Gość: Ala-gość IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.05.08, 23:10 jw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomik0 Re: sousse - polećcie mi fajny hotel w centrum IP: 89.191.147.* 01.06.08, 09:59 Hotel Riadh Palms w Susse , bardzo fajny z ładnym dóżym basenem i prywatną strzeżoną plażą, jedzonko dobre a obsługa bardzo miła. Naprawdę można polecić. Podaje stronkę gdzie można pooglądać i poczytać opinie prywatnych ludzi o różnych hotelach na świecie , są tam opinie , zdjęcia , filmy nakręcone i dodane tylko przez prywatnych ludzi.A to będzie stronka z tym hotelem. www.holidaycheck.pl/hotel.php?hid=29505&agent=hc.aw.80.00&gclid=CKOwxZjj0pMCFQ2qQwodAhR5hg Odpowiedz Link Zgłoś
anja-bo Re: sousse - polećcie mi fajny hotel w centrum 01.06.08, 13:35 popieram, jeśli w centrum to TYLKO Riadh Palms Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amoniaaa Re: sousse - polećcie mi fajny hotel w centrum IP: *.centertel.pl 01.06.08, 14:39 Riadh Palms - byłam w kwietniu. chętnie bym tam wróciła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: sousse - polećcie mi fajny hotel w centrum IP: 193.201.164.* 02.06.08, 12:36 A ja polecam hotel KARAWAN. Super połozony, wszędzie blisko, w samym "sercu" sousse. Jedzonko dobre i pokoje niezłe. Polecam, byłam:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amoniaaa .... IP: *.centertel.pl 02.06.08, 12:39 Karawan - jedyny minus to ta plaza przez ulice :/ pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 18:10 ja polecam el hana beach, wszedzie blisko, hotekl polozony w kompleksie wiec można korzystac z asortymentu nie tykljko tego hotelu ale i innych 2 co sa obok, ładny ogrodek piękny widok na morze, pokoje dla mnie byly ok czysto a to ważne, lazienka już troche wyeksplatowana ale do przezycia. w sumie hotel byl dla mnie tylko noclegownia, ale za to wszedzie mialam blisko :) szczerze polecam Odpowiedz Link Zgłoś