Dodaj do ulubionych

M.Bellucii vs. K.Dunin

IP: *.premiumoperatingsystems.net 04.02.05, 13:45
Dlaczego tak jest, że do tej pierwszej wzdychają zastępy facetów, a inne
kobiety jej zazdroszczą?
Zaś Dunin podziwiają głównie ultralewacy, zieloni, antyglobaliści i inni
zadymiarze
+ homo-niewiadomo, lesbijki, ludzie o długich nosach tępiący Jankowskiego oraz
koleżanka z naprzeciwka, która ma brzydsze biurko?
Obserwuj wątek
    • julla Re: M.Bellucii vs. K.Dunin 04.02.05, 13:51
      Mam podobny dylemat w kwestii Brad Pitt vs. Roman Giertych...
      Jak to jest?...itd. itp.
      • monikaannaj Harrison Ford vs. Józef Oleksy nt. 04.02.05, 15:15
        • Gość: trevik Moze Pierce Brosnan vs. Józef Oleksy? IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.05, 15:26
          Porownanie jest bardziej uczciwe - przynajmniej oboje kiedys byli agentami... :>
          • Gość: barbinator Re: Moze Pierce Brosnan vs. Józef Oleksy? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.05, 19:12
            A więc porównanie Belucci i Dunin jest nieuczciwe. Belucci od dawna określa się
            jako feminstka - Dunin wielokrotnie przeciwko takiemu określeniu swojej osoby
            protestowała (ona sama określa się jako zdaje się "uniwersalistka" - od
            uniwersalności ludzkich praw takich samych dla kobiet i mężczyzn)
            • monikaannaj Re: Moze Pierce Brosnan vs. Józef Oleksy? 04.02.05, 19:37
              Barbinator! A jakie byłoby uczciwe? Monica Belucci vs. Krystyna Feldman? Czy
              Belucci vs. Szczuka?
              • Gość: barbinator Re: Moze Pierce Brosnan vs. Józef Oleksy? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.05, 22:13
                Żadne. Belucci jest aktorką, bardzo piekną aktorką, a przy okazji jest i
                feministką.
                Co właściwie chciałabyś porównywać i jakie wyciągać z tego porównywania wnioski?
                Jedyny jaki ja widzę jest taki, że niektóre feministki są piękne, niektóre
                ładne, inne takie sobie a jeszcze inne brzydkie.
                Zupełnie jak wszystkie pozostałe kobiety.

Pozdr. B.
                • Gość: Sauron Re: Moze Pierce Brosnan vs. Józef Oleksy? IP: *.premiumoperatingsystems.net 05.02.05, 10:08
                  > Żadne. Belucci jest aktorką, bardzo piekną aktorką, a przy okazji jest i
                  > feministką.

Ale wystąpiła w Pasji. Zatem albo był to sabotaż, któego się nie dopatrzyłem,
                  albo jest tu pewien rozdźwięk (bynajmniej nie jedyny :]) pomiędzy feminizmem
                  i feminizmem.

> Co właściwie chciałabyś porównywać
                  To monikanaj jest facetem? 8-0
                  • Gość: barbinator Re: Moze Pierce Brosnan vs. Józef Oleksy? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.05, 10:52
                    > Ale wystąpiła w Pasji. Zatem albo był to sabotaż, któego się nie dopatrzyłem,
                    > albo jest tu pewien rozdźwięk (bynajmniej nie jedyny :]) pomiędzy feminizmem
                    > i feminizmem.

Faktycznie. Przy takim rozumowaniu to pewno wszędzie widzisz i słyszysz różne
                    dżwięki, rozdźwięki, rekinie szczęki a może nawet białe myszki. Współczuję.

> > Co właściwie chciałabyś porównywać
                    > To monikanaj jest facetem? 8-0

Osoba do której zwracam się w formie żeńskiej (chciAŁAbyś) raczej facetem nie
                    jest. Twoje białe myszki mówią co innego? A to pech...;)
                    • Gość: Sauron Re: Moze Pierce Brosnan vs. Józef Oleksy? IP: *.premiumoperatingsystems.net 05.02.05, 12:55
                      > Faktycznie. Przy takim rozumowaniu to pewno wszędzie widzisz i słyszysz różne
                      > dżwięki, rozdźwięki, rekinie szczęki a może nawet białe myszki. Współczuję.

No bez przesady, na razie znajduję rozliczne sęki w feminizmie.

> Osoba do której zwracam się w formie żeńskiej (chciAŁAbyś) raczej facetem nie
                      > jest. Twoje białe myszki mówią co innego? A to pech...;)

Faktycznie, coś takiego, nie przypuszczałem, że kiedyś przyznam ci rację.
                      A jednak cuda się zdarzają. :]
                      Jak widać twoja poranna kondycja udzieliła się i mnie. Ach, strach pomyśleć, co
                      to będzie, gdy nastanie era virtual reality z prawdziwego zdarzenia.

Ale żeby nie było tak szorstko przyznam ci symboliczny plusik, za odruch
                      współczucia z Twej strony. :]
                • Gość: monikaannaj Re: Moze Pierce Brosnan vs. Józef Oleksy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 13:25
                  Ja własnie uwazam ze takie porównania to debilizm, ale napisałas ze to
                  konkretne jest nieuczciwe - więc myślałam, że moze jakies inne uwazasz za
                  sensowne.
            • Gość: trevik hmmm IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.05, 20:09
              > A więc porównanie Belucci i Dunin jest nieuczciwe.

No nie... to juz Twoja nadinterpretacja - nie mialem niczego takiego na mysli
              zamieszczajac moja opinie wyzej - ot, drobna moja zlosliwosc.
              • Gość: barbinator Re: hmmm IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.05, 22:10
                > No nie... to juz Twoja nadinterpretacja - nie mialem niczego takiego na mysli
                > zamieszczajac moja opinie wyzej - ot, drobna moja zlosliwosc.

Moja też :))
                Wydało mi się to dość zabawne: autor wątku nieudolnie nam sugeruje, jakie to
                feministki są brzydkie zestawiając Dunin z Belucci.
                A tu proszę, surprise...
                To Belucci uważa się za feministkę, nie Dunin...
                I co w tej sytuacji autor może sobie zrobić ze swoją wielce dowcipną tezą?
                Nie napiszę gdzie może ją sobie wsadzić, bo mi wykropkują...:))
      • Gość: Sauron Re: M.Bellucii vs. K.Dunin IP: *.premiumoperatingsystems.net 05.02.05, 10:32
        Tja, B. Pitt, taki jak Romuś już nie urośnie.
    • kochanica-francuza Kto to są 04.02.05, 15:31
      ludzie z długimi nosami tępiący Jankowskiego?

sama nie lubię Jankowskiego,a nos mam krótki,sprawdziłam
      • Gość: Sauron Re: Kto to są IP: *.premiumoperatingsystems.net 05.02.05, 10:24
        To jeszcze niczego nie przesądza, wiele rzeczy można sobie skorygować.
        • kochanica-francuza Re: Kto to są 05.02.05, 10:37
          Gość portalu: Sauron napisał(a):

> To jeszcze niczego nie przesądza, wiele rzeczy można sobie skorygować.
          Mam krótki nos na zdjęciach z pierwszych dni życia.
    • e_wok Maz ja zdradza 04.02.05, 19:57
      Znaczy sie maz Bellucci ja zdradza. Wiec nie wiem, czego zazdroscic. Zastepy
      wzdychajacych facetow sa w takiej sytuacji przydatne jak kozuch w tropikach.
      • Gość: Abaddon Też mi problem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 20:05
        Od czego są rozwody?
      • Gość: Sauron Re: Maz ja zdradza IP: *.premiumoperatingsystems.net 05.02.05, 10:17
        Jeśli, któryś facet nie chce, żeby żona go zdradzała, albo inni nie rozbierali
        ją wzrokiem, bieże sobie np. jakąś pokroju Dunin.
        Ale co to wtedy za pociecha, kto niczym nie ryzykuje nieczego nie ma.
      • Gość: anka Re: Maz ja zdradza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 12:31
        > Znaczy sie maz Bellucci ja zdradza

No nie gadaj. A taki fajny facet :). Wracając do tematu dyskusji, to ja nie
        bardzo wiem o co chodzi autorowi wątku. Po co to porównanie? Ktoś mnie oświeci?
        • Gość: Sauron Re: Maz ja zdradza IP: *.premiumoperatingsystems.net 05.02.05, 12:47
          A o co chodzi?
    • Gość: Johnny Kalesony Re: M.Bellucii vs. K.Dunin IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.05, 14:55
      No właśnie, nie spotkałem jeszcze kobitki, która miałaby od Dunin coś
      brzydszego niż biurko!

Keep Rockin'

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka