Gość: Go IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 20:06 Czy wrócił ktoś może z hotelu Kilma ostatni? jade z dziećmi 7 sierpnia i obawiam sie o stan w jakim hotel obecnie się znajduje!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Xad Re: Kilma , Hammamet IP: *.gprs.plus.pl 31.07.08, 22:43 Po tym co zobaczyłem na forum odnośnie hotelu kilma zdecydowałem się zmienić go na inny hotel. Poszedłem do biura podróży i agentka zadzwoniła do firmy Selectours. Pracownik firmy zapewniał, że hotel kilma jest już po remoncie i obecnie spełnia wszystkie standardy. Ponadto, firma wysłała jakiegoś pracownika, który potwierdził ze wszystko jest ok. W związku z tym nie zmieniam hotelu i mam ogromna nadzieje, że wszystko będzie w porządku. Nie chciałbym przeżyć załamania nerwowego. Widzę, że jest trochę ludzi którzy jadą do tego hotelu 7.08 więc w razie czego będziemy interweniować na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: Kilma , Hammamet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 11:15 miejmy nadzieję że nie bedzie takiej potrzeby, ale zawsze w kupie raźniej! :) Odpowiedz Link Zgłoś