maviczka 17.05.09, 16:43 jakies opinie, wnioski? wlasnie wrocilam z tego hotelu nie dajac sie omamic jednemu z nich... chociaz odmowic nie bylo latwo :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dulcynea-5 Re: karthago el ksar w Sousse - animatorzy 17.05.09, 17:13 ja tez dopiero wrocilam . Naczytalam sie tyle przed wyjazdem , że nie zwracałam na nich uwagi.Nawet nie mialam czasu na ogladanie ich animacji.Byłam w hotelu Karawan. Odpowiedz Link Zgłoś
cotymowisz Re: karthago el ksar w Sousse - animatorzy 18.05.09, 21:37 łatwiej odmówić jak zapomnieć co ? Odpowiedz Link Zgłoś
samirajasmine Re: karthago el ksar w Sousse - animatorzy 31.08.09, 13:45 Święte słowa... Łatwiej odmówić niż zapomnieć... Ja nie mogę zapomnieć o animatorze Mario i wciąż myśle- co by było gdybym... dała mu szansę? :( Odpowiedz Link Zgłoś
karthego Re: karthago el ksar w Sousse - animatorzy 15.01.10, 16:49 witam.ja wlasnie wrocilam z karthago i mam ten sam problem...mario...mam pytanie jak potoczyla sie twoja dalsza znajomosc... Odpowiedz Link Zgłoś
karthego Re: karthago el ksar w Sousse - animatorzy 15.01.10, 16:52 zapraszam karthego@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś