warshawiak 01.12.04, 11:15 Smutne. sport.onet.pl/1017377,wiadomosci.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Qtin Re: Demoralizacja Słowaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 12:41 Zaraz tam smutne. Niech kobitki maja troche uciechy. A po za tym licze na podobna inicjatywe wsrod druzyn zenskich. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Demoralizacja Słowaków 01.12.04, 20:18 Oj , smutne - nic nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrowka Re: Demoralizacja Słowaków IP: *.sip.asm.bellsouth.net 01.12.04, 22:39 Ale nie ma czego sie smucic. Czlonek meski wyglada dosyc smetnie szczegolnie na boisku i na tle zamku. Poza tym rodzi same problemy i jest przyczyna wielu nieszczesc. Kiedys slyszalam, ze przez takiego jednego to panna zginela. Rzecz sie dziala nad Niemnem. O spolkowanie z jegomosciem ja pomowiono i za toz wykroczenie wieziono ja czarnymi dwoma krowami i miano zaszyc w worze skorzanym z psem, kotem i zmija i utopic w rzece. Wtem ow wielmozny jegomosc sie zjawil, uwolnil pannice i kazal sobie z nia dac sluby, potem ja objal, skoczyli do rzeki i tyle ich widziano. Woda w tym miejscu wrze i kipi do dzis. Ona teraz niekiedy wychodzi na brzeg przy swietle ksiezyca i spiewa piosnke o swoim nieszczesciu i daje piers niemowleciu i tylko slychac z oddali warczenie psa, miauczenie kota i syk zmii. No i widzisz jak ja zatracil. Bydlak! Az splunelam Odpowiedz Link Zgłoś