Gość: Klarysa IP: *.acn.waw.pl 29.08.07, 00:37 Witam, Co bardziej polecacie, posiłek w formie szwedzkiego stołu, czy serwowany do stolika? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: darek Re: Jakie posiłki wybrać IP: *.pg.com 29.08.07, 01:28 w wiekszosci hoteli jest szwedzki stol,dla mnie to byla frajda szukac co dobrego wieczorkiem dawali,nie wiem czy daja w innych hotelach jak w restauracji ale moze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joa_nna Re: Jakie posiłki wybrać IP: *.eranet.pl 29.08.07, 19:24 Zdecydowanie szwedzki stół - no chyba, że orientujesz sie w daniach i wiesz co dobre ... a jak sie nadziejsze he to po kolacji :). Szwedzki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moonbeauty Re: Jakie posiłki wybrać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 22:47 Szwedzki stół - nakładasz co chcesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klarysa Re: Jakie posiłki wybrać IP: *.acn.waw.pl 30.08.07, 00:18 Dzięki za wszystkie porady:) Głównie chodziło mi o to, czy jest taka ilość jedzenia, że starcza dla wszystkich. Czy raczej kto pierwszy to najedzony?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Jakie posiłki wybrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 10:54 no jesli myslisz ze nie starczy jedzonka to chyba roznie bywa,zalezy od hotelu,przynajmniej jak czytam wypowiedzi na tym forum to czasem ludzie narzekaja ze czasem nie starcza ale jak hotel przynajmniej 4 gwiazdki to bedzie ok Odpowiedz Link Zgłoś