Gość: abc IP: *.toya.net.pl 10.08.07, 22:55 witam jak poznałyście swoich ukochanych? wszystkie z was zauroczyłyście się w animatorach? czekam na opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andy Re: animatorzy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.07, 08:04 Naiwne blondi i animatorowazeliniary. żalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: animatorzy... IP: *.toya.net.pl 11.08.07, 10:16 drogi Andy nie jestem naiwną blondi, nie jestem też zakochaną wazeliniarą w jakimś tunezyjskim animatorze po prostu zastanawia mnie "fenomen", ile dziewczyn z Polski traci dla nich głowę, ponieważ każda z nich opisuje, że takiego czy owego chłopaka poznała w hotelu...i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: animatorzy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.07, 09:15 To dobrze że tak to postrzegasz. Mi osobiście się ta miłość do animatorów i zezdzirowanie się nie podoba!!! więc wyrażam swoją opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: animatorzy... IP: 83.12.138.* 12.08.07, 12:25 tanie wakacje i tanie animatoroamatorki Odpowiedz Link Zgłoś