Gość: fanka IP: 84.40.217.* 11.08.08, 07:12 Wykupiłem wczasy w Neckermanie , dostałem z biuro tylko taka kartke z cena miejscem pobytu, numerem ubiezpieczenia. Czy ta umowe trzeba zabrać ze soba na lotnisko?? no i gdzie otrzymujemy bilet ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Gdzie odebrać bilet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.08, 08:37 Bilety i vouchery odbiera sie na lotnisku w specjalnym boksie biura w ktorym wykupiles wczasy.Musisz miec ze soba umowe -jest ona podstawa do odebrania bilety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Gdzie odebrać bilet IP: 80.51.246.* 11.08.08, 11:55 Neckermann wysyła (tak jak Scan i TUI) bilety i vouchery do domu. Ewentualnie mozna odebrać w biurze w którym rezerwowało się wycieczkę. Nie trzeba juz później stac podwójnie w kolejce na lotnisku (od razu przechodzi sie do odprawy). Poza biletem oczywiście na wszelki wypadek lepiej zabrać potwierdzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Gdzie odebrać bilet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.08, 12:19 a na ile dni przysyłaja przed do domu te bileciki ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka na 10 dni przed przysyłaja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.08, 12:25 witam, dowiedziałam sie że bilety na 10 dni przed wylotem przysyłaja do domu Odpowiedz Link Zgłoś