Gość: rico127 IP: *.satfilm.net.pl 30.06.08, 09:06 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lala Re: wrocilem z royal beach sousse pytajcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.08, 09:22 Witam, ja sie wybieram za tyydzień , jakie ceny jaki standart hotelu, ile kosztuja leżaki, jakie wyzywienie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rico127 Re: wrocilem z royal beach sousse pytajcie IP: *.satfilm.net.pl 30.06.08, 09:56 Hotel w porownaniu z innymi jest kameralny ale jest super pokoje sprzatane sa co dziennie i reczniki tez wymieniaja codziennie obsluga jest mila Plaze to ma najlepsza w calym sousse tuz przy hotelu lezaki na plazy kosztuja 2 dinary przy basenie triada ma za darmo inni placa tez 2 dinary Pytaj co ciebie jeszcze interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: royal Re: wrocilem z royal beach sousse pytajcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.08, 10:53 Mam pytanie o jedzenie , jakie menu, w formie bufetu?? czy gotowe porcje, czy są sklepy i można kupic cos do jedzenia , piwo ?? jaka jest plaża piasek czy kamienie? gg 5172782 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rico127 Re: wrocilem z royal beach sousse pytajcie IP: *.satfilm.net.pl 30.06.08, 11:11 Jedzenie jest w formie bufetu mozna sobie nakladac ile sie chce po za tym na terenie hotelu jest pizeria restauracja gdzie mozna kupic od frytek i hamburgerow po wyszukane dania piwo jest po 2.5 dinara a kelner przyniesie tobie do lezaka plaza piaszczysta inajlepsza w okolicy i jest pilnowana przez ochrone zaden natretny arab tam nie wejdzie Hotel od plazy dzieli tylko basen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: wrocilem z royal beach sousse pytajcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.08, 11:00 ja tez sie wybieram prosze info na temat tego hotelu ROYAL BEACH , czy jest bezpiecznie , jakie ceny drinków wody itp.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rico127 Re: wrocilem z royal beach sousse pytajcie IP: *.satfilm.net.pl 30.06.08, 11:22 Kasiu my tez mielismy obawy ale hotel jest super teren hotelu jest pilnowany przez cala dobe plaza jest prywatna i tez jest chroniona MIejscowi moga chodzic tylko brzegiem morza na teren chotelu basenu i plazy nie maja wstepu oczywiscie oprocz obslugi ceny drinkow sa rozne woda w hotelu kosztuje1.5 2 dinary w zalezy ktora pizza od5 do 10 dinarow lezak na plazy 2 dinary po za tym sa animacje na plazy mecze siatkowki aerobik i wodny aerobic wieczrem disco pokaz fakira pytaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA Re: wrocilem z royal beach sousse pytajcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.08, 11:27 Miałam obawy bo to nowy hotel i za duzo nie ma o nim informacji. Interesuje mnie jeszcze czy są wycieczki , tzn. czy mozna wykupic do Tunisu , może cos z nurkowania, Biore swój czajnik do wody, czy gniazdka sa te same co w europie?. Na zdjeciu widziałam budowany hotel obok czy w rzeczywistości tez straszeni to wyglada, poonoć głosne dyskoteki sa w pobliżu?? jade raczej zeby odpoczac ... a teraz pisze niestety z pracy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rico127 Re: wrocilem z royal beach sousse pytajcie IP: *.satfilm.net.pl 30.06.08, 11:42 Kasiu to w porownaniu z innymi jest kameralny hotelik budowa obok jest na ukanczeniu i w niczym nie przeszkadza Wieczorem jest spokoj gniazdka sa takie jak u nas wycieczki mozesz wykupic u rezydenta lub u lokalnego przedstawiciela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: wrocilem z royal beach sousse pytajcie IP: *.eranet.pl 05.07.08, 20:40 wiesz moze ile kosztuje 2-dniowa wycieczka na sahare? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiad Re: wrocilem z royal beach sousse pytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 08:48 Własnie tam jadę w sierpniu. Cieszę się że hotelik kameralny i plaża super. Czy masz jakis namiar na miejscowe biuro organizujące wycieczki fakultatywne? W Egipcie kupowałam takie u miejscowych za połowę ceny, wystarczy nam angielskojęzyczny przewodnik. Czy daleko jest z Sousse do miejsca, gdzie kręcili Star Wars? Dzięki z góry za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rico127 Re: wrocilem z royal beach sousse pytajcie IP: *.satfilm.net.pl 05.07.08, 18:29 codziennie jest przedstawiciel miejscowego biura i oferuje wycieczki Odpowiedz Link Zgłoś
emci_19 Re: wrocilem z royal beach sousse pytajcie 13.07.08, 20:18 Mam pytanko codo Royal Beach... w jakiej cenie jest wstep na prywatna plaze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rico127 Re: wrocilem z royal beach sousse pytajcie IP: *.satfilm.net.pl 15.07.08, 19:32 plaza jest darmowa lezak kosztuje 2 dinary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elcia Re: wrocilem z royal beach sousse pytajcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.08, 13:16 mam pytanko, wybieram sie tam z mężem i dzieckiem 31 lipca. czy dziecko wytrzyma tamtejsze upały, czy pokoje nie są bardzo malutkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rico127 Re: wrocilem z royal beach sousse pytajcie IP: *.satfilm.net.pl 15.07.08, 19:53 pokoje takie bardzo male to nie sa w kazdym jest klima a dzieciak wytrzyma jak my bylismy to bylo duzo dzieci nawet 17 miesieczne blizniaki zobaczycie bedzie super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martynix Re: wrocilem z royal beach sousse pytajcie IP: *.gprs.plus.pl 23.07.08, 18:49 Słuchajcie jedzie z was ktoś do royal beach w terminie 21.08-4.09? My (tzn ja i koleżanka, 22 lata) jedziemy wtedy a zawsze raźniej z kimś się zgadać, żeby wyjść do miasta, pozwiedzać. Wiadomo jak jest w krajach arabskich, a trochę strach tylko we dwie;) Mój mail ozzfest86@o2.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
foxestate_pl Apartamenty Na Wynajem Poszukiwane 25.07.08, 12:41 Witam, firma Foxestate poszukuje apartamentow do wynajecia zwlaszcza w kompleksach: Royal Beach Royal Sun Atrium i Andalucia Miramar Palace jezeli jestescie Panstwo właścicielami apartamentu(ow) w ktoryms z powyzszych kompleksow prosimy o kontakt.Oferujemy kompleksowa opieke nad apartamentem - wynajem, sprzatanie, zarzadzanie. Prosimy o kontakt na mail: biuro@foxestate.com lub telefonicznie na numer: 0801 01 15 01 Z pozdrowieniami, Zespol Foxestate Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: wrocilem z royal beach sousse pytajcie IP: 80.48.225.* 04.08.08, 19:41 Nie masz przypadkiem maila do tego Hotelu?Chyba coś tam zostawiłam i chciałam ich o to zapytać!! Odpowiedz Link Zgłoś