Gość: marlena IP: 195.205.202.* 24.02.08, 18:28 wybralam to biuro podrozy ale nic o nich nie wiem jesli ktos cos wie to bardzo prosze o opinie DZIEKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dana J. Re: SCY CLUB prosze pomozcie!!! IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 24.02.08, 18:49 Chyba chodzi o Sky .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dana J. Re: SCY CLUB prosze pomozcie!!! IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 24.02.08, 18:50 A jak juz wybrałaś, to.... Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: SCY CLUB prosze pomozcie!!! 24.02.08, 22:17 Gość portalu: marlena napisał(a): > wybralam to biuro podrozy ale nic o nich nie wiem jesli ktos cos wie > to bardzo prosze o opinie DZIEKI!!! Użyj wyszukiwarki.Jest bardzo długi wątek pt. Sky Club dziś wróciłem... z czerwca 07.Powinien wystarczyć do wyrobienia sobie opinii.Nie wszystko należy brać poważnie,zawsze znajdą się malkontenci.My nie narzekamy,pobyt w Hammamecie Azur Plaza.Na tym hotelu też są opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzik Re: SCY CLUB prosze pomozcie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.08, 12:17 Ja też wybrałam Sky Club. A gdzie lecisz i kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: SCY CLUB prosze pomozcie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 16:18 My byliśmy z tym biurem w zeszłym roku w Tunezji,hotel Primasol El Fell i wszystko było w porządku.Wróciliśmy bardzo zadowoleni.W tym roku wybieramy się tam po raz drugi:)Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_gdansk07 Re: SCY CLUB prosze pomozcie!!! 25.02.08, 18:58 Ja również jestem abrdzo zadowolona! :) Jeśli chcesz jakiś szczegółowych informacji, może zdjęć to napisz do mnie na maila huzia@op.pl Pozdrawiam!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: SCY CLUB prosze pomozcie!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.02.08, 10:11 hej my lecimy do club el feel 3 lipca,czy ktoś też leci może w tym samym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: SCY CLUB prosze pomozcie!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.02.08, 07:19 nikt nie leci do club el feel 3 lipca?-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlena Re: SCY CLUB prosze pomozcie!!! IP: 195.205.202.* 26.02.08, 18:23 lecdimy 04 09 08 do oasis el habib Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzik Re: SCY CLUB prosze pomozcie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.08, 13:51 A kto leci do LTI Mahdia Beach ze SKY CLUBem 31.07.08? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: SCY CLUB prosze pomozcie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 17:15 Przestrzegam przed wyborem tego hotelu.Ogólnie wygląda całkiem nieżle ale na miejscu przeżywa się wielkie rozczarowanie.Powinien miec dwie gwiazdki a nie naciągane cztery.Trzeba przyznac że obsługa w recepcji i restauracji jest na piątkę ale tym nie nadrobi się całej reszty.Mimo wykupionego "All Inclusive" nie otrzymaliśmy żadnych przekąsek ani napojów przy basenie a w przypadku wzięcia więcej niż dwóch drinków w wewnętrznym barze powiedziano nam że trzeba dopłacic 10 dinarów by otrzymac coś więcej.Aby tego było mało to szef baru za dwukrotne przyniesienie wina pewnym paniom z Czech powiedział że chce otrzymac aparat telefoniczny!!! W każdym razie jeżeli ktoś liczy na to że z baru będzie korzystał zgodnie z ofertą to niech na to nie liczy a co do alkoholu to napije się go wtedy gdy go sobie kupi w Nabulu ( odległośc ok 5 km).Ale to wszystko to nic w porównaniu z tym co tam się robi z turystami w dniu ostatnim.Kazano nam opuścic pokoje do godziny 14 natomiast pózniej wszyscy siedzieliśmy na walizkach stłoczeni przy recepcji do godziny 16.40 w oczekiwaniu na autobus.Następnie zamiast autokaru podstawiono nam busika z bagażnikiem na bagaże na dachu.By przybliżyc jego wyglad to należy przypomniec sobie jak wyglądają takie auta w reportażach z Indii, gdyż on był identyczny.Co do wycieczek organizowanych na miejscu to mieliśmy bardzo udaną do Tunisu. W tamtą stronę jechaliśmy autokarem z uszkodzoną klimą aż w końcu w czasie obiadu wymieniono go podstawiając nam inny.I wszystko byłoby wmiarę dobrze gdyby nie fakt że miał o dwa miejsca za mało!!!W każdym razie istny czad.Dla bardziej dociekliwych zamieszczę jeszcze parę zdjęc tam gdzie będzie to tylko możliwe.Na końcu chciałbym dodc że organizatorem naszego wypoczynku była firma "SKY CLUB". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: SCY CLUB prosze pomozcie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 19:10 Czy byłeś teraz w hotelu LTI Mahdia Beach??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: SCY CLUB prosze pomozcie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 13:04 Tomek napisał: > gdy go sobie kupi w Nabulu ( odległośc ok 5 km) Jeśli miał 5 km do Nabeulu, to nie mógł mieszkać w Mahdii. Nabuel jest nad miejscowością Hammamet, na północ od Mahdii. Odpowiedz Link Zgłoś
gosias77 Re: SCY CLUB prosze pomozcie!!! 24.07.08, 16:32 Ja lecę 21 sierpnia do oasis el habib Odpowiedz Link Zgłoś