Gość: kasiek IP: *.polsl.pl 02.04.08, 13:39 Jadę w czerwcu do Tunezji z 4 i 10 latkiem czy nie są za mali na wyprawę na pustynię na 2 dni czy waszym zdaniem dadzą radę? Wprawdzie to twarde chłopaki ale jednak ...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misieczek Re: Sachara 2 dni z 4 i 10 latkiem 03.04.08, 19:48 Byłam w zeszłym roku z pięciolatkiem w sierpniu- zniósł wyprawę bardzo dobrze, pomimo upału i cały czas ją wspomina. !0- latek zniesie ją na pewno , czterolatek, myślę, że zależy to od wytrzymałości. Może zdecyduj się na wyprawę z biura TTS- oni mają ciut lżejszy program. My korzystalismy właśnie z tej firmy, miejsca, które się zwiedza sa od siebie oddalone o ok. 1,5- 2 godzin drogi, więc można spokojnie się przespać czy też odpocząć, autokar jest komfortowy, wodę do picia też można kupić świeżą na każdym postoju. Myślę, że nie powinno być problemu. Pozdrawiam i życze udanych wakacji. Na pewno będziesz zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiek Re: Sachara 2 dni z 4 i 10 latkiem IP: 212.87.24.* 03.04.08, 22:35 Dzieki za odpowiedz mam nadzieje na udane wakacje a jak mozesz kilka słów o te jfirmie TTS to będę wdzięczna za jakies namiary Odpowiedz Link Zgłoś
misieczek Re: Sachara 2 dni z 4 i 10 latkiem 04.04.08, 12:26 Nie mam dokładnych namiarów na firmę TTS (Tunesian Turistic Service- chyba tak brzmi rozwinięcie), wiem, że wycieczki organizowane przez tą firmę sprzedają rezydenci Neckermanna- nie wiem, z jakim biurem jedziesz, ale myślę, że jeżeli nie z NN, to w hotelu i tak dostaniesz namiary. Oczywiście wycieczka była z polskim przewodnikiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiek Re: Sachara 2 dni z 4 i 10 latkiem IP: *.eimperium.pl 06.04.08, 15:40 Dzięki wielkie bede szukała my lecimy z Oasisem, Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uzew Re: Sachara 2 dni z 4 i 10 latkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 18:00 zamów sobie te safari z polski z biura tunezyjskiego sahelvoyages.pl to dobre biuro i ma najciekawszy program my też lecimy w kwietniu 27- 04 z córką 8 lat i już klepneliśmy tą wycieczkę na ich stronie masz namiary na przedstawicielstwo w polsce znajomi nam polecili powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
misieczek Re: Sachara 2 dni z 4 i 10 latkiem 06.04.08, 18:21 Sahel Voyages ma owszem ciekawszy program, ale i wycieczka jest bardziej męcząca, więc czterolatek niekoniecznie wytrzyma. Ale, tak jak powiedziałam-wszystko zależy od czterolatka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uzew Re: Sachara 2 dni z 4 i 10 latkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 18:59 czemu sądzisz ze jest bardziej męcząca Odpowiedz Link Zgłoś
misieczek Re: Sachara 2 dni z 4 i 10 latkiem 07.04.08, 07:56 Bo ma intensywniejszy program (oczywiście jest przez to ciekawsza. Odpowiedz Link Zgłoś