Gość: Witia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 12:39 Poprosze o namiary na jakiś w przyzwoitej cenie parking w okolicy Lotniska Balice Kraków, będe wdzięczny! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fiki Re: Parking BALICE !!! IP: *.chello.pl 27.07.08, 13:23 kiedy wylatujesz terz szukam parkingu na dwa tygodnie taniego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witia Re: Parking BALICE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 19:42 Lecimy 31 lipca, 35 min. po północy do hotelu Les Pyramides! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcians Re: Parking BALICE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 01:38 Na Balicach jest multum parkingów. Dokładnie nie wiem jaki mój Slubny wybrał, ale na pewno wiem, że kosztował 80 zł za tydzień. Korzystaliśmy zeń dwukrotnie - w maju i w lipcu. Na pewno mogę powiedzieć, że jest to jeden z parkingów usytuowanych dalej niż te przy samym wejściu na terminal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Parking BALICE !!! IP: *.compower.pl 31.07.08, 20:52 Nie przesadzaj, jest kilka, a kilka to nie multum. Odpowiedz Link Zgłoś