Gość: przerazony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 17:14 wylot za dwa dni i już mam biegunke od trzech dni pierwszy raz lot samolotem :-( czy leci z nami pilot Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: mam biegunke IP: *.b-ras1.blp.dublin.eircom.net 17.06.08, 17:44 nie ty jeden cierpisz na tę dolegliwość przed lotem. Mój maz lata bardzo często i za kazdym razem kilka dni przed wylotem ma sraczkę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiajackowiak2 Re: mam biegunke 17.06.08, 19:19 ja leciałam pare razy z rodzicami i nigdy nie miałam żadnych objawów nawet sie cieszyłam aż do ostatniego lotu do turcji leciałam sama z synkiem w 1 strone zleciał jakoś lot ale z powrotem to był koszmar dostałam takich skretów żoładka że samolot nie mógł wystartować bo ja siedziałam w toalecie i miałam biegunke kiedy juz steardesy poprosiły zebym wróciła na swoje miejce cały czas słuchałam czy chodza silniki jak zagłośno to pewnie sie psuja a jak cicho to sie zepsuły(.istna paranoja).i tak od tamtego czasu a mineło 5 lat na sam widok samolotu byłam blada i postanowiłam że nie bede latać.,ale chciałam w podświadomości jeszcze raz zobaczyć tunezje,poczuc ta wspaniała atmosfere które niestety u nas w polsce brakuje(chodzi mi o animacje itp) i w tym roku lece 28 sierpnia do tunezji .postawiłam na jedna karte i wiem że choc nie bede ćwierkała z radosci na podróz samolotem uważam ze co ma byc to bedzie.i mam nadzieje ze po powrocie jednak bede dalej latała.(tym razem lece z cała rodzina).a tak apropo wezme sobie tabletke stoperan ale wiem ze to nasza głowa jest za to odpowiedzialna i jak bedziemy myśleć pozytywnie to bedzie oki .pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: mam biegunke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 19:22 Też lecimy w ten dzień :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przerazony Re: mam biegunke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 21:22 skąd lecicie i czy też macie sraczke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przerazony Re: mam biegunke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 21:21 dziękuję ci za miłą odpowiedz może jakoś bedzie dopiero wyszłem z toalety Odpowiedz Link Zgłoś
joanna1668 Re: mam biegunke 17.06.08, 22:25 To zupelnie jak u mnie,z tym,że bez biegunek.Ostatnim razem jak leciałam to byly takie turbulencje,że myślałam ,że to koniec.Wszystko bylo ok,żadnych awarii,lot o czasie.Ja jednak bylam tak przerażona ,że przez 15 lat nie wsiadłam do samolotu.A teraz lecę do Tunezji i dostaję normalnie paranoii.Co noc mi się śni samolot.Nie wiem co lepsze :wziąć cos na nerwy czy się lekko upić?A wylatuję 19.06.I napewno będzie ok,musi być bo lecę z córkąi mężem.Ale jak nie zwariuję to bedzie cud. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dana J. Re: mam biegunke IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 17.06.08, 19:48 E, tam! Nic się nie bój, bo może sie okazać, że to bardzo lubisz, tylko nie wiedziałeś. Poza tym, srednia wypadków samolotowych jest najmniejsza sposod wszystkich sposobów przemieszczania się człowieka! Pomyśl o tym. :) Ja lecę za pięc dni i juz nie mogę się doczekać (mimo, że mam chorobe lokomocyjną). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 28 sierpnia ?? Re: mam biegunke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 21:04 skad lecisz 28 do Monastiru ?? bo ja też lece z Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiajackowiak2 Re:lece z poznania 18.06.08, 18:31 wylot podobno o 8 45 bedziemy bawic sie w hotelu rosa beach.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: mam biegunke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.08, 08:45 myślę, że większość ludzi ma lęk przed lotem samolotem, tylko nie każdy się do tego przyznaje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: mam biegunke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 16:49 Ja z kolei mam inaczej... na samą myśl o podróży i braku możliwości wyjścia do toalety... chce mi się siku! Najgorsze jest to, że z lotniska jeszcze 100 km jedziemy do hotelu, a w autokarze z pewnością nie będzie toalety :( Wiem, że to jest kwestia mojego umysłu, ale nie do przezwyciężenia dla mnie. Możecie się śmiać, ale ja już myślę o jakichś pieluchomajtkach dla dorosłych hehehe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wlazlamse Re: mam biegunke 18.06.08, 17:11 ja lecę w lipcu i też pierwszy raz i przed odlotem mam w planach wypicie dwóch piw...może się nie będę tak bać:)))) Odpowiedz Link Zgłoś