iwonka272 22.09.08, 19:05 służe pomocą pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e1974 Re: wróciłam z sol selima:) 22.09.08, 20:42 Witam, my wybieramy sie do tego hotelu w czwartek. Proszę o podanie informacji, jaka obecnie jest pogoda, jaka woda, czy meduzy już sie pokazały. Jedziemy z dójką dzieci - 11 i 4 lata - czego one mogą się spodziewać. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka272 Re: wróciłam z sol selima:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 08:21 czesc, ogólnie hotel bardzo fajny, przynajmniej nam sie podobał, ja wróciłam 18 wrzesnia i co do podody teraz to trudno mi powiedzieć jaka będzie. U nas przez 12 dni było super, woda w morzu i basenach (3 sztuki) super ciepła. Potem dzień był pochmrny i od tego dnia były chłodne noce, woda w basenach nie była już taka przyjemna. Ale to podobno był jakiś przełom. Meduzy były, ale jakos dało się pływać, plaża przy hotelu super. Nie wiem czy będą jeszcze animacje wieczorne, warto z nich skorzystac. Dla dzieci jest brodzik, no i dwa wieksze baseny, plac zabaw, koty:) mozna pograc w tenisa, golfa, na plazy kajaki, rowery wodne, nauka na desce bezpłatnie. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
e1974 Re: wróciłam z sol selima:) 23.09.08, 15:51 Dziękuję pięknie. Jedziemy pełni optymizmu. Z pogodą na pewno będzie lepiej jak u nas :)))Trzymaj kciuki!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś