Gość: ewa IP: *.glubczyce.vectranet.pl 22.08.09, 01:47 Witam wczoraj wrocilam z tunezji konkretnnie z hammamet hotel samira club chetne odpowiem na nurtujac pytania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rzepolx Re: Tunezja słuze rada IP: *.mantykora.net 22.08.09, 09:41 ja ma ptanie z innej beczki ;]jak tam jest z tymi turasami...czepiaja sie na dyskotekach bialych kobiet i na odwrot? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Re: Tunezja słuze rada IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.09, 10:07 Turasami? W Tunezji mieszkają Tunezyjczycy, a Turcy w Turcji. Na dyskotece w hotelu raczej Turka nie spotkasz, chyba że takowy wybrał się na wakacje do Tunezji. Tak samo na dyskotece hotelowej nie spotkasz pierwszego lepszego mieszkańca Tunezji lecz samych turystów i obsługę hotelu, ale pytanie dobre, znając wymogi Koranu co do mężczyzny chcący wziąść kobietę za żone, rozwinę je trochę, czy Tunezyjczycy zaczepiają nasze kobiety i czy jedno "NIE" od kobiety, czy od jej faceta wystarcza? Czy może trzeba się trudzić z nachalnymi tak jak w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: Tunezja słuze rada IP: *.xdsl.centertel.pl 22.08.09, 12:15 Z opinii Tunezyjczyków z obsługi oraz poganiaczy wielbłądów z wycieczki na Saharę wynika, że Polki są niezwykle chętne do tzw. bliższych kontaktów. Niektóre wręcz przyjeżdżają tu na wakacje w tym celu. Więc pytanie dodatkowe - kto tu kogo ma się obawiać ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANOSIK Re: Tunezja słuze rada IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.09, 13:02 Czyli wychodzi schemat, polki wszędzie szukają takowej rozrywki (nie mam na celu obrażać, ale rzeczywiście polki są jedne najaktywniejszych w tym sporcie). Myślę, że takie zachowanie naszych rodaczek i innych europejskich kobiet zaspokaja tamtejszych pobudzonych mężczyzn i nie trzeba będzie przypominać sobie pod tym względem naszego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
annie2003 Re: Tunezja słuze rada 22.08.09, 15:05 szczerze, to widziałam więcej Niemek niż Polek, oddających się swobodzie wakacyjnej, szeroko rozumianej...a wiadomo, jak suczka nie da, to piesek nie weźmie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olenka Re: Tunezja słuze rada IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.09, 18:59 Witam, chciałam zapytać o ogólne wrażenia, uwagi dotyczące hotelu, o ile dobrze pamiętam ma tylko 3*, ale podobno ludziom bardziej się podoba niż np 4* samara w Sousse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Tunezja słuze rada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 19:25 Zgadzam się z annie203. To stare, paskudne Niemry najbardziej są "sexturystkami". Aż żal patrzeć, jak w moim hotelu stare, wstrętne Niemki migdaliły się w kącikach kawiarni, a potem maszerowały do swoich pokoi z młodziutkimi ( w wieku ich synów, ba wnuków). Polki są atrakcyjne i dlatego są zainteresowaniem dla Tunezyjczyków. A nie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek Re: Tunezja słuze rada IP: *.chello.pl 22.08.09, 19:50 Ha! To sie 'olenka' musiała ucieszyć na tak szybką i wyczerpującą odpowiedź ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Tunezja słuze rada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 02:57 Lelek ja pisałam do annie2003 i poprzedniego postu.I Olenka , jak chce to niech sie cieszy. Wasz problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Tunezja słuze rada IP: *.as.kn.pl 23.08.09, 11:25 A ja do olenki :-) hotelik faktycznie bardzo fajny, wróciłam półtora tygodnia temu, cały czas wspominamy z rodzinką pobyt w Samirze. Sympatyczna obsługa, czyste pokoje, piękna plaża, świetny, duży basen, a przy basenie cały czas coś się dzieje. Animatorzy dwoją się i troją, zeby goście fajnie i wesoło spędzali czas. Hotel oceniam bardzo pozytywnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anutia Re: Tunezja słuze rada 23.08.09, 12:53 i tak oto wątek "Tunezja służę radą" przeistoczył się w "Tunezja i sexturystyka" haha:) A tak powaznie to racja ze stwierdzeniem, że jak suczka nie da to pies nie weźmie. Sama byłam świadkiem jak dziewczyna z hotelu najpierw spacerowała wieczorem ze swoim chłopakiem, po czym po jakiejś godzinie zrobiła co trzeba z poganiaczem wiebłądów, który nota bene mieszkał przy hotelu. Nie mogłam uwierzyć w to co widzieliśmy. Wzięła go za rękę i poszli za stajnie z wielbłądami. I to centalnie na naszych oczach. Minęło jakieś poł godzinki i wychodzą, potem gdy ten Arab został już sam cieszył się, że dziś to jego trzecie "riki-tiki". Dziewczyna na drugi dzień znów tuliła się ze swoim chłopakiem. Zadziwiające. Ciekawe co powiedzła temu biednemu chłopakowi wychodząc z pokoju.... A później poganiacze wielbłądów (bardzo sympatyczni)-z którymi spędzaliśmy wieczory opili się naszą Żubrówką :) Urlop wspominam baaaardzo miło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek Re: Tunezja słuze rada IP: *.chello.pl 23.08.09, 18:47 Gość portalu: Gość napisał(a): > Lelek ja pisałam do annie2003 i poprzedniego postu Tylko sobie NIE TRAFIŁES, czego bym się nie spodziewał po takim ekspercie od "atrakcyjnych Polek" i "starych, paskudnych Niemr". :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Tunezja słuze rada IP: *.glubczyce.vectranet.pl 23.08.09, 12:38 hotel zasluguje na te 3 gwiazdki jesli chodzi o pokoje to sa skromne ale codziennie sprzatane wiec jest czysciutko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Tunezja słuze rada IP: *.glubczyce.vectranet.pl 23.08.09, 12:40 Jessli chodzi o zaczepki nie zauwazylam by byli nachalni i zaczepiali na kazdym kroku w dodatku jesli jedzie sie z mezczyzna... a nawet same kobiety wszystko zalezy od nich bo niektore same sie prosza... Odpowiedz Link Zgłoś
anutia Re: Tunezja słuze rada 23.08.09, 13:02 my byliśmy większą paczką-każdy miał parę. Na dyskotece zaczepki to była norma, ale nie było to nic natrętnego. Ja zwracałam ich uwagę chyba dlatego, że jestem blondynką :) Aha, no i z racji tego, że coś tam mówię po francusku :) W mieście nie było jakichś szczególnych zaczepek- tylko nieustannie ktoś na ciebie patrzy. Tak było też w pociągu, dwóch gości tak się gapiło i nas obgadywało, że jak w końcu odpowiedziałam im grzecznie po francusku, to chyba im się głupio zrobiło i "spalili buraka":) zresztą jeden z nich do dziś do mnie wydzwania z zapytaniem "ca va?" :) Można powiedzieć, że jest to naprawdę przyjazny naród...pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś