Gość: ert IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.10.04, 01:09 "Mizoginista: Mężczyzna, który nienawidzi kobiet tak samo jak one siebie nawzajem." H. L. Mencken Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tad9 Re: Mizoginia 31.10.04, 09:20 Antyfeminista - facet mówiący feministkom o tym jakie są, zamiast o tym, jak sobie siebie wyobrażają. W. Łysiak Odpowiedz Link Zgłoś
endorfina1 Re: Mizoginia 31.10.04, 15:11 Według definicji słownikowej, antyfeminista to przeciwnik równouprawnienia kobiet, a więc m.in. Waldemar Łysiak - jego kpiarskie określenia, niech nam oczu nie zamydlą. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Nietzschego - więcej poprawek nie będzie:-)n/t 31.10.04, 22:28 Odpowiedz Link Zgłoś
itsnotme Re: Mizoginia 03.11.04, 09:36 Jeszcze nie widziałem, żeby jakiś facet nienawidził kobiet tak, jak to one siebie potrafią nienawidzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agawa Re: Mizoginia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 11:03 O tak!Mężczyźni natomist pałają do siebie czystą,braterską miłością,co można np.zaobserwować podczas licznych wojen i obrad Sejmu.Nie rozśmieszajcie mnie już,bo mam zajady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu Re: Mizoginia IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.11.04, 11:20 Gość portalu: agawa napisał(a): > O tak!Mężczyźni natomist pałają do siebie czystą,braterską miłością,co można > np.zaobserwować podczas licznych wojen i obrad Sejmu.Nie rozśmieszajcie mnie > już,bo mam zajady. Ojoj. A toś mnie rozśmieszyła. Tobie się wydaje, że te kłótnie sejmowe to na serio? Toż to komedia na użytek wyborców, po której w zgodzie pójdą na wódkę do sejmowej knajpy. Kłótnie służą polaryzacji opinii publicznej, co zapewnia regularną, co kadencję, zamianę przy korycie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
itsnotme Re: Mizoginia 03.11.04, 12:44 > O tak!Mężczyźni natomist pałają do siebie czystą,braterską miłością, co można > np.zaobserwować podczas licznych wojen i obrad Sejmu. Tam gdzie negocjacje nie pomagają, trzeba dać w mordę:) Nie rozśmieszajcie mnie > już,bo mam zajady. Ja nie napisałem ogólnie o kobietach, jeśli tego nie zauważyłaś. Nie stresuj się tak. W aptece coś powinno być na zajady, może sprawdź:) Odpowiedz Link Zgłoś
matania Re: Mizoginia 03.11.04, 11:41 polecam książkę p.t."Mizoginia czyli męska choroba",rzecz napisana przez Gilmore'a Davida,który jest profesorem antropologii na Stanowym Uniwersytecie Nowojorskim,wydało ją GWP,link do ich strony poniżej. www.gwp.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś