Dodaj do ulubionych

kto leci do Skanes/Rosa Beach 5 lipca?

IP: *.zeto.olsztyn.pl 28.06.07, 15:10
jest ktos taki?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jary69 Re: kto leci do Skanes/Rosa Beach 5 lipca? IP: 212.106.166.* 29.06.07, 11:46
      My mieliśmy być.Buro Ecco Holiday od miesiąca nie kwateruje w Rosa
      Beach.Niestety o zmianie nie informuje zainteresowanych przed wylotem tylko na
      miejscu.Wszyscy trafiają do Vime Helia 200 metrów od lotniska.My złożyliśmy
      reklamację i chyba na tym się nie skończy. Pozdrawiam Jary
    • jary69 Re: kto leci do Skanes/Rosa Beach 5 lipca? 29.06.07, 11:57
      Ecco Holidday od miesiąca nie kwateruje turystów w Rosa Beach.Niestety
      zainteresowanych nie informują o tym w Polsce tylko dopiero na miejscu.
      Wszyscy trafiają do Vime Helia przy lotnisku.My złożyliśmy reklamację i na tym
      najprawdopodobniej się nie skończy.Pozdrawiam Jary.
      • Gość: ek Re: kto leci do Skanes/Rosa Beach 5 lipca? IP: *.zeto.olsztyn.pl 29.06.07, 13:42
        mozna jakos temu zapobiec? kasa wplacona i to nie mala, a czytalam ze ten inny
        hotel zasluguje na 2* :(
    • Gość: asja Re: kto leci do Skanes/Rosa Beach 5 lipca? IP: *.bph.pl 29.06.07, 14:04
      Ja lecę 5 lipca do Rosa BEach-co to znaczy, ze nie kwateruje, a skąd o tym
      wiesz? jesli wycieczkę wykupiłam w maju, to tez mnie to dotyczy, ja nic nie
      wiem, więc nawet nie moglabym złozyc reklamacji!!!
      naopisz proszę cos więcej
      • Gość: ek do asja IP: *.zeto.olsztyn.pl 29.06.07, 14:13
        przed chwilą dostałam maila od ecco holiday, że kwaterują nas w rosa
        beach...tylko nie wiem czy w to wierzyć, szkoda, że dopiero teraz naczytałam się
        tych niepochlebnych opinii o ecco :( szkoda że kasa już wpłacona, chciałabym móc
        to zmienić a nie lecieć i się stresować, że ecco coś sp... (sorki nie mogę się
        powstrzymać) :( a może orientujesz się czy można jakoś wycofać kasę???
        • Gość: asja Re: do asja IP: *.bph.pl 29.06.07, 14:55
          dzwoniłam przed chwilą do biura, twierdzą, że mam rezerwację na Rosa beach i w
          takim hotelu będę zakwaterowana, okaze się na miejscu, co do zwrotu kasy, to
          podobno nie powinno byc problemu ze zwrotem, gdyby oni nie dotrzymali warunków
          załamało mnie 15 kg bagazu na osobę w oddzielnych bagazach, a ja lecę z 2
          małych dzieci
          pozdr.
          • Gość: ek Re: do asja IP: *.zeto.olsztyn.pl 29.06.07, 15:22
            o co chodzi z tym bagazem, o to ze tyle bedziesz miala? :) czy moze to jakis
            limit bagazu? ja jade z mezem, szczerze mowiac strasznie sie denerwuje przez te
            opinie o ecco holiday...trudno, mam nadzieje ze bedzie dobrze
      • jary69 Re: kto leci do Skanes/Rosa Beach 5 lipca? 29.06.07, 15:56
        My wykupiliśmy Rosa Beach w styczniu.Termin 15-28 czerwiec.Po przylocie okaało
        się że lądujemy w Vime Helia.O hotelach opinie na www.wakacje.Grupa tydzień
        przed nami też wylądowała w Vime.To samo dotyczyło terminu tydzień po nas oraz
        28 czerwca.Proszę na piśmie zarządać z Ecco potwierdzenia,że będziecie w Rosa.
        To przynajmniej podstawa do odszkodowania.Pozdrawiam Jary 69.
        • Gość: ek Re: kto leci do Skanes/Rosa Beach 5 lipca? IP: *.zeto.olsztyn.pl 29.06.07, 16:01
          hmm, w sumie na tej umowie mam napisane ze ma byc Rosa Beach, to chyba powinno
          wystarczyc w razie czego?
          • Gość: Jary 69 Re: kto leci do Skanes/Rosa Beach 5 lipca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 16:24
            Tak.Ale wted macie dowód,że diałają w złej wierze.Gdyby powiadomili was przed
            wylotem to moglibyście zrezygnować z wylotu i odebrać całą kasę.A po powrocie
            odliczą wam przelot i inne usługi i może się skończyć na 20%.Chyba że macie
            dobrego prawnika i czas na sądy.Natomiast mając pismo można im udowodnić w
            stosunkowo łatwy sposób przekręt.Pozdrawiam
          • Gość: ek warunki uczestnictwa wh EH IP: *.zeto.olsztyn.pl 29.06.07, 16:29
            znalazlam na ich stronie info, że jeśli np. zmienią zakwaterowanie na inne niż w
            ofercie, to klient albo się zgadza albo dostaje całą kasę z powrotem, z tym że
            decyzję o tym trzeba podjąć najpóźniej 48h przed wylotem i to w formie
            pisemnej...a co z tymi co na mniejscu się dowiadują o zmianach? Mają prawo
            zmienić nam trasę, godziny odlotu i przewoźnika, ale o tym muszą poinformować
            wcześniej.

zrodlo: www.eccoholiday.com/files/warunki_EH.pdf
            • Gość: Jary 69 Re: warunki uczestnictwa wh EH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 17:19
              Na razie nie wim do czego mam prawo.Muszę to skonsultować z prawnikami.Na pewno
              nie wniosę sprawy przez najbliższy miesiąc.Poczekam.Być może będzie nas więcej.
              Pozdrawiam
    • Gość: asja Re: kto leci do Skanes/Rosa Beach 5 lipca? IP: *.bph.pl 02.07.07, 10:28
      Ale ja już nie mam czasu na żądanuie na piśmie potwierdzenia, że będę w Rosa ,
      w czwartek wylot, babka w biurze powiedziała., że skoro na rezerwacji jest Rosa
      to tak będzie, tyle jeszcze spraw do załatwienia, nie wiecie czy karta maestro
      jest akceptowana bez problemu?
      pozdr.
      • Gość: Jary69 Re: kto leci do Skanes/Rosa Beach 5 lipca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 14:49
        Życzymy udanego urlopu.Niestety nie wiemy czy maestro jest akceptowana w hotelu.
        Proszę po powrocie o informację,gdzie Panstwo trafili.Pozdrawiamy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka