Dodaj do ulubionych

KTO POLECI ZE MNĄ DO PALM INN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?

02.09.09, 21:47
KTO POLECI ZE MNĄ DO HOTELU PALM INN!!!!!!!???POSZUKUJE KOBIETY , BO
RÓWNIEŻ JESTEM KOBIETĄ ..POZDRAWIAM..
Obserwuj wątek
    • sweety-1 Re: KTO POLECI ZE MNĄ DO PALM INN!!!!!!!!!!!!!!!! 04.09.09, 22:23
      czy możesz napisać w jakim terminie się wybierasz?
      • osa.2 Re: KTO POLECI ZE MNĄ DO PALM INN!!!!!!!!!!!!!!!! 06.09.09, 14:37
        witaj jescze nie mam terminu ale chcialabym w tym miesiacu ale
        chyba jak wiesz palm inn zbankrutowal i musze wybrac inny hotel..
        • sweety-1 Re: KTO POLECI ZE MNĄ DO PALM INN!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.09, 20:32
          ja lecę na początku października do Sousse, jeśli pasuje ci ten termin to co do hotelu też się dogadamy.
          pozdrawiam
          • osa.2 Re: KTO POLECI ZE MNĄ DO PALM INN!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.09, 20:57
            a skąd jesteś? z jakiego miasta? pozdrawiam
            • sweety-1 Re: KTO POLECI ZE MNĄ DO PALM INN!!!!!!!!!!!!!!!! 11.09.09, 22:34
              ja jestem z wa-wy,
              pozdrawiam :-))))
    • beata_only Re: KTO POLECI ZE MNĄ DO PALM INN!!!!!!!!!!!!!!!! 12.09.09, 07:42
      ja sie wybieram początek pazdziernika mozemy sie dogadać,lecę sama
      • osa.2 Re: KTO POLECI ZE MNĄ DO PALM INN!!!!!!!!!!!!!!!! 12.09.09, 11:52
        witaj a skąd jestes?
      • wikunia79 Re: KTO POLECI ZE MNĄ DO PALM INN!!!!!!!!!!!!!!!! 12.09.09, 15:20
        Dziewczyny ale hotelu Palm inn już nie ma zbankrutował :(
        • osa.2 Re: KTO POLECI ZE MNĄ DO PALM INN!!!!!!!!!!!!!!!! 12.09.09, 15:49
          ''WIKUNIA 79"" TO JUŻ WIEMY :) NIE WIEM CZY CZYTALAS WCZESNIEJSZE
          POSTY WLASNIE CHCE WYBRAC SIE DO INNEGO HOTELIKU :)WIKUNIA SKĄD
          JESTES??
          • wikunia79 Re: KTO POLECI ZE MNĄ DO PALM INN!!!!!!!!!!!!!!!! 12.09.09, 23:03
            He he acha, zakręcona jestem :) Z Warszawy, a Ty?
            • sweety-1 Re: KTO POLECI ZE MNĄ DO PALM INN!!!!!!!!!!!!!!!! 13.09.09, 11:03
              Hej dziewczyny skoro jest nas więcej to może razem się wybierzemy?
              co wy na to?
              pozdrawiam
              • osa.2 Re: KTO POLECI ZE MNĄ DO PALM INN!!!!!!!!!!!!!!!! 13.09.09, 11:43
                dziewczyny ja chcialabym leciec do hotelu Ruspina ,,,,szkoda ze
                jestescie z warszawy bo ja z katowic bym leciała ...
                • sweety-1 Re: KTO POLECI ZE MNĄ DO PALM INN!!!!!!!!!!!!!!!! 13.09.09, 12:35
                  Hej osa
                  mnie pasuje każdy hotel ale w sousse. nie wiem jak pozostałym os, a co do wylotu to coś wymyślimy.
                  • osa.2 Re: KTO POLECI ZE MNĄ DO PALM INN!!!!!!!!!!!!!!!! 13.09.09, 19:58
                    hej sweety
                    a ty lecisz do kogoś czy na wakacje;)?
                    • sweety-1 Re: KTO POLECI ZE MNĄ DO PALM INN!!!!!!!!!!!!!!!! 13.09.09, 21:18
                      i jedno i drugie :-)))))
                      • osa.2 Re: KTO POLECI ZE MNĄ DO PALM INN!!!!!!!!!!!!!!!! 15.09.09, 14:22
                        sweety:)odezwij się
                        • sweety-1 Re: KTO POLECI ZE MNĄ DO PALM INN!!!!!!!!!!!!!!!! 15.09.09, 22:43
                          hej osa
                          masz wiadomość na prive :-))))
                      • wikunia79 Re: KTO POLECI ZE MNĄ DO PALM INN!!!!!!!!!!!!!!!! 15.09.09, 14:50
                        Do sweety-1

A do kogo lecisz w odwiedziny? :) jeśli wolno spytać? :) Na pewno do któregoś z
                        chłopaków z byłego Palm inn :)
                        • sweety-1 Re: KTO POLECI ZE MNĄ DO PALM INN!!!!!!!!!!!!!!!! 15.09.09, 22:22
                          wikunia79
                          to nie ja założyłam ten wątek, przeczytaj poprzednie wpisy i masz odp na swoje
                          pytania. :-)))
                          poz.
                          • wikunia79 Re: KTO POLECI ZE MNĄ DO PALM INN!!!!!!!!!!!!!!!! 16.09.09, 15:16
                            sweety-1
                            nie trudno się domyślić, że w odwiedziny, pytałam z czystej ciekawości do kogo,
                            chociaż to nie ma żadnej różnicy :) wszyscy chłopcy pewnie fajni :) pozdrawiam
                • aga-300 Re: KTO POLECI ZE MNĄ DO PALM INN!!!!!!!!!!!!!!!! 17.09.09, 07:31
                  ja wybieram sie w polowie pazdziernika do hammamet.jaki hotel
                  polecacie? sama lece
    • monic262 Re: KTO POLECI ZE MNĄ DO PALM INN!!!!!!!!!!!!!!!! 18.09.09, 13:02
      DO Osa.
      A kiedy sie wybierasz do tunezji?ja co prawda zastanawiam sie
      jeszcze,ale mysle ze w pazdzierniku.Lecialabym Z Katowic.
      • osa.2 Re: KTO POLECI ZE MNĄ DO PALM INN!!!!!!!!!!!!!!!! 18.09.09, 18:57
        "MONIC262" masz wiadomosc na poczcie..pozdrawiam
      • monic262 Re: KTO POLECI ZE MNĄ DO PALM INN!!!!!!!!!!!!!!!! 20.09.09, 09:51
        Do Osa..
        mam problem z odczytaniem tego postu,prosze czy mozesz do mnie
        napisac na e-maila:monik.nefretete@interia.pl
        dziekuje
        pozdrawiam
        • osa.2 Re: KTO POLECI ZE MNĄ DO PALM INN!!!!!!!!!!!!!!!! 20.09.09, 15:12
          monic262 napisalam na e- maila czekam na odp..pozdrawiam:)
    • dorka296 Re: KTO POLECI ZE MNĄ DO PALM INN!!!!!!!!!!!!!!!! 19.09.09, 19:53
      Hej Czy macie juz komplet??? Bo z chęcią bym się zabrała Najlepiej jeszcze w tym
      miesiącu lub pierwszy tydzien nowego :)
      Wylot najlepiej z katowic lub wrocławia Co do hotelu jest mi bez roznicy
      Najlepiej jednak sousse Pozdrawiam
      • monic262 Re: KTO POLECI ZE MNĄ DO PALM INN!!!!!!!!!!!!!!!! 20.09.09, 09:56
        I do dorka296...moze dogadamy na gadu? moje gg12584590 pozdrawaiam
      • osa.2 Re: KTO POLECI ZE MNĄ DO PALM INN!!!!!!!!!!!!!!!! 20.09.09, 15:17
        hej "dorka " mnie pasuje wylot z katowic jak cos mozemy rowniez sie
        dogadac:)pozdrawiam lub mozemy leciec wieksza grupą:)
        • dorka296 Re: KTO POLECI ZE MNĄ DO PALM INN!!!!!!!!!!!!!!!! 20.09.09, 18:51
          hej osa
          A czy masz juz konkretny w planach hotel??? no i dokładnie jaki termin? Ja chcę
          jak najszybciej bo juz brakuję mi słoneczka i tego błekitnego nieba :) czekam z
          niecierpliwością na odpowiedź
          • dreams0 Re: KTO POLECI ZE MNĄ DO PALM INN!!!!!!!!!!!!!!!! 20.09.09, 21:07
            hej dorka296
            masz gg ? jesli tak to napisz ,,pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka