iwonaholka 07.10.08, 10:34 Hej! Znacie jakiś Panów z tego hotelu? Była któraś z Pań tam na wakacjach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shoko Re: club el fell Hammamet 08.10.08, 16:50 hej, ja wrocilam w ubiegly czwartek z El Fell. Poznałam wszystkich chlopakow z Animacji, Recepcjoniste - Suga oraz Chedley'a - chlopaczka od sprzedawania wycieczek statkiem. A dlaczego pytasz o chlopakow z hotelu? pozdrawiam, aga PS. Rzadko bywam na forum, jesli mozesz pisz na moje priv: smiledaga@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
karina25144 Re: club el fell Hammamet 09.10.08, 19:05 a co wiesz o animatorze o imieniu nagui? Odpowiedz Link Zgłoś
shoko Re: club el fell Hammamet 09.10.08, 22:45 hmmm... Nagyi.. no cóż ładne oczka ma ten "gentelman" i bardzo rozbiegane :-)) to że jest to podrywacz "to widać, słychać i czuć", niestety pogadać się z nim nie za bardzo można, bo jego znajomość języków jest bardzo pobieżna. Nauczył się tego co musimy wykrzykiwać jako "nawoływacz do zajęć animacyjnych" lub jako wodzirej podczas wieczornym show... Gdy moja koleżanka odrzuciła jego "końskie" zaloty i nie umówiła się z nim na wieczorną kawę - nie zauważał jej i nie witał się z nią przez następne kilka dni :-((... a więc szczegółów podać Ci na priva.. Podczas ostatnich 3 tygodni był "biedactwo" bez girlfriend ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
tunisanimatourkinga Re: club el fell Hammamet 18.10.08, 18:38 Ja wróciłam z El Fell'u 12 września. Kończąc temat o Naguim, to jak ja byłam to miał dziewczynę właściwie chyba narzeczoną, która cały czas chodziła metr za nim...;) a wogóle spoko Koleś ja zaprzyjaźniłam się z Ahmedem i zobaczę się z nim znów w Turcji w przyszłym Roku bo jedzie do pracy do Brata;) Odpowiedz Link Zgłoś
karina25144 Re: club el fell Hammamet 02.11.08, 19:07 a gdzie będzie pracował Ahmed może wjakims hotelu -cos może wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
tunisanimatourkinga Re: club el fell Hammamet 03.12.08, 17:17 Nie nie wiem gdzie bedzie pracował a Co bylo cos miedzy wami..? Bo wiesz ja mam znim kontakt caly czas :) Odpowiedz Link Zgłoś
tunisanimatourkinga Re: club el fell Hammamet 03.12.08, 17:20 Jak coś to moje GG. 5636778 albo mail kingaw94@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
karina25144 Re: club el fell Hammamet 14.01.09, 19:45 interesują ,mnie ci chłopcy bo byli bardzo sympatyczni i niezmiernie serdeczni-podobno Feisel ma zone i to z polski wiesz coś na ten temat ,bo jestem bardzo ciekawa? Odpowiedz Link Zgłoś
tunisanimatourkinga Re: club el fell Hammamet 18.01.09, 12:55 Faical... Ma żonę od 18 grudnia to nasza polska animatorka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karina25144 Re: club el fell Hammamet 20.01.09, 13:45 i co i co nie bądz taka tajemnicza napisz coś więcej -Feisel to super chłopak niech mu się wiedzie w zyciu,ale czy to była miłośc czy może coś innego-bo to róznie w zyciu bywa -,a jak ma na imie ta jego żona była rezydentką w el fell Odpowiedz Link Zgłoś
tunisanimatourkinga Re: club el fell Hammamet 20.01.09, 15:57 To jest siostra Rezydentki Asia ;) Raczej się kochają choć jak bylam w El fell to nie było nic widac że są parą... ;) Ale i tak Ahmed jest najlepszy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
karina25144 Re: club el fell Hammamet 23.01.09, 22:36 a co tam słychać ciekawego u ahmeda,i reszty chłopaków napisz jak masz świeże wiadomosci-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tunisanimatourkinga Re: club el fell Hammamet 27.01.09, 13:05 U Ahmeda wszystko Ok. Faical chyba przyjezdza do Polski do żony... A co u reszty chłopaków to nie wiem ;) Jak cos moj e-mail: kingaw94@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tunisanimatourkinga2 Re: club el fell Hammamet 27.01.09, 22:48 Prosze u USUNIĘCIE WSZYSTKICH POSTÓW tunisanimatourkinga BŁAGAM!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katrysia Re: club el fell Hammamet 28.01.09, 07:54 Witam.Sorrki ale nie rozumiem dlaczego prosisz o usuniecie postow.Pewno masz w tym jakis cel i jezeli mozesz podziel sie nim z nami.Pozdrawiam.Za 6 miesiecy lece do tunezji po raz 4-jak ja bardzo tesknie za tym pieknym krajem.Pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
tunisanimatourkinga2 Re: club el fell Hammamet 28.01.09, 13:41 Poprostu PROSZE O USUNIĘCIE TYCH POSTÓW!! Odpowiedz Link Zgłoś