Dodaj do ulubionych

Nowy temat do dyskusji

26.10.13, 18:04
podroze.onet.pl/aktualnosci/szwedzcy-poslowie-chca-zdelegalizowac-oddawanie-moczu-na-stojaco/8dttc
"Gdyby idiota wiedział. że jest idiotą, to automatycznie przestałby być idiotą!"
S.Kisielewski.

Panie feministki nie potrafią siusiać na stojąco z takim wdziękiem, z odgiętym paluszkiem i chcą to nam zabronić.
M.
Obserwuj wątek
    • 1000watt Re: Nowy temat do dyskusji 27.10.13, 15:58
      No tak, tylko jak egzekwować taki zakaz? Kamera w w-c? Ja myślę, że oni tam powinni obligatoryjnie obcinać wszystkie siusiaki.
      • mariner4 I o to właśnie im chodzi! 27.10.13, 17:47
        Obcinać, żeby zminimalizować różnice fizyczne.
        M.
        • kocia_noga Re: I o to właśnie im chodzi! 27.10.13, 21:54
          Na Placu Czerwonym rozdają samochody. Feministki siłą przebierają chłopców w sukienki.
          • 1000watt Re: I o to właśnie im chodzi! 28.10.13, 01:40
            Kurcze, właśnie nie feministki! To jakiś chłop zdaje się tę ustawę zgłosił! Więc wierz mi, z siusiakami pójdzie im tam łatwo skoro jaja już mają oberwane!
          • mariner4 Skrajnoiści róznych poglądów tak mają 28.10.13, 07:51
            Skrajny feminizm też.
            M.
            • kocia_noga Deser dla naszych idiotów 28.10.13, 08:03
              Ciekawa jestem, co arabskie gazety piszą o naszych pantoflarzach bez jaj, co pozwalają kobietom prowadzić samochód. Prawdopodobnie obróbka informacji wygląda popdobnie jak u nas. Nie rząd, ale radni pewnego miasta. Nie wszystkim, ale facetom w urzędach miejskich. Nie dla ideologii, ale ze względów higienicznych nakazali oddawać mocz na siedząco.
              Jedfnak bardziej podoba mi się opowieść o krwawych feministkach -genderystkach, co siłą przebierają małych chłopców, dzikich, wolnych, w sukienki.
              Tak a'propos sąd w którymś z islamskich krajów skazał faceta na przebranie się w tradycyjny strój kobiecy i paradowanie po mieście.Miała to byc kara, upokorzenie. W odpowoiedzi na to faceci islamscy zaczęli przebierać się w kobiece stroje i wrzucać zdjęcie w sieć - ich oburzenie wywołało domniemanie, że kobiecy strój upokarza mężczyznę. Zrobił się z tego oddolny, obywatelski ruch. U nas wydaje się być odwrotnie.
              • urko70 Re: Deser dla naszych idiotów 28.10.13, 09:40
                kocia_noga napisała:

> Nie wszystkim, ale facetom w urzędach miejskich.
                > Nie dla ideologii, ale ze względów higienicznych nakazali oddawać mocz na siedząco.

To "nie dla ideologii" to w przypadku lewicowca to ryzykowne stwierdzenie.
                Siadanie na desce w publicznej toalecie ma niewiele wspólnego z higieną.
              • 1000watt Re: Deser dla naszych idiotów 29.10.13, 09:23
                1.Tak, obróbka informacji trochę zaszwankowała ale nie zmienia to faktu, że np. w Skandynawii nie uświadczysz pisuarów lub są likwidowane i to już z czysto ideologicznych powodów.
                2. Argumentujesz, że za to u Arabów przebierają chłopów w baby za karę? No to rozumiem : feministki : muslimy - 1:1
        • urko70 Re: I o to właśnie im chodzi! 28.10.13, 09:56
          mariner4 napisał:

> Obcinać, żeby zminimalizować różnice fizyczne.

Kobietom piersi również?
          • mariner4 Ależ nie! 28.10.13, 10:15
            Mężczyzn zmusić do implantów silikonowych. No i zarost powyrywać. Włos po włosku. Bez znieczulenia. Za miliony lat poniewierki kobiet.
            M.
            • urko70 Re: Ależ nie! 28.10.13, 12:42
              mariner4 napisał:

> Mężczyzn zmusić do implantów silikonowych. No i zarost powyrywać. Włos po włosk
              > u. Bez znieczulenia. Za miliony lat poniewierki kobiet.

"I wszystkich na literę N"...?
    • tricolour To nie jest głupi pomysł... 28.10.13, 08:34
      ... w toaletach publicznych, urzędach itp. Zwykle są one tak oszczane po całości, że korzystanie z nich zaczynam od kopa w kibel, by się decha otworzyła bez narażania na kontakt z czyimś syfem.

Zresztą w domu też sikam na siedząco, głównie z lenistwa.
      • urko70 Re: To nie jest głupi pomysł... 28.10.13, 09:43
        tricolour napisał:

> ... w toaletach publicznych, urzędach itp. Zwykle są one tak oszczane po całośc
        > i, że korzystanie z nich zaczynam od kopa w kibel, by się decha otworzyła bez n
        > arażania na kontakt z czyimś syfem.
        >
        > Zresztą w domu też sikam na siedząco, głównie z lenistwa.

Nie raz i nie dwa słyszałem od kobiet, że deski w damskich toaletach również są ... "brudne" i nie siadają a tylko kicają.
        • g.r.a.f.z.e.r.o Re: To nie jest głupi pomysł... 28.10.13, 10:11

> Nie raz i nie dwa słyszałem od kobiet, że deski w damskich toaletach również są
          > ... "brudne" i nie siadają a tylko kicają.

To musiałoby być interesujące...
          • urko70 Re: To nie jest głupi pomysł... 28.10.13, 12:41
            g.r.a.f.z.e.r.o napisał:

> > ... "brudne" i nie siadają a tylko kicają.
            >
            > To musiałoby być interesujące...

Zależy kto na co lubi patrzeć. ;)
            • g.r.a.f.z.e.r.o Re: To nie jest głupi pomysł... 28.10.13, 16:43
              Proszę cie - oglądanie kicających po toalecie kobiet? Kto niechciaby tego zobaczyć? :D
              • urko70 Re: To nie jest głupi pomysł... 29.10.13, 09:22
                g.r.a.f.z.e.r.o napisał:

> Proszę cie - oglądanie kicających po toalecie kobiet? Kto niechciaby tego
                > zobaczyć? :D

To ja już nie zapytam z jakiej perspektywy chciałbyś obserwować. :)
                Ja nie.
        • mariner4 No i umywalki dla kobiet są za wysoko... 28.10.13, 10:16
          No nie?
          M.
          • urko70 Re: No i umywalki dla kobiet są za wysoko... 28.10.13, 12:43
            ROTFL
            • mariner4 Nadgorliwiość jest gorsza od wrogości 28.10.13, 14:45
              do jakiejś sprawy.
              Podobnie jest w ekologii. Zbożny cel jakim jest ochrona przyrody, jest kompromitowany przez ortodoksyjnych działaczy "zielonych".
              Tak samo w tym wypadku. Idea równo uprawienia jest kompromitowana przez ortodoksyjne feministki. Zamiast pomagać sprawie, jej szkodzą.
              Zresztą jak każda nadgorliwość.
              M.
              • urko70 Re: Nadgorliwiość jest gorsza od wrogości 28.10.13, 15:20
                mariner4 napisał:

> Zresztą jak każda nadgorliwość.

Nie lubię żadnych skrajności, bardzo często sprawdza sie "złoty środek".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka