Dodaj do ulubionych

Tunezja poraz drugi?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 14:28
W ubiegłym roku byłam na wakacjach w Tunezji(Souse). W tym roku myślałam o
Rodos lub Krecie jednak im więcej oglądam zdjęć z Rodos czy Krety tym
bardziej odechciewa mi się tam jechać (te wąskie szare plaże, bez palm:( )
wg. mnie w Tunezji jest o wiele ładniej no i oczywiście taniej. Zaczęłam
zastanawiać się nad kolejnymi wakacjami w Tunezji (tylko inne miasto albo
Djerba) Czy myślicie że to dobry pomysł? Czy ktoś może był na Rodos lub
Krecie i w tunezji i ma porównanie?
Obserwuj wątek
    • Gość: madzinka2 Re: Tunezja poraz drugi? IP: *.crowley.pl 02.07.07, 14:39
      Tak ja byłam rok temu na Krecie a w tym roku jestem juz niestety po wakacjach w
      Tunezji.Niebo a ziemia nie ma wogóle porównania!!!Plaża szara brudna, hotel
      położony w szczerym polu ( jak z reszta wszystkie jeśli nie chcesz w centrum
      głośnego miasta).Nie,nie absolutnie Tunezja lepsza a jeszcze lepsza Turcja:)
      pzdr
      • Gość: aksia2 Re: Tunezja poraz drugi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 14:59
        dzięki za odpowiedz, pozdrawiam
    • janan2 Re: Tunezja poraz drugi? 02.07.07, 15:20
      Byłem w różnych krajach i jak bym miał ustawić ranking pod względem
      atrakcyjności to po kolei (strefa
      .śródz.)Turcja,Chorwacja,Egipt,Maroko,Bułgaria,Tunezja,Grecja bez krajów romańskich
    • motylanoga71 a hiszpania 02.07.07, 16:00
      bylem w tunezji i podobalo mi sie (byc moze jeszcze tam wroce) ale Gran Canaria
      z plaza w Maspalomas poprostu kasuje wszystkie plaze srodziemnomorskie. Polecam
      posezonowy wylot na ta piekna wyspe.
      • janan2 Re: a hiszpania 02.07.07, 16:42
        motylanoga71 napisał:

Zaznaczyłem wyrażnie;bez krajów romańskich a Hiszpania do nich się zalicza
    • volta2 Re: Tunezja poraz drugi? 03.07.07, 01:05
      no właśnie ja zastanawiam się nad wylotem po raz drugi do tunezji, przewiduję
      jakiś większy przypływ gotówki i tak się zastanawiam czy nie skoczyć na tydzień?
      właśnie wyleżałam się na chorwackich kamykach i zatęskniłam za tunezją:)
      • janan2 Re: Tunezja poraz drugi? 03.07.07, 16:13

> właśnie wyleżałam się na chorwackich kamykach i zatęskniłam za tunezją:)
        Jedz jak nie byłaś z wycieczką na Saharze.Koniecznie trzeba to zaliczyć.Tylko
        uważaj w Chebike aby Ci się nie przytrafiło nielegalne przekroczenie granicy
        algierskiej tek jak mnie.Nie warto,kurtka i plecak zostały po tamtej stronie ale
        uratowałem 2500 dinarów kary a może i więzienie.Nie polecam SKY CLUB a w
        szczególności hotelu Azur Plaza-Hammamet.Tunezja raz to wystarczająco,jak byłaś
        na Saharze to zmien kierunek.
        • Gość: aksia2 Re: Tunezja poraz drugi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 10:15
          Dzieki. No własnie byłam już na Saharze i tak pomyslałam że co ja bedę tam
          robić, chyba tylko 2 tygodnie leżeć plkackiem na plaży bo przecież nie będe
          zwiedzać drugi raz tego samego:) Postanowiłam że jednak Grecja w tym roku:)
          Tylko najgorsze że teraz nie wiem czy Kreta czy Rodos:) pozdrawiam
          • Gość: gość Re: Tunezja poraz drugi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 10:24
            Jeśli już to Rodos, Kreta jest za bardzo turystyczna. A może zastanów się na
            wyspą Kos, polecam:-)
            • Gość: Agata Re: Tunezja poraz drugi? IP: 80.51.246.* 05.07.07, 10:32
              Byłam we wszystkich tych miejscach i zdecydowanie Kreta i Rodos bardziej mi się
              podobają od Tunezji. Plaża faktycznie w Sousse jest atrakcyjna ale pod względem
              widoków nie dorasta Krecie. W tym roku prawdopodobnie pojadę drugi raz do
              Tunezji ale głównie ze względu na atrakcyjną cenę.
              • Gość: Gosia Re: Tunezja poraz drugi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 23:33
                Ja byłam w Tunezji juz pięć razy i zawsze jestem zadowolona. Zawsze jest co
                zobaczyc, co zwiedzic. Uważam, że Tunezja zaczeła się bardzo rozwijać i widac
                to nawet po hotelach.
                ja serdecznie polecam piekna, słoneczną i cieplutka Tunezje.
    • Gość: mark22 Re: Tunezja poraz drugi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 08:43
      W jakim hotelu byłeś i gdzie .Czy możesz coś polecić .Interesuje mnie all z
      dzieckiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka