Gość: ola IP: 5.6.1D* / 62.225.112.* 14.12.04, 16:03 dlaczego on tak usilnie cos chce udowodnic, oj kompleksy, kompleksy, lepiej by cos zarobil zamiast siedziec w necie w koncu ma stado do wykarmienia;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BUBU Re: o co chodzi bubu? IP: *.visp.energis.pl 14.12.04, 18:58 > dlaczego on tak usilnie cos chce udowodnic, oj kompleksy, kompleksy, lepiej > by cos zarobil zamiast siedziec w necie w koncu ma stado do wykarmienia;) PO PIERWSZE,CO CHCE UDOWODNIC?POTRAFISZ NA TO PYTANIE ODPOWIEDZIEC SKORO MI TO ZARZUCASZ? PO DRUGIE,CZY FEMINIZM NIE URSL NA FUNDAMENCIE BABSKIEGO KOMPLEKSU WZGLEDEM CHLOPA? PO TRZECIE STADO DO WYKARMIENIA?CHYBA MYLISZ MNIE Z BABA W CIAZY :))) Odpowiedz Link Zgłoś
magic00 Re: o co chodzi bubu? 14.12.04, 19:42 Nie obchodzi mnie, o co mu chodzi. Najważniejsze jest ignorowanie go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUBU [...] IP: *.visp.energis.pl 14.12.04, 21:03 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUBU [...] IP: *.visp.energis.pl 15.12.04, 02:23 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś