osa07 06.07.07, 11:37 jakie macie opinie na temat tego biura? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
motylanoga71 Re: biuro Scan Holiday???? 06.07.07, 12:10 bylem z nimi 2 razy raz tunezja (primasol golden beach) i drugi na gran canarii obydwa wyjazdy perfekcyjnie zorganizowane, kontakt bez zarzutu (kupowalem lasty na 2 tyg przed wylotem), jeszcze z nimi gdzies polece. Scan Holiday to teraz w zasadzie TUI, od paru lat sa wlasnoscia tego biura, i kupujac lasta ma sie pawdziwego lasta a nie "pseudo" jak w innych "tanszych" biurach. Ja osobiscie polecam. Cala rezerwacje mozna zorbic przez net a na stronie scana takze porozmawic z konsultantkami i o wszystko sie dopytac (chat) Odpowiedz Link Zgłoś
osa07 Re: biuro Scan Holiday???? 06.07.07, 12:39 o kurczę, właśnie będę w tym hotelu (PRIMASOL GOLDEN BEACH).Jak możesz bardzo proszę napisz jak tam jest, jakie wrażenia po pobycie Odpowiedz Link Zgłoś
motylanoga71 Re: biuro Scan Holiday???? 06.07.07, 12:55 zobacz sobie fotki na www.motylanoga.z.pl Bylem w tym hotelu z Scanem Hotel moim zdaniem bardzo fajny , czysty , idealny dla kogos kto chce odpoczac od zgielku i ruchu ( bylem tam w pazdzierniku wiec to tez mialo swoj dodatkowy plus bo pogoda rewelacja , jak w PL lipcu i ludzie juz nie tak duzo jak zapewne w pelni sezonu. Potwierdzam ze samloloty nie przeszkadzaj, a bliskosc lotniska jest atutem jesli chodzi o transfer do hotelu ( 5 - 10 min) Potwierdzam ze hotel jest ladny, i czysty. Do tego ma 1 duza stolowke , 3 bary AI i jeden platny. Polecam w czasie lunchu a napewno w czasie kolacji "nalozenie" sobie jedzenia w glownej duzej stolowce i przejscie schodkami i korytarzem w dol do mniejszej sali, gdzie i spokojniej i ladniejszy widok na zachod slonca :) + bardzo mily i uprzejmy kelner wieczorami (nie zeby inni byli niemili ale ten dobrze mowi po ang.) Baseny w sumie 3 dla doroslych i 2 dla dzieci, z czego 2 dla doroslych na zewnatrz i drugi w budynku (obok silowni), w pazdz wszystkie byly dostepne dla gosci. Mozna tez odplatnie korzystac z masazy oraz zabiegow kosmetycznych co pewnie zainteresuje panie, uwaga - cennik jest po niemiecku/fracuzku ale mozna sie dogadac takze po ang o jaki zabieg chodzi. Panie b.mile. Ceny "warszawskie" wyzsze - np. masaz karku i plecow - 30 min - 30 DT czyli ok 75 pLN Nie ma problemu (przynajmniej w pazd) z zamiana pokoju. Nalezy zglosic taka chec w recepcji przed godzina 10. ja mialem zamiar to zrobic ale po namysle z wspoltowarzyszka zrezygnowalismy bo i tak tylko spalismy w pokoju a byl on czysty , schludny i bardzo fajny). Jako ciekawostke dodam ze pan na recepcji widzac mnie dwa dni pozniej uprzejmie zapytal dlaczego nie przyszedlem bo on byl przygotowany na zamiane. Mile. Slyszalem od Polakow z hotelu ze oni dali 10$ i dostali 4 czy 6 pokojow do wyboru. Z tego co widze nie bylo potrzeby dawania "bakszyszu" , wystarczylo uprzejmie porozmawiac z obsluga :) Tak ze jesli nie podoba wam sie pokoj, wypakujcie tylko niezbedne rzeczy, zgloscie sie na recepcje i na drugi dzien nie powinno byc problemow z zamiana. Nie musze chyba takze dodawac zeby najpierw ogladnac pokoj do ktorego macie sie przeniesc :) Co do jedzenia - rewelacja (oprocz sniadan bo ja niecierpie jajek :) ) Rozne ciekawe i smaczne tunezyjskie dania z wolowiny, jagnieciny , indyka. Jedzenie wegetarianskie. Pyszne pieczone/opiekane ziemniaki i inne warzywa (aldente lub z grilla). Do tego owoce morza ( w ciagu tygodnia dwa razy byly krewetki, mule, i kilka razy potrawy z nimi). Kuskus, ryz, frytki, ziemniaki, soczewica itp. Wszystko smaczne i ladnie podane no i .......... CIASTA ........ rewelacja. Smialo polecak skosztowania kazdego z nich. Do picia herbata czarna , herbata z verbeny ( smakowala nam i zakupilismy sobie paczuszke w sklepie w Monastirze), kawa , mleko, soki, fanta/sprite/cola/tonic woda min. Do lunchu i kolacji dodatkowo piwo/wina. Przekaski/lunch mozna smialo wynosic sobie np na plaze i tam konsumowac :) Po plazy co chwile kreca sie kelnerzy i zbieraja puste naczynia. Z przekasek polecam pizze prosto z pieca , naleniki raczej nie , chyba ze ktos lubi z dzemem/marmolada albo SIC! z cukrem. Mozna tez w czasie przed lunchem zjesc cos z grila ( tuz obok pieca z pizza). Z alkoholi jesli ktos lubi sliwowice to powinna mu posmakowac wprawdzie slabsza ale dobra Boukha czyli wodka z fig. Jest jeszcze Gin, Vodka Natasha i chyba jakis likier ale ja raczylem sie z mocniejszych trunkow Boukha i Ginem wiec o reszcie sie nie wypowiadam :) Co do pogody - przylecielismy w piatek w poludnie i niebo bylo zasnute taka cieniutenka pajeczyna a temp ok 30 stopni w cieniu. Wilgotnosc nie przeszkadza a wprawia w zdziwienie kiedy patrzysz ze w cieniu chodnik jest mokry a obok suchy jak pieprz :) PO poludniu juz pajeczynka zniknela i pogoda byla "zyleta". Ja opalalem sie caly czas w cieniu i choc mam ciemna karnacje to smarowalem sie 15 i wrocilem jak czekoladka :) Slonce nawet w pazdzierniku pali poprostu. Uwaga dla Pan, odrazu ustawcie sobie "animatorow" ktorzy podrywaja wszystkie co ladniejsze kobiety. Jak dasz "palec" to wziasc bedzie chcial reke. Nie zachecac, chyba ze lubicie takie adoracje :) Jest co robic przez caly dzien od 10 rano - siatkowka, boule, luki, p.nozna, joga, aerobic w wodzie i na ladzie, dart, pilka wodna - wszystko to w zabawowej formie az do wieczora a wieczorami w "teatrze" i "orient barze" do 21 rozrywki dla dizeci a pozniej dla doroslych. Taksowka do Monstiru sprzed hotelu 5 DT - ustalcie cene przed wsiadnieciem do niej. Czesto taksowkarz tez pyta o ktorej bedziecie wraca i krazy np w okolicy mediny zeby was zabrac za ta sama cene z powrotem do hotelu. w Monastirze zakupy albo w domu towarowym w medinie a jakies spozywcze w hipermakecie tuzo obok mediny. Ale to pewnie tylko tak jak my - zeby przywiezc jakies slodycze/przyprawy/pamiatki z tunezji Wyjaz byl ze scanem i nie ma sie o co przyczepic. Odpowiedz Link Zgłoś
motylanoga71 i jeszcze jedne link do opini o hotelu 06.07.07, 13:02 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22878&w=38672237&v=2&s=0 nie przejmuj sie opinia tunhotel, jak widzisz to musi byc jakas prowokacja albo skrajnie nieudolny i nie potrafiacy rozmawiac z obslugo "pacjent". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truda74 Re: biuro Scan Holiday???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 12:24 o przeczytaniu powyższych opinii dochodzę do wniosku, że to jakaś propaganda z bura podróży. Pyszne jedzenie???? Kiedy???? Codziennie to samo na śniadanie, obiad i kolację (czasami jedno nowe danie). Wszystko niedoprawione i mdłe. Aby cokolwiek posolić graniczyło z cudem (czy to takie trudne wsypać drobnoziarnistą sól z ryżem??? (Nota bene soli mają pod dostatkiem). Pustki oczywiście także widziałam i często jak już wychodziliśmy "najedzeni" donosili braki. Gdyby nie bagietki i bułki (innego pieczywa brak) z pomidorem to pod koniec umarlibyśmy z głodu i nie jest to tylko nasze zdanie, ale innych Polaków także. Nawet głupiego dżemu lub miodu nie było na kolację do tych placuszków lub naleśników (na śniadanie był). Poza tym ile razy można jeść makaron pod każdą postacią? A gulasz? Aha! Kawa dramat! Kupiliśmy w sklepie Nescafe (nie my jedni) to można było się napić, ale tylko do śniadania, bo później nie uświadczysz gorącej wody i mleka :-((( Czasami nawet rano woda była tylko ciepła, nawet herbata nie chciała się zaparzyć! Opcja All też chyba z nieba. Przekąski w barze przy plaży owszem były (czyli naleśniki z cukrem lub czekoladą i pizza) ale płatne 2 i 3,5 dninara!!!) W restauracji ciemno, żadnych świec czy lampek, a kelnerzy raczej niezbyt szybcy. No i problem z wyniesieniem bułki z masłem kiedy jechaliśmy 0 6 30 na wycieczkę do Tunisu (byliśmy z dziećmi). Nie wspominam o płatnych ręcznikach, materacach i sejfie (plus kaucja) bo to tylko gwóźdź do trumny. A w katalogu tak pięknie napisali OPCJA ALL INCLUSIVE... Niestety przy wyjeździe też były problemy. Wyjazd był o 3 w nocy,wiec po całym dniu plażowania chcieliśmy się "rozliczyć" z recepcją (kaucje za sejf i ręczniki). Pani odesłała nas do kolegi, którego nie było na zmianie. Zaproponowała godzinę 23 30! Dopiero po interwencji rezydentki okazało się, że ów pan będzie około 21 00 i zwróci nam kaucje. Wszystko odbyło się dość szybko. Tylko nie wiem po co ta biurokracja? Pieniądze z kwitkiami były spięte zszywaczem więc wiadomo które czyje itp. Szanowny pan recepcjonista zabrał ze sobą do domu klucz od kasy, czy jak? Kiedy któregoś wieczora chciałam wymienić ręczniki na świeże (po 2 dniach) recepcjonista chciał mnie zbyć. Zapytałam dlaczego nie może ich teraz wymienić, powiedział, że można tylko raz dziennie. Na to ja, że właśnie to robię. Poszedł na zaplecze i przyniósł czyste. Nie kumam w czym problem?!? aha! Dodam, że obsługa zwłaszcza w recepcji ma wiele do życzenia. Generalnie im się nie spieszy i sprawiają wrażenie jakby robili łaskę, że tam są dla NAS TURYSTóW! Na przykład po przyjeździe około 13 30 był problem z otrzymaniem ręczników i wynajęciem sejfu, bo miałam tylko $, a chcieli kaucję i w EUR lub dinarach,których to nie chcieli już wymienić bo kantor do 13 00. Po moim pytaniu czy nie mogę dziś korzystać z plaży bo nie mam się czym wytrzeć (białych ręczników nie wolno wynosić z pokoju) pan się głupio uśmiechnął i z wielką łaską raczył otworzyć kasę i dokonać wymiany. Cenę za ręczniki też mają kosmiczną (w informatorze Scan Holiday widniało 1,5 D/dzień) a nas skasowali po 2D. Po interwencji rezydentki okazało się, że...podnieśli ceny?!? Pokój mieliśmy rodzinny (3 osoby dorosłe i dziecko) zmieniony raz, bo poprzedni nawet tarasu nie miał (parter). Był całkiem ok, ale widok to mieliśmy na płot i hotel obok, gdzie wieczorami była dyskoteka i niedaleko kuchni (ciągły stukot sztućców i talerzy + klimatyzacja). Taras owszem był, tak 0,5 x 1 metr! I hit sezonu. Żeby oglądać tv w pokoju (jakiś maleńki 15 calowy 20 letni Soniacz)trzeba było wpłacić kaucję za pilota!!! Poza tym pogoda super, basen także. Plaża trochę wąska, ale za to woda w morzu "podgrzewana". To trzymało nas przy życiu :-) Na osłodę dodam, że nic nam nie zginęło (niewielkie sumy pieniędzy były w szufladzie, kamera i aparat też). Pokojówka po bakszyszu starała się bardziej, nawet różyczkę wstawiła w łazience :-) Tak posprzątała pokój, że nie mogłam nic znaleźć (pochowała do szafy torby i inne rzeczy "luzem") :-) Tydzień wystarczył, żeby zatęsknić za domem, zwłaszcza kuchnią. Po drodze z Warszawyzjedliśmy śniadanie w KFC.Było po prostu pyszneeeee! To z grubsza tyle. Pobyt oceniam na 3+ zwłaszcza przez tą marną kuchnię. Polecam sieć Magic Life (byliśmy w Egipcie). Warto dopłacić, ale jest luksusowo!!! Wszystko w cenie, a żarcie, no po prostu niebo w gębie i bardzo dużo wszystkiego (co wieczór inna kuchnia). Pozdrawiam polecam niewymagającym lub chcącym schudnąć ;-) p.s. jest internet po 6 DT, ale nie działa (he he) a klawiatura jest z kosmosu (wciskam np. M a wyskakuje inna litera lub znaczek). Windows niestety po francusku. Żadnych szans... Odpowiedz Link Zgłoś
piootr3 Re: biuro Scan Holiday???? 26.10.07, 11:53 Współczuję Tobie i Twojej rodzinie!!! Żarcie w KFC, to smakowitości!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WESOŁY Zmieniają warunki umowy IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.07, 17:25 Skąd masz wylot? Ja miałem wylecieć we wrześniu z Gdańska wczoraj dostałem info że TUI - Skan Holidays odwołują wyloty z Gdańska i jak chcemy to mozemy lecieć z Warszawy. Jak mi nie odpowiada to zwrócą kasę. Ciekawe czy gdybym ja chciał odwołać lub zmienić warunki umowy to też obeszło by się bez kosztów. Teraz mamy problem. U mnie maja wielkiego minusa. Odpowiedz Link Zgłoś
truda74 Re: Zmieniają warunki umowy 07.07.07, 22:01 Mam to samo (pisałam już wcześniej na ten temat forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21193&w=65342883). Biuro nawet nie dało rabatu na dojazd/ parking w W-wie. W zeszłym roku w listopadzie byłam w Sharm w Egipcie hotel Magic Life. Było extra. Szczególnie podróż: wylot o 10 z Okęcia i 16 z Sharmu. Teraz niestety jakieś nocne godziny :-( Ale to nie wina biura, ale linii lotniczych, które mają taniej w nocy, więc... Póki co jestem zadowolona. Zobaczymy jak będzie w Monastyrze. Kto też tam leci 27.IX.07??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: biuro Scan Holiday???? IP: 82.160.70.* 06.07.07, 17:50 bylismy z tym biurem w turcji,spisali sie znakomicie! Może nie jest najtansze ale gwarantuje poziom usług stosowny do ceny.12.07 lecimy do tunezji, również ze scan holiday, mamy nadzieję, ze znów wszystko bedzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WESOŁY Re: biuro Scan Holiday???? IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.07, 11:30 Ja rok temu byłem z nimi w Turcji i było OK (linie lotnicze zniszczyły walizkę ale to może się zdażyć. Reklamacja OK zwrot kasy). Jednak tym razem chyba sie nie popisali. Zmiana miejsca wylotu znacznie utrudnia sprawę Mieliśmy lecieć z Gdańska a teraz każą lecieć z W-wy. Jak nie, to możesz zrezygnować z wycieczki. Odpowiedz Link Zgłoś
motylanoga71 do Wesolego 07.07.07, 13:04 nie jest zle chlopie. Pewnie w Ecco albo innej Itace zaproponowaliby "busa" albo dowiedzialbys sie o zmianie wylotu dzien przed. Pewnie komplikuje ale z drugiej strony moze mam rozwiazanie. Nie drogie. W Empiku mozesz kupic ksiazeczke Inter City z 2 biletami na I klase w IC, EX albo TLK. Bilety sa w niej po 50 PLN i sa na I klase. Dokupujesz do nich tylko miejscowke i masz komfortowa podroz do Warszawy (jakies 4 h). pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WESOŁY Re: do Wesolego IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.07, 11:37 Mam lecieć 12 września wtedy pociągi na linii Gdańsk Warszawa będą jeździły przez Bydgoszcz czas przejazdu ok 7h. Z małymi dziećmi to troszkę mniej przyjemne. Dodatkowo będziemy musieli brać jeden dzień urlopu więcej. Skan twierdzi że przewoźnik wycofał samolot. Ale inne biura lataja tym rejsem. Wygląda na to ze to Skan wycofał swoje miejsca z samolotu bo za miało sprzedaje. Odpowiedz Link Zgłoś
motylanoga71 no to faktycznie 08.07.07, 22:35 bierz kase i ja bym ci proponowal poczekac na lasta (zaczac szukac miesiac przed wyjazdem) w Tui, neckerman albo i Scan jesli dasz im jeszcze szanse. Pozdro i udanych lowow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niagara Re: biuro Scan Holiday???? IP: *.4web.pl 07.07.07, 17:11 Ja mam bardzo dobrą opinię o tym biurze - byliśmy z nimi dwa razy (Turcja, Tunezja) i wszystko było dopięte na ostatni guzik, nie było żadnych problemów, rezydentki bardzo kompetentne i pomocne. Przeloty zawsze o czasie, autokary podstawione na czas. Ogólnie bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga biuro Scan Holiday-Primasol Golden Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 23:34 Właśnie wróciłam ( tj.05.07.07) z Primasol Golden Beach ! Leciałam właśnie ze Scan Holiday ... Wszystko super .... Lot , transfer do hotelu , opieka rezydenta.... Wszystko przebiegało sprawnie i dokładnie jak opisano w ofercie ! Warunki w hotelu fantastyczne , pokoje czyste ,klimatyzacja ,jedzenie smaczne ,żadnych "problemów żołądkowych" w hotelu !... Animatorzy rewelacyjni , od rana do nocy stają na rzęsach organizując czas dla gości ... Nie zapominają oczywiście o dzieciach !Bylismy z 4 letnią córeczką ...była zachwycona !! Obsługa w hotelu super od pokojówki po recepcjonistów i szefów.... Zawsze uśmiechnięci ,chętni do rozmów, żartów! Naprawdę wypoczęliśmy na maxa !! Atmosfera świetna , hotel super! żadnych obaw!!! Leć i wypoczywaj !!! O pogdzie nie wspominam , bo to chyba oczywiste, że jest ok 35 stopni, cudowne słoneczko , woda ciepła , i wogóle ..ech, ogólnie, zupełnie inacze niż dziś w Polsce za oknem .... cholera , trudno mi się przyzwyczaić ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: biuro Scan Holiday-Primasol Golden Beach IP: *.gdynia.mm.pl 08.07.07, 09:06 Lecę z 4 -letnią córką 2.08 i mam coraz więcej wątpliwości. Powiedz jak ona tam funkcjonowała, czy nie miała biegunki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: biuro Scan Holiday-Primasol Golden Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 22:06 Magda, naprawdę żadnych obaw !!! Nie było najmniejszych problemów zdrowotnych , córeczka jadła wszystko , lącznie z owocami , lodami , ciastami, piła soki przygotowywane przez hotel . Nie słyszałam też o żadnym przypadku zatrucia w hotelu . Hotel jest "nastawiony" na rodziny z dziećmi . Dzieciaków jest bardzo dużo i to dużo młodszych od naszych dziewczynek ! Obsługa hotelu jest niesamowita , bardzo przyjazna dla maluchów . Poza tym jest grupa animatorów , która zajmuje się organizowaniem czasu dla gości , ale nie zapominają też o dzieciach . Są naprawdę super...Wieczorami dzieciaki maja oczywiście swoja najwazniejszą imprezę MINI DISCO ... My zapraliśmy wielką torbę leków, na właściwie wszystkie choroby ( hi, hi ...tak nam się przynajmniej wydaje ! ) i nawet jej nie otworzylismy. Ach ,właśnie , problemem zdrowotnym jaki się zdarzał w hotelu była Angina . Ale było to naprawdę rzadkie i to zazwyczaj dotyczyło dorosłych .. Wiesz główny powód to nagłe różnice temperatur , na zewnątrz 35 stopni, a tu w pokoju , autobusie itp. klimatyzacja podręcona na maxa , do tego oczywiście zimne piwko ,cola i takie tam .Więc jedynie na to możesz zwrócić uwagę ,(np. w pokoju klimatyzację regulujesz sobie sama) . Wyjazd bedzie udany , obiecuję Ci to !!! jeśli masz jeszcze jakies pytania ...chętnie odpowiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
osa07 Re: biuro Scan Holiday???? 09.07.07, 08:19 ja lecę właśnie do PRIMASOL..... 23 sierpnia z Warszawy z dzieciaczkami 9 lat i roczne bobo. Cieszę się jak czytam opinie tych co wrócili z tego hotelu i byli zadowoleni. My to przeżywamy bo lecimy pierwszy raz i nic nie wiemy co i jak. Czytam co brać, ile kasy, co kupić itp... Odpowiedz Link Zgłoś
motylanoga71 Re: biuro Scan Holiday???? 09.07.07, 13:05 jak z dziecmi to rewealacja. Bedziecie mega zadowoleni. To tez byl moj 1 wyjazd z biurem za granic i .... swoje poszukiwania wyjazdow teraz zaczyna od Scana/TUI. Milego pobytu Odpowiedz Link Zgłoś
osa07 Re: biuro Scan Holiday???? 09.07.07, 14:11 a słyszałam od kogoś że w Tunezji opłaca się kupić skóry i złoto.Czy to prawda? Czy coś wiesz o tym motylanoga? Odpowiedz Link Zgłoś
motylanoga71 Re: biuro Scan Holiday???? 09.07.07, 14:54 na saksy to sie jezdzilo moze kiedys, teraz jezdzi sie wpoczywac. Co za narod heh Odpowiedz Link Zgłoś
osa07 Re: biuro Scan Holiday???? 09.07.07, 15:37 źle mnie zrozumiałeś.chodzi mi o to że jeżeli tam byłoby to tańsze jako pamiątkę chętnie bym kupiła dla siebie jakis może ładny łańcuszek albo jakąś fajną kurtkę. A ty od razu myslisz nie wiadomo co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: biuro Scan Holiday???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 15:22 Co do zakupów , to jeśli chodzi o skóry ..nie wiem , ale słyszałam ,że ze złotem to lepiej uważać , bo przeważnie to dobrze wykonane wyroby ...ale pozłacane, nie złote..Zwłaszcza w medinie , pomimo miliona zapewnień sprzedawcy ...zazwyczaj to podróby ... Sama nie kupowałam złotej biżuterii , ani skór , więc tylko powtarzam za innymi osobami... Napewno bezpieczniej robić takie zakupy w centrum handlowym "dla turystów" jak np. Yasmina Center w Monastirze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: biuro Scan Holiday???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 18:48 a czy mozecie powiedziec cos o hotelu Ennassim ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolcia :) Re: biuro Scan Holiday???? IP: *.aster.pl 23.07.07, 19:57 fajny hotelik, milusia atmosfera, rok temu bylismy tam ze znajomymi i teraz znowu jedziemy do tego samego hotelu. Obsługa bardzo miła, pomocna! Hotel bez większych wygód - podstawowe urządzenia sanitarne są, łóżka bardzo wygodne, tv, barek bezalkoholowy. Śniadania ciągle takei same - jajo na twardo, dżemik, świerzutka bagietka, maselo (jadida-czytaj jadzia:)), serek topiony, kawka, herbatka i super lemoniada :):):) Najlepsze pokoje sa z widokiem na morze. Robali brak. Posciel zmieniana co 2-3 dni, tak samo jak ręczniki. Hotel położony chyba w jalepszym miejscu - na przeciwko Magazine General, w koło masa knajpek z dobrym i tanim jedzonkiem, do medyny 15 minut spacerkiem, plaża bliziutko....jakby co to pisz na maila, mogę podesłać CI kilka fotek...oraz odpowiedziec na inne pytania. Hotel jest ogólnie dla ludzi mało wymagających :) nastawionych na to że będize tam sie spało, jadło sniadanie i bralo prysznic. W koło jest tyle atrakcji, ze nie sposób wysiedzieć w hotelu! Nie ma basenu,ale to nie problem, w końcu jedzie sie nad morze, baseny są w PL. pozdrrawiam Podaję maila: karola133@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolcia :) Re: biuro Scan Holiday???? IP: *.aster.pl 23.07.07, 20:51 zapomniałam dodac, ze tym razem jade na całe 3 tygodnie. Ważne jest jeszcze to, ze nie kradną w hotelu w ogóle a recepcjonisci wolą jak się do nich mowi "dzień dobry" niz "bon jour" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: biuro Scan Holiday???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 09:57 a czy moglbym liczyc na kilka fotek z tego miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolcia :) Re: biuro Scan Holiday???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 10:41 ok, jezeli znajdę, to podeślę, tylko ze będizesz musiał podać mi adres mailowy. wyslij do mnie maila, a ja dzisiaj coś poszukam w domu i podeślę :) Ja będę w tym hotelu 30.08.07-20.09.07 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miodzio Re: biuro Scan Holiday???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 14:52 Chyba najlepsze biuro w Polsce. Wrocilem niedawno z Tunezji.Wszystko zorganizowane perfekcyjnie.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazka Re: biuro Scan Holiday????do miodzia IP: *.terminus.pl 05.11.07, 18:23 miodzio napisz pare slow gdzie byles w tunezji , w jakim hotelu i jak bylo, jedzonko pokoje ,czystosc itp. pozdrawiam papapapaap Odpowiedz Link Zgłoś