znana.jako.ggigus 24.02.11, 18:56 i czemu karmicie trolla, maitraisse.d.un.francais np.?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mezyunah Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 24.02.11, 18:58 Powiem Ci tak, z debilem jest bardziej śmiesznie (przynajmniej dla mnie). Odpowiedz Link Zgłoś
mijo81 Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 24.02.11, 18:58 ..... bo by to forum zdechło Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 24.02.11, 21:23 Nie mozna. Ja sama osobiscie ze trzy razy o to prosilam, wiem ze inne z forum tez. I gowno, cytuję 'jeszcze nie zasluzyl' - hate speech, onanistyczne fiksacje i niepelnosprytnosc najwyrazniej to za malo. Najwyrazniej jest trollem-pieszczoszkiem, bo swoja emerycka, samotniczą hiperaktywnoscia nabija klikalnosc Agorze. Odpowiedz Link Zgłoś
kadanka Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 24.02.11, 21:58 no niestety. na trollach gazeta najlepiej wychodzi:/ kazda dyskusje podkreca, milion swoich watow zaloza bo zawsze znajdzie sie stado kretynow wdajacych sie w niekonczace sie dyskusje z trollem:/ Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 24.02.11, 23:18 To samo jest na forum Społeczeństwo z trollem: oszołomem_z_radia_ maryja. Święta krowa tegoż forum nabijająca traffic, beton nie do ruszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony No proszę ... 24.02.11, 23:45 A mnie na tym forum kasowano, pomimo zamieszczania wielu merytorycznych uwag, wszelako - nie mieszczących się w w horyzontach światopoglądu polit-popowego ... Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus nie rozumiem, serio 25.02.11, 22:49 po jednym poscie widac, ze to swir. Mnie za dyskusje z admilicjantka siwa zablokowano nicka, takie drobnostki jak zawieszanie na pare godzin za dyskusje (mailem dodam, nie zasmiecalam forum), slaczego mi skasowane jakis post - mnie mozna. Moze nihiliskta to alter ego jakeis innego waznego nicka, od dawna mam wrazenie, ze zawodowa admilicja udziela sie, takze tutaj, oczywiscie pod innymi nickami nie, nie mam paranaoi Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: nie rozumiem, serio 26.02.11, 09:28 znana.jako.ggigus napisała: > Moze nihiliskta to alter ego jakeis innego waznego nicka, od dawna mam wrazenie > , ze zawodowa admilicja udziela sie, takze tutaj, oczywiscie pod innymi nickami > nie, nie mam paranaoi Wiem, że nie masz. Ostatnio poprosiłam jedną fajną koleżankę-forumkę o sprawdzenie rzekomego adresu tego czubka na Florydzie. Oczywista adres lipny, ale przy okazji opowiedziała mi, dlaczego nie pojawia się na forum. Otóż dostała bana na IP od admilicji po tym, jak się ujęła za zbanowaną dziewczyną, normalną i niegroźną. Bana dostała na wszelkie formy użytkowania gazety - nie może oceniać wypowiedzi pod artykułami, zakładać skrzynek pocztowych, blogów - nic. Dziewczyna nikogo nie obraziła przez kilka lat bywania na forum, jeśli się wypowiadała, to przytaczała argumenty, była kompetentna i inteligentna. Nie pamiętam ani jednego razu, żeby napoisała brednię albo ubliżyła komukolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: nie rozumiem, serio 26.02.11, 09:39 masz linka do ostatniej dyskusji z udziałem naszej koleżanki forumowej - po swoich wypowiedziach dostała dalekosiężnego bana od Władców forum.gazeta.pl/forum/w,16,116128292,,szanowna_dyrekcjo_FK_.html?s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: nie rozumiem, serio 26.02.11, 09:54 Może to jest cioteczny dziadek jakiegoś Władcy forum a zaburzenia psychiczne mają charakter genetyczny? Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: nie rozumiem, serio 26.02.11, 14:07 O ja pitole, co za kafkowska historia! Hermina dostala bana dozywotnio bez wyjasnienia? Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: nie rozumiem, serio 26.02.11, 14:30 bene_gesserit napisała: > > O ja pitole, co za kafkowska historia! > Hermina dostala bana dozywotnio bez wyjasnienia? > Nie Hermina, inna forumka. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: nie rozumiem, serio 26.02.11, 17:29 i nadal ma tego bana? cos mi sie wydaje, ze ostanio zajrzalam via forum na link, jaki kieruje na you tube, no ale moglam byc na jakichs starszych watkach. i nadal nic, nie wiadomo?? Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: nie rozumiem, serio 26.02.11, 19:06 znana.jako.ggigus napisała: > i nadal ma tego bana? > cos mi sie wydaje, ze ostanio zajrzalam via forum na link, jaki kieruje na you > tube, no ale moglam byc na jakichs starszych watkach. > i nadal nic, nie wiadomo?? Nasza koleżanka z forum nadal ma bana na wszystko. I najwyraźniej nikt już o nią się nie upominał :( Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: nie rozumiem, serio 26.02.11, 20:40 To ja sie z przyjemnoscia zapytam, o co chodzi, jesli ujawnisz, o kogo chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: nie rozumiem, serio 27.02.11, 10:12 bene_gesserit napisała: > To ja sie z przyjemnoscia zapytam, o co chodzi, jesli ujawnisz, o kogo chodzi. Już wiesz? Wszystkie informacje dostępne. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus szok! 26.02.11, 11:12 zatkalo mnie. ja np. mam zazak opoiedzi na publicystyce, chociaz de facto jestem nowym nickiem, jako znana... jeszcze nie bylam blokowana. Ostatnio na forum o moderacji wdalam sie w dykusje, szlo o wycinanie plakatow nawolujacych do niejedzenia meisa na foum kuchnia. dlaczego one tam sa i takie tam. W koncu jedzenie miesa to tez dawanei pracy rzeznikom. Dyskusja, jak to zawsze, ewaluowala. Marouder_eu tonem admina wyjasnil mi wczesniej dlaczego o bolu na forum kuchnia pisac nie mozna i raczyl porownac bol zazynanej na zywca krowy do bolu osoby, ktora sie zacina w kuchni przy gotowaniu. Dykusje oczywiscie wycieto, mnie jego wypowiedz zszokowala, ale nic, 0 odpowiedzi dlaczego tak. Ze sie marouder-eu osmieszyl? Tylko dlatego, ma jakies specjalne prawa? szok, szok, co piszesz. zatkalo mnie po raz enty, keidy czytam o form. Kiedy na poczatku czytalam takie rzeczy, myslalam, ze ludzie maja swira, ale potem sama poczulam oddech admilicji. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Marouder sie nie osmieszyl:) 26.02.11, 12:16 Pisal wprost, ze jednym z niewielu rodzajow bolu, ktory mozna z jakims sensem opisywac na forum poswieconym kulinarnemu hobby jest ewentualnie bol palca spowodowany przypadkowym zacieciem go nozem w trakcie przygotowywania posilku. O bolu zarzynanych zwierzat radzilem pisac na forum rzezniczym;) Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus no to teraz tylko czekam 26.02.11, 12:17 az mi wykasuja ten post, skoro marouder sie dowalil do dyskusji. Bo jako admilicjant skasowac moze i zablokowac tez. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Znowu paranoja...no, moze paranojka?:) 26.02.11, 12:27 Dlaczego klamiesz? Nie jestem adminem ani aesem:) Odpowiedz Link Zgłoś
nihil-istka Re: Znowu paranoja...no, moze paranojka?:) 26.02.11, 13:19 Tak potwierdzam. Marudny to nie adminek ani zydulek ani nikt wazny. Ot taki sobie facecik po ciezkim rozwodzie, podkrakowski wiesniak. Da sie lubic pomimo, ze nieco rabniety w arbuz jest i uwaza ze jestem jakis jozio zawadzki. Ma zakaz zakladania tematow na forum swiat. ha,ha,ha,ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
wen_yinlu Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 24.02.11, 21:32 Ktoś na jego temat pisze doktorat i potrzebuje jeszcze materiałów ;) Ciekawe z jakiej to dziedziny doktorat? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 25.02.11, 18:58 Ciekawe z jakiej to dziedziny doktorat? Może być psychologia, medioznawstwo, kulturoznawstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
nihil-istka Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 25.02.11, 20:15 Juz mowilem franka. MD - Doctor of Medicine i PhD- Pharmacology Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 25.02.11, 22:00 nihil-istka napisała: > Juz mowilem franka. MD - Doctor of Medicine i PhD- Pharmacology Skup się i przeczytaj uważnie. Ktoś pisze doktorat na temat twojej twórczości internetowej. Nie chodzi o twoje rzekome wykształcenie. Odpowiedz Link Zgłoś
nihil-istka Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 25.02.11, 22:11 Dlaczego rzekome wyksztalcenie, franka? Ja nie pisze , ze masz rzekomo 35 lat czy rzekomo kobieta jestes. Bo ja mam klase. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 25.02.11, 22:25 nihil-istka napisała: > Dlaczego rzekome wyksztalcenie, franka? Wszystko na to wskazuje. Jeśli rzekomo jesteś lekarzem, to na pewno miałeś na studiach taką tematykę jak patologia ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś
nihil-istka Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 25.02.11, 23:54 Tak farnka, patologia ciazy jest czescia obstetrics and gynecology. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 26.02.11, 00:06 \nihil-istka napisała: > Tak farnka, patologia ciazy jest czescia obstetrics and gynecology. To czemu wypisujesz dyrdymały o bezproblemowych ciążach wieloródek i baby blues charakterystycznym rzekomo dla pewnego rodzaju kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus maitresse, nudzisz sie? 26.02.11, 00:09 az TAK BARDZO, ze odpisujesz trollowi? Po co? Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: a co, masz dla mnie zajęcie? nt 26.02.11, 09:31 Jabym miała. Zamiast udowadniać patologicznemu kłamcy, że łże i oczekiwać cudów, pomyśl, co zrobić, jak zaprotestować pzreciwko wspomaganiu patologii przez administrację gazetową. Odpowiedz Link Zgłoś
nihil-istka Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 26.02.11, 10:45 Franka, bo jest roznica miedzy fizjologia i patologia. Fizjologia normalnej ciazy jest piekna, optymistyczna i bezproblemowa. Patologia stanowi ulamek normalnosci, tak jak kazda choroba. Nie mozesz spedzic swego zycia koncentrujac sie na jego patologiach, bo jest to falszywy obraz rzeczywistosci. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 26.02.11, 15:25 nihil-istka napisała: > Franka, bo jest roznica miedzy fizjologia i patologia. Fizjologia normalnej ci > azy jest piekna, > optymistyczna i bezproblemowa. mhm... zwłaszcza rzyganie i opuchnięte nogi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nihil-istka Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 26.02.11, 16:11 Franka, co do opuchnietych nog w ciazy to jest objaw patologiczny w ciazy i prowadzacy lekarz musi sprawdzic funkcjonowanie nerek oraz wydolnosc serca. Co do wymiotow w ciazy to fizjologicznie trwaja one tylko przez 3 miesiace, jesli trwaja dluzej to juz patologia jest. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 26.02.11, 16:21 nihil-istka napisała: > Franka, co do opuchnietych nog w ciazy to jest objaw patologiczny w ciazy hahahahaha!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 26.02.11, 16:22 n Co > do wymiotow w ciazy to fizjologicznie trwaja one tylko przez 3 miesiace spróbuj rzygać dzień w dzień przez 3 miesiące, a zobaczysz, jakie to radosne i optymistyczne, a zwłaszcza piękne Odpowiedz Link Zgłoś
nihil-istka Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 26.02.11, 17:00 No widzisz franka , Asia zaczyna wlasnie wlasnie siodmy miesiac swej ciazy. Ani opuchnietych nog ani opuchnietych dloni. Nawet jej palce zeszczuplaly i musi uwazac aby przy myciu dloni nie zeslizgnela sie jej obraczka z palca. Co do wymiotow w ciazy, to Asia miala glownie mdlosci na niektore zapachy przez 3 miesiace ale zadnego rzygania. I to jest normalnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 26.02.11, 17:16 a ten znowu te dyrdymały o zmyślonej Asi Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 26.02.11, 17:32 a Ty znowu podsuwasz mu lustro i mikrofon Odpowiedz Link Zgłoś
nihil-istka Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 26.02.11, 17:52 Franka, musze pokazac ten twoj wpis Asi - chyba sie ubawi. Dalbym cie jej telefon , ale niestety tyle tu psychopatow na tym forum i mogliby nas pozniej nekac. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 26.02.11, 18:09 \nihil-istka napisała: > Franka, musze pokazac ten twoj wpis Asi - chyba sie ubawi. Tak, a ja twój muszę pokazać George`owi Clooneyowi. Odpowiedz Link Zgłoś
nihil-istka Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 26.02.11, 18:41 Oj franka, franka. Czy ty naprawde sadzisz, ze taki porzadny czlowiek jak ja nie zasluguje na zone? Jak ci nie wstyd? Ja nie zakladam , ze ty nie zaslugujesz na meza. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 26.02.11, 19:08 maitresse.d.un.francais napisała: > \nihil-istka napisała: > > > Franka, musze pokazac ten twoj wpis Asi - chyba sie ubawi. > > Tak, a ja twój muszę pokazać George`owi Clooneyowi. Czyli nie Asią klika, Asią robi co innego w tym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
tigertiger nie czytać wpisów trolla 25.02.11, 06:12 Ja problemu nie widze, należy ignorować wpis i już. Dyskutowanie o nim czy z nim pobudza jedynie go do dalszej aktywności. Nie czytajac , nie odpowiadacie, a i was same nie irytuje to co troll wpisuje. Naprawde nie trzeba czekać na usuniecie go z forum, przeciez może zmienić nick, ip. Złota maksyma brzmi w takich sytuacjach "Nie ruszać g..., nie będzie śmierdziało". Tymczasem robicie dokładnie na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: nie czytać wpisów trolla 25.02.11, 08:01 Kiwam się od wygaszania i konsekwentnego częstego upraszania o ban do pozostawienia kolesia, co do którego każdy po dwóch kliknięciach ma pewność, że to czubek. Powiedzmy, że widok antyfeministy świra i tępaka robi mi dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
jael53 Re: nie czytać wpisów trolla 25.02.11, 11:25 To już drugi doktorat?! (Bo o jednym wiem na pewno - dotyczy współcześnie stosowanych nieczystych chwytów retoryczno-erystycznych). Z rzeczonym "przykładem osobowym" nie wytrzymało nawet jakieś forum wyznaniowe zbanowało na stałe. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: nie czytać wpisów trolla 25.02.11, 12:00 Forum wiara.pl. Tyle, ze koles wcale nie jest nadzwyczajny - nie moglby byc nawet obiektem pracy na zaliczenie semestru, co dopiero magisterki czy doktoratu. Ot, zwyczajny, znudzony samotnoscia siedemdziesieciolatek, ktory przezuwa stracone szanse i konfabuluje nt zycia w alternatywnej rzeczywistosci i wlasnej omnipotencji. Megalomania i niskie poczucie wlasnej wartosci bardzo czesto ida ze soba w parze. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Jozka (imie pana Nihilistki) nawet na nacjonal... 25.02.11, 12:49 ..katolickich, poza gazecianych forach maja za trolla:) Jako troll dawno, dawno temu Jozef Zawadzki narodzil sie na Aquanecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
nihil-istka Ten odrazajacy troll nihil 25.02.11, 13:45 Co za odrazajacy czlowiek ten troll nihil: katolik, wyksztalcony, kocha zone i czworo dzieci. No facet po prosty odruch wymiotny wzbudza. Odpowiedz Link Zgłoś
altz Re: Ten odrazajacy troll nihil 25.02.11, 14:14 > kocha zone i czworo dzieci. ...a nie kocha ludzi! To jest dopiero ósmy cud świata :) Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Ten odrazajacy troll nihil 25.02.11, 14:38 A którą klika, Asią, czy tą drugą? Odpowiedz Link Zgłoś
nihil-istka Re: Ten odrazajacy troll nihil 25.02.11, 14:44 Ten zacofany czlowiek Nihil, ktory smie w obecnych swiatlych czasach miec tyle dzieci to zasluguje na pogarde. No a ta zona Nihila ,ktora woli uczyc wlasne dzieci niz cudze ,to z pewnoscia wariatka jest. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus kocha SWOICH ludzi 26.02.11, 12:12 to jasne. Jest taki typ ludzi - ze rodzina, klan, narod, jakas wspolnota, to sie pomaga, a reszte trzeba kopac, reszcie z gardla wydrzec, co nasze i nie nasze tez, co beda mieli lepiej niz MY?? Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: kocha SWOICH ludzi 26.02.11, 14:01 Problem w tym, ze JEGO ludzi nie ma. Tzn nie istnieja poza jego wyobraznia. Odpowiedz Link Zgłoś
tezas Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 25.02.11, 18:55 Alez niech pisze - stanowi doskonała antyreklamę poglądów, które głosi :). Ale karmic rzeczywiscie nie ma po co. --------------------------------- Józef Piłsudski: "Kościół bierze, nie kwituje, żąda więcej." Odpowiedz Link Zgłoś
tricolour Fascynująca sprawa... 25.02.11, 23:59 ... że Nihila teraz sie poniża, próbuje deprecjonować co pisze, a jednak często wchodzi z nim w dyskusję. Ktoś pisze, że to gó... i ruszać nie trzeba, a wychodzi, że piszący lubi obcować z odchodami i to publicznie, nie w skrytości własnej toalety. Teraz nawet załozono wątek, w którym głosi się, by nic nie głosić i trolla omijać. Ja zaś proponowałbym odrobinę konsekwencji i cierpliwości. By nie trząść się przed komputerem z nieodpartą chęcią odpisywania tylko spokojnie traktować Net jako siedemnasty dodatek do życia. Albo czterdziesty. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Fascynująca sprawa... 26.02.11, 02:05 Troche tak, jakbys doradzal pierdzacego i bekajacego nieustannie goscia twojego ulubionego pubu zyczliwie ignorowac, ew wietrzyc przy -15C, bo to w koncu pub, siedemnasty dodatek do zycia. Mozna, ale po co? Imo lepiej go wyprosic i nie wpuszczac. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Fascynująca sprawa... 26.02.11, 09:33 No ale tricolor pisze, że niektórym pierdy pachną albo nieprzeszkadzają i nawet specjalnie siadają blisko, żeby się nawąchać. I co zrobisz, wywalisz metresę, sabinę (sama odeszła obrażona) czy tysiąc innych nicków? Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Fascynująca sprawa... 26.02.11, 14:10 Ja bym chciala, zeby sabina wrocila, ale chcialabym tez usyszec wiarygodne wytlumaczenie fenomenu pt karmimy pierdzacego trolla. Przez to, ze forum zamienia sie w koryto trolla, mnostwo fajnych rozmowcow stad ucieka. Odpowiedz Link Zgłoś
tigertiger Re: Fascynująca sprawa... 26.02.11, 10:22 Ktoś pisze, że to gó... i ruszać nie trzeba, a wycho > dzi, że piszący lubi obcować z odchodami i to publicznie, nie w skrytości własn > ej toalety. Teraz nawet załozono wątek, w którym głosi się, by nic nie głosić i > trolla omijać. Nie zapędzaj się w sywch oskarżeniach. To ja napisałam, że g nie należy ruszać. Ja tak postępuję właśnie, nie zarzucaj mi niekonsekfencj bez podstawnie. Po rozpoznaniu z kim mam doczynienie, przestałam czytać co ten nieszczęśnik wypisuje i polecałam tu tą metode. Natomiast z jakiejś nie znanej mi przyczyny, osobnik ten jest chołubiony nie tylko przez adamina ale i przez same forumowiczki, dokarmiany i wyrózniany atancją specialną. Tak wiec prosze mnie z tej grupy wykluczyć i nei wmawiać, że jedno pisze a drugie czynie. Odpowiedz Link Zgłoś
jael53 Re: Fascynująca sprawa... 26.02.11, 12:16 Post można stracić, gdy nie dość czule traktuje się np. fochy katolickich aptekarzy ;-). Nie za mowę nienawiści; z tą na forach jest jak w sądach - kiedy przychodzi wniosek o wszczęcie postępowania za taka mowę (pisaninę), dotyczącą "jakichś Żydów/ jakichś.odmieńców<", wtedy jest stawanie na głowie, jak to umorzyć. Kiedy zaś przychodzi wniosek o wszczęcie sprawy na okoliczność pourażanych "uczuć religijnych" (ale wyłącznie katolickich), to wtedy machina rusza z pompą i przepychem. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Fascynująca sprawa... 26.02.11, 15:06 Toby wyjaśniało, czemu forum religijne z łatwością się go pozbyło, a nam siwa odpowiada, że może poglądy onci ma kontrowersyjne, ale często dobrze gada. A co do naszej byłej koleżanki z forum, co dostała bana na IP wstawiając się za zbanowaną koleżankę, to uważam, że sprawę należy koniecznie pociągnąć. Bo cafem odblokowano podając gów.niane tłumaczenie, a to znaczy że nie mieli nawet tyle honoru żeby przyznać się i przeprosić, co do lacido - nie wiem, nie sprawdzałam, a naszej koleżanki policjawkrainieczarow ani nie odblokowali, ani nie wyjaśnili, ani nie pzreprosili. Ja jestem patriotką, nie wierzę że to polskie standardy takei gó.wniarstwo, a nawet jeśli, to dźwignijmy je wspólnymi siłami. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus szok, tylu ludzi 26.02.11, 17:31 no wlasnie - tak myslalam ostatnio, gdzie jest policjawkrainieczarow Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Kociu, Cafem na forum Kobieta:) Swiezy watek:) 26.02.11, 17:28 Nie widac po niej tego absolutnego bana jaki wg. ciebie byl jej udzialem:) forum.gazeta.pl/forum/w,16,122639897,122639897,Zgrzyt_w_zwiazku_.html Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Kociu, Cafem na forum Kobieta:) Swiezy watek: 26.02.11, 18:35 Eh, no przecie tamtego bana mi po trzech dniach zdjęto, jak również sprawa bana została wyjaśniona. Inna sprawa, że moim zdaniem ban mi się nie należał - ale tak czy inaczej, wówczas mnie odbanowano:) Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Kociu, Cafem na forum Kobieta:) Swiezy watek: 26.02.11, 19:14 cafem napisała: > Eh, no przecie tamtego bana mi po trzech dniach zdjęto, jak również sprawa bana > została wyjaśniona. > Inna sprawa, że moim zdaniem ban mi się nie należał - ale tak czy inaczej, wówc > zas mnie odbanowano:) OK, a lacido, a policja? One wstawiały się za tobą, logowały z podanych nicków i walczyły z admiństwem o ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Kociu, Cafem na forum Kobieta:) Swiezy watek: 26.02.11, 23:27 Lacido tez wtedy odblokowali. A i policja, zdaje sie, pozniej pisala... Nie wydaje mi sie, zeby komukolwiek za tamtą historie utrzymano bana. Rozdmuchujecie stara dawno zakonczona sprawe chyba...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Kociu, Cafem na forum Kobieta:) Swiezy watek: 27.02.11, 10:11 cafem napisała: > Lacido tez wtedy odblokowali. > A i policja, zdaje sie, pozniej pisala... > > Nie wydaje mi sie, zeby komukolwiek za tamtą historie utrzymano bana. Rozdmuchu > jecie stara dawno zakonczona sprawe chyba...:) Sprawdź, zanim napiszesz o rozdmuchiwaniu. Sprawdź, czy lacido od tamtego czasu pisze. Co do policji, to mam z nią kontakt pozagazetowy i WIEM. Szkoda było ich zangażowania w obronie kogoś takiego jak ty. Łyknęłaś ich wytłumaczenie, które sama im podsunęłaś, a koleznaki olałaś i jeszcze śmiesz kwestionować to co tu piszę. Dobra nauka dla innych - nie wszystko złoto, co się świeci i nie o każdą ...... warto walczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Kociu, Cafem na forum Kobieta:) Swiezy watek: 27.02.11, 16:31 > Sprawdź, zanim napiszesz o rozdmuchiwaniu. > Sprawdź, czy lacido od tamtego czasu pisze. Ty tez sprawdz, bo Lacido pisała chociażby wczoraj! > Szkoda było ich zangażowania w obronie kogoś takiego jak ty. Łyknęłaś ich wytłu > maczenie, które sama im podsunęłaś, a koleznaki olałaś i jeszcze śmiesz kwestio > nować to co tu piszę. Nie znasz przyczyny zbanowania mnie, a wymądrzasz się, jakobym ja coś łyknęła. Ban był narzucony systemowo, za przypadkową próbę (automatycznego) zalogowania się na starym, dawno nieużywanym komputerze na nicka, którego zbanowano mi rok wcześniej. Nie wierzę, że Policja jest zablokowana za tamtą sprawę. Admini odblokowali wówczas wszystkich zbanowanych. Jeśli Policja jest zbanowana od tamtego czasu to zapewne za coś jeszcze innego. Nie przypuszczałam, że kiedykolwiek stanę w obronie adminów FK, bo ich szczerze za cenzurę nienawidzę, ale Ty ewidentnie posługujesz się moim, z d..y wyjętym nieprawdziwym przykładem, by udowodnić swoją rację. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Kociu, Cafem na forum Kobieta:) Swiezy watek: 27.02.11, 17:14 cafem napisała: > > Sprawdź, zanim napiszesz o rozdmuchiwaniu. > > Sprawdź, czy lacido od tamtego czasu pisze. > > Ty tez sprawdz, bo Lacido pisała chociażby wczoraj! > ok, wcześniej wrzuciłam w wyszukiwarkę kilka razy i wychodziło mi, że ostatnie wpisy miała 4 września. Skoro napoisałaś, ze działa na forum, sprawdziłam, jest, sorry. > Nie znasz przyczyny zbanowania mnie, a wymądrzasz się, jakobym ja coś łyknęła. > Ban był narzucony systemowo, za przypadkową próbę (automatycznego) zalogowania > się na starym, dawno nieużywanym komputerze na nicka, którego zbanowano mi rok > wcześniej. > Ok, sytuację znam tylko z tego wątku na Forum administracyjnym i tak to wyglądało, że ty najpierw napomknęłaś o jedynym grzechu, jaki pamiętasz, a siwa ci na to, ze o to szło, pomimo że było to rok wcześniej. Ale i tu się myliłam, sorry po raz drugi. > Nie wierzę, że Policja jest zablokowana za tamtą sprawę. Admini odblokowali wów > czas wszystkich zbanowanych. Jeśli Policja jest zbanowana od tamtego czasu to z > apewne za coś jeszcze innego. Nawet jeśli, to nie ma możliwości skontaktowania się z administracją, a nikt się o nią nie upomniał. Nikt jej też nieodbanował, bo ma blok na IP od 4. września. Może za cos innego, chociaz z tego, co mi napisała, to wywalili ja tuż po dyskusji z administracją, którą podlinkowałam. Ok, w takim razie idę się upominać osobiście. Za osobiste wycieczki pod twopim adresem też się kajam, choć nie do końca, ale kajam się w części, którą uważam za tego godną. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Kociu, Cafem na forum Kobieta:) Swiezy watek: 26.02.11, 19:11 marouder.eu napisał: > Nie widac po niej tego absolutnego bana jaki wg. ciebie byl jej udzialem:) najpierw możebyś się potrudził i zapoznał ze sprawą, cafem odblokowali , a naszej koleżanki, co się za nią wstawiała u adminów - nie. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Kociu, Cafem na forum Kobieta:) Swiezy watek: 26.02.11, 19:24 A jakiej argumentacji uzyla administracja banujac wspierajace kolezanke userki? Prawde mowiac, wierzyc mi sie nie chce! Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Kociu, Cafem na forum Kobieta:) Swiezy watek: 26.02.11, 20:04 a weź se i zajrzyj tu. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus wytlumaczenie na bana jest zalosne 27.02.11, 13:23 kara za przewinienie sprzed roku, gdyby tego nicka uzywala regularnie jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: wytlumaczenie na bana jest zalosne 27.02.11, 17:15 znana.jako.ggigus napisała: > kara za przewinienie sprzed roku, gdyby tego nicka uzywala regularnie jeszcze Cafem wytłumaczyła już to - zalogowała się na styarym komputrze na zbanowany nick. Odpowiedz Link Zgłoś
mezyunah Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 26.02.11, 21:08 Zobaczyłam jak wątek o onan-iście się rozwinął. Może i typa nie da się stąd wywalić, nie wiem. Ale czy to tak bardzo źle? Czasem coś nas wkur.wi, a nie ma wokół nikogo lub niczego co zasługuje na cios słowny lub fizyczny. A on wręcz nadstawia sie, żeby mu dowalić. Jak worek treningowy. Wisi, jak onan-iście fiut, i tylko prosi się, żeby mu przylutować. I nadmiar złych emocji wchłania coś, co jest obojętne dla nas emocjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 27.02.11, 00:41 To nie to forum. To jest forum feminizm, a nie 'przywale samotnemu staruszkowi, ktory bzdzi na forum'. Odpowiedz Link Zgłoś
jael53 Re: Może wykorzystać? 27.02.11, 12:33 Skoro jest zjawisko psujące forum, może by tak wykorzystać? Skrypty "zjawiska" mogą się do ćwiczeń psycholingwistycznych przydać. Serio - adminów (nie tylko na tym forum) blady strach oblatuje, gdy przychodzi tknąć czegoś, co jest oflagowane jako "katolickie/katolik". A ponieważ wyznanie dominujące bynajmniej nie dominuje intelektualnie, to bywa, jak widać. I wiedza o tym, co się pod takim szyldem mieści, a co niekoniecznie, też do powszechnych nie należy. Dlatego rzeczywiście najprędzej takie "zjawiska" eliminują fora wyznaniowe - tam jednak trafiają się ludzie, którzy potrafią się zorientować, co takie oflagowanie bywa warte. BTW, o zjawisku", psującym forum koleżeństwo zajmujący się prawem kanonicznym, zauważyli, że gdyby to istotnie była osoba pozostająca w małżeństwie (religijnym - w co jednak "należy wątpić"), to partner(ka) miałaby całkiem prostą procedurę stwierdzenia tegoż małżeństwa nieważności. Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 27.02.11, 11:52 A tak tu było sensownie na tym forum kiedyś... Szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
tigertiger Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 27.02.11, 12:26 Zawsze można otworzyć własnye forum z selection door:) Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 27.02.11, 12:49 Nie o to chodzi. Po prostu bywały tu watki na 500 postów, z argumentacją, poswiecone jakimś sensownym zagadnienieniom - ksiązkom, artykułom, zjawiskom. Teraz już tu tego nie uświadczysz. Za to wszyscy przejmują sie jednym trollem i jego wyimaginowaną zoną, która jest postacią fascynującą głownie dlatego, ze zaprzecza ewidentnie wszystkim prawom fizyki i metafizyki ciała ludzkiego - po 4 porodach nie ma ani jednago rozstepu, piersi sterczą jej jak Madonnnie biustonosze , choc kazde dziecko karmi piersia dwa lata, w ciazy nie rzyga, nie ma hamoroidów, nie puchnąjej nogi i nie tyje, bo to patologia - jest szczupła, intweligentna, oczytana i błyskotliwa opiekujac się SAMA 4 dzieci, uczac je i rodząc zaraz piąte. Brakuje mi w tym jeszcze tylko , przepraszam za wulgaryzm, że pizdę ma po 4 porodach ciasniejszą niż dziewica. Ludzie, kazdy ma na forum opcje wygaszenia gościa, którego postów nie chce się widzieć - nie wystarczy to włączyć, zamiast zajmować się wpisami o silikonowej, rodzącej lalce-katoliczce, które spełnia wszystkie wymagania coincidencia oppositorum czyli nie istnieje ? Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus a czemu Ty go ogóle czytasz? 27.02.11, 13:16 maitresse pisze coś o jakiejś Asi, domyśliłam isę, że to żona, ale na miłość boską , nie czytam tych wypierdów po co?? Odpowiedz Link Zgłoś
tigertiger Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 27.02.11, 13:50 > Za to wszyscy przejmują sie jednym trollem i jego wyimaginowaną zoną, To nie prawda, że wszyscy to są konkretne nicki, mogę podać Ci kilka nikow, które tak jak ja pomijają w ogóle wpisy trolli. Ty za to wydaje sie, że sie wciągnełaś jak w jaąś kiepdka telenowele, powołując sie na historję trolla i jego rodziny. Obserwuje tu pewną prawidłowść im bardziej ktoś krytykuje trollizację forum tym bardziej wydaje się być wciągnięty w trollową gre.:) To jak z odrzegnywaniem sie od oglądania telenowel lub sluchania discopolo nikt tego nie słucha a sprzedaja sie jak ciepłe bułeczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 28.02.11, 08:50 Za to MNIE SIĘ WYDAJE, że napisałam coś takiego: >kazdy ma na forum opcje wygaszenia gościa, którego postów nie chce się widzieć - Odpowiedz Link Zgłoś
tigertiger Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 28.02.11, 09:39 Oczywiście, że napisalaś i faktem jest, że każdy ma taka możliwosć, ja nie wygaszam alei nie czytam też każdy tak może postąpić jeśli ma faktycznie określony stosunek i brak ochoty. Ty o takiej możliwości piszesz ale sam z niej najwidoczniej nie korzytasz analizując trollowe wpisy. Dlatego napisałam, ze jelsi sie nie czyta to sie tez nie analizuje, nie poświeca czasu i energi i kolejnych postów trolla, każde okazywanie mu oburzenia i powoływanie sie na jego wpisy jest wejściem w interakcjie z nim czyli "karmieniem trolla" o co jednoczesnie karmiące apeluja aby tego nie robić:). Ale oczywiście każdy postępuje jak chce. Co do poziomu dyskusji też mam zastrzezenia, no ale to otwarte forum więc mamy cały przekroj naszego społeczenstwa. Mozna to jednak potraktować jako forme społecznie poznawczą:). Odpowiedz Link Zgłoś
jael53 Re: Drzewko robi niespodzianki... 28.02.11, 09:49 ...i wrażenie, że wpis dotyczy trolla. Mam to po raz któryś - na pewno, kiedy odpowiadałam Izakowi; i teraz Tobie, na post z linkiem. Na podglądzie miałam właściwe posty - a wysłana odpowiedź pojawiła się pod "zjawiskiem"... też zachęta. Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 28.02.11, 10:10 Jezus, człowieku, analizując mój JEDEN post dotyczący trolla też analizujesz trolla. Długo tak bedziemy bić piane? Odpowiedz Link Zgłoś
tigertiger Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 28.02.11, 10:54 ależ ja grzecznie odpowiadam na twoje pisy:), nie dyskutuje o trolu jako takim, a zachowaniu się wobec postów, których czytać niechemy. Ja problemu nie mam ani z trollami ani z tymi którzy ustosunkowują sie do nich. Uważam,że nożna nie bic piany i nie czytać skoro to kogos tak denerwuje. Moje wpisy w tym temacie nie są emocjonalne a racjionalne. Racjonalnie wyjaśniam,że nie odnoszę się do samego trolla/troll i jego wpisow bo uwazam,że w zadnym razie nie czuje takiego przymusu, ignoruję, a z Tobą rozmawiam i Ciebie nie ignoruję więc nie ma powodu posądzac mnie o bicie piany. Rozumiem,że omawianie tej samej kwesti jest irytujące, ale trudno bym pozwalała na oskarżanie mnie o bicie piany czy wchodzenie w gre z trollem. Więcej tego tłumaczyć już niebęde bo obie sprawa zaczyna być absurdalna:) Miłego Dnia Ci życzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 31.10.11, 18:17 No, kiedyś było. Nihil dostal bana na wszystko, a i tak 70% siedemdziesieciu procent forumowiczek skupia sie na karmieniu trolli. Oczywiscie tylko meskich, bo zenskie trolle to nie jest juz taka atrakcja. Odpowiedz Link Zgłoś
mijo81 Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 31.10.11, 21:17 Wołałabyś żeby skupiali się na słuchaniu twoich rozkazów. Odpowiedz Link Zgłoś
sabinac-0 Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 01.11.11, 14:01 bene_gesserit napisała: > 70% siedemdziesieciu procent forumowicz > ek skupia sie na karmieniu trolli. > Jak wyobrazasz sobie dyskusje z osobami majacymi to samo zdanie? "Tak kochanie", "masz racje" itp.? > Oczywiscie tylko meskich, bo zenskie trolle to nie jest juz taka atrakcja. > Alez jest, tylko zenskich trolli przydaloby sie wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 01.11.11, 20:09 Jest mnostwo spraw, w ktorych mamy inne zdanie na te sama sprawę. A zenskie trolle karmie tylko ja, zauwazylam. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 02.11.11, 12:52 A które to są, te żeńskie? Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 02.11.11, 14:47 pavvka napisał: > A które to są, te żeńskie? A na przykład grand blue vej majaa czy jakjej tam jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
easz Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 03.11.11, 01:19 kocia_noga napisała: > pavvka napisał: > > > A które to są, te żeńskie? > > A na przykład grand blue vej majaa czy jakjej tam jeszcze. Wiecie co? Każdy nowy to trol? Nowy tu fizycznie i nowy jakby zielony? Fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 04.11.11, 13:45 easz napisała: > kocia_noga napisała: > > > pavvka napisał: > > > > > A które to są, te żeńskie? > > > > A na przykład grand blue vej majaa czy jakjej tam jeszcze. > > Wiecie co? Każdy nowy to trol? Nowy tu fizycznie i nowy jakby zielony? Coś w tym jest, że nowi są tu traktowani z podejrzliwością. W dodatku nadużywa się pojęcia 'troll' dla określenia każdego kto ma poglądy inne od słusznych na tych forum. Efekt jest taki, że prawdziwe trolle zostają i robią się coraz bardziej wkurzające, a sensowni dyskutanci typu black.emissary uciekają przed nagonką. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 05.11.11, 00:07 Wiemy co - nie kazdy nowy to troll. Ja sie wdalam poczatkowo w polemike i z jedna, i z drugą, tak samo z biedna, zaszczutą blaki. I jakos nie zauwazylam easz czy pavvki z chlebem, solą i kordialnym 'witamy'. Chcecie innego forum, to je se sobie zrobcie, zamiast marudzic. Chlebek upieczcie, zmiencie tapicerkę, zorganizujcie wymiane usciskow. W czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
easz Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 05.11.11, 00:33 A po co? Tu jest/było dobrze. Ale się wybyło i SAMA DOBRZE O TYM wiesz. Tylko tobie wolno marudzić? Dobrze też wiesz, że żadnego nowego forum nie będzie, bo próby były i nie wyszły, widać nie ma potrzeby, woli, możliwości, umiejętności. Starego też nie będzie. > tak samo z biedna, zaszczutą blaki. I jakos nie zauwazylam easz > czy pavvki z chlebem, solą i kordialnym 'witamy'. To przetrzyj okularki. Odpowiedz Link Zgłoś
majaa Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 03.11.11, 12:37 Wypraszam sobie! Nie posiadam i nigdy nie posiadałam żadnego "vel". Czytając takie wpisy jak ten, zaczynam podejrzewać, że działa tu jakaś "mafia", która próbuje uciszyć i zwalczyć ludzi o innych poglądach. To karygodne. Dobrze, że admini zachowują rozsądek i nie uginają się pod presją. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: OT - nie mozna dac bana nihil-istce? 01.03.11, 19:33 znana.jako.ggigus napisała: > i czemu karmicie trolla, maitraisse.d.un.francais np.?? Jak masz jakies zastrzezenia, czy propozycje dot. moderacji prroponuje skontaktowac sie z adminami zawodowymi, albo napisac na forum o moderacji. Przeslij mi tez kopie maila jak mozesz. Imwiecej takich mailow tym bardziej admini posluchaja, albo i nie. tymczasem prosze klikac w razie lamania regulaminu. I podpisuje sie pod pytaniem odnosnie karmienia. Odpowiedz Link Zgłoś