kochanica-francuza 05.02.05, 10:36 ja wolę kobiety, a nie feministki. :) Napisał niezalogowany. Kim jest feministka,jeśli nie kobietą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysio_misio Re: Różnica 05.02.05, 20:13 babochlopem z uprzedzeniami do kobiet i mezczyzn Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Różnica 05.02.05, 22:25 tygrysio_misio napisała: > babochlopem z uprzedzeniami do kobiet i mezczyzn > > a co to jest babochłop.bo mnie się kojarzy wyłącznie z hermafrodytą? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Różnica 05.02.05, 22:26 wiec wszystkie feministki sa hemafrodytami???? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Różnica 05.02.05, 22:50 tygrysio_misio napisała: > wiec wszystkie feministki sa hemafrodytami???? > > nie,ja jestem biologicznie stuprocentową kobietą,a babochłop to dla mnie ktoś,kto ma narządy obu płci (=hermafrodyta),a feministki nie sąhermafrodytami,więc nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hot_dog Re: Różnica t_m IP: *.crowley.pl 05.02.05, 22:53 A jakiej odpowiedzi oczekujesz?Czy takiej:"tak, oczywiście sa hermafrodytami,z przewagą cech męskich, stąd te ich bezbiuściaste ciała i owłosione nogi. Do tego często mają gruby głos.(aaa i naturalnie są brzydkie i od urodzenia stare) Natomiast móżdżki mają typowo kobiece tzn. malutkie.Z powodu swojej dwupłciowości nie moga mieć dzieci,dlatego tak intensywnie dążą do tego aby inni ich nie posiadali.Uff czujesz się "zadowolniona"??? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Różnica t_m 06.02.05, 15:42 Gość portalu: hot_dog napisał(a): > A jakiej odpowiedzi oczekujesz?Czy takiej:"tak, oczywiście sa hermafrodytami,z > przewagą cech męskich, stąd te ich bezbiuściaste ciała i owłosione nogi. Do > tego często mają gruby głos.(aaa i naturalnie są brzydkie i od urodzenia stare) > Natomiast móżdżki mają typowo kobiece tzn. malutkie.Z powodu swojej > dwupłciowości nie moga mieć dzieci,dlatego tak intensywnie dążą do tego aby > inni ich nie posiadali.Uff czujesz się "zadowolniona"??? hot czemu się czepiasz? Chciałam tylko,żeby niektórzy na tym forum spróbowali MYŚLEĆ... Odpowiedz Link Zgłoś
anja.riddle Re: Różnica 06.02.05, 16:57 > babochlopem z uprzedzeniami do kobiet i mezczyzn Ty to sama wymyślasz, czy ktoś Ci dyktuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komiwojażer Re: Różnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 00:56 Kochanica pewnego Francuza napisała: Kim jest feministka,jeśli nie kobietą? Samicą Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Różnica 06.02.05, 15:40 Gość portalu: komiwojażer napisał(a): > Kochanica pewnego Francuza napisała: > Kim jest feministka,jeśli nie kobietą? > > Samicą Kobieta również jest samicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komiwojażer Re: Różnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 16:47 A ja myslałem, że według feministek tylko mężczyźni są samcami. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Różnica 06.02.05, 18:53 Gość portalu: komiwojażer napisał(a): > A ja myslałem, że według feministek tylko mężczyźni są samcami. No tak.Kobiety samcami raczej nie są.;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hot_dog Re: Różnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 15:27 Sorry, widać mnie nie zrozumiałaś. Moja odpowiedx byla na post tygrysi_misi, ktora piała cos o babochłopach i hermafrodytach.mMało być ironicznie.Może nie wyszło.A ztym myśleniem na forum, mam czasem wrażenie, ze nadal obowiązuje jakaś reglamentacja.Tyko kryteria jakieś dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komiwojażer Re: Różnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 22:24 Uszczegóławiam: feministki o mężczyznach lubią mówić "samce".Ale nie spotkałem jak dotąd feministki, która o kobietach powiedziałaby "samice". Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komiwojażer Re: Różnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 22:55 Przecież oczywiste jest, że jeżeli mężczyźni są samcami, to kobiety - samicami. Więc dlaczego drogie feministki nie mówicie o sobie "samice"? Czy to jeszcze jeden przykład Waszej niekonsekwencji? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Różnica 08.02.05, 00:02 Gość portalu: komiwojażer napisał(a): > Przecież oczywiste jest, że jeżeli mężczyźni są samcami, to kobiety - samicami. > > Więc dlaczego drogie feministki nie mówicie o sobie "samice"? Czy to jeszcze > jeden przykład Waszej niekonsekwencji? Dlatego,że ja nie mówię o mężczyznach samce,tylko chłopy.A o kobietach,w tym o sobie - baby. Odpowiedz Link Zgłoś