re: Tunis Air IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 09:20
      Leciałem z nim rok temu Obsługa pokładowa miła i sympatyczna Jedzonko niezłe
      żadnych niespodzianek Lot Przyjemny I Miły
      Pozdrawiam
    • emiraty1234 Re: Tunis Air 28.06.07, 16:25
      Właśnie wróciłam z Tunezji...Tunis Air jak najbardziej w porządku - obsługa OK,
      lot planowy, jedzonko nawet dobre i za free, co raczej w czarterach nie jest
      popularne. Polecam!
      • Gość: Sas Re: Tunis Air IP: *.net81.citysat.com.pl 28.06.07, 22:25
        Tunis Air to głównie francuskie arbasy . DO - leciałem starszym - spoko a z
        powrotem nówka . O żarciu nie będę pisał bo nie znosze poruszania jak wielu
        forowiczów tematu żarcia . Na wyposażeniu byly ekrany , które pokazywały
        pasażerom w ktorej części trasy lotu znajduje sie samolot. Stewardwesy jak
        stewardesy - fajne laski , lot bezproblemowy . Sas
    • mbw78 Re: Tunis Air 29.06.07, 21:06
      Do Tunezji podróż ok chociaż na lotnisku tak mi rzucili walizką, że połamali
      kółka i dno...
      Powrót- podróż ok, ale w domu okazało się, że brakuje połowy bagażu pomimo
      opatentowanych kłódek! Koszmar.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka