Dodaj do ulubionych

Nieudacznik

10.06.05, 13:25
W takim razie...
Co ma zrobic facet ktorego uwazacie za nieudacznika a nim nie jets?
Jest zalozmy nie w wwaszym typie... I co ma isc na dziwki?
Jak ma na nie zarobic? skoro jest nieudacznikiem w waszym mniemaniu???
Ukrasc?
A moze zgwalcic ktoras z was? (jesli mu nie dajecie bo jest nieudacznikiem to
chyba nie powinno mu sie udac was zgwalcic... jak z niego nie facet to nie
facet...) Jesli jednak mu sie uda zgwalcic to znaczy ze zostal przez was
osadzony niesprawiedliwie i mial prawo to zrobic...

Tak czy siak jesli kogos spisujecie na straty (bez uzasadnienia) ktos moze
spisac was...
I ma do tego pelne prawo. (tak jak w czasie wojny gdy Niemcy zaatakowali
Polske... Polacy niby byli slabsi a udalo im sie w koncu obronic...)

Bo wy chcecie wyeliminowac z ewolucji samcow silnych...
Nie wam o tym decydowac. Tacy ludzie maja wg mnie w tym momencie bronic swych
genow. Bo kobiety robia to co Hitler!!!
On wybijal Zydow i chcial stworzyc rase nadludzi a Wy chcecie sobie wychodowac
facetow tak jak wam jest wygodniej!!!
W tym wypadku gwaltyt uwazam za uzasadnione!!!!!
Pamietajcie ze mowilem ze antychrystem mozebyc kobieta (albo bedzie walczyl z
kobietami) Pamietajcie ze do konca nie bedzie wiadomo kto nim bedzie.
Mysle ze ten postprzyblizy was do prawdy...
Kobiety chca wychodowac sobie mezczyzn poddanych, ktorzy beda im sluzyc,
popierac ich poglady. Chca odwrocic bieguny!!!!
Nie maja prawa tego czynic!!!!

A facet madrzejszy, silniejszy nie przedstawia juz wartosci bo nie ulegnie
presji...
Dlatego kobiety nie powinny byc w rzadzie. Niby wszystko jest legalnie ale
mysle ze wszyscy faceci czuja ze ktos ich oszukuje... One kieruja waszymi
emocjami!! Miejcie Wy swoj intelekt by nie dac sie zniewolic.
Od lat mowi sie ze mezczyzni rzadza swiatem a mezczyznami kobiety... Wiec nie
pozbawiajcie sie chociaz wladzy nad tym swiatem bo wam kobiety powariuja...
Juz sie to dzieje. Gej to najlepsza przyjaciolka kobiety? Co za debilka to
napisala...
Nie chca juzz odpisywac na moje posty. Probuja zrobic ze mnie wariata!! Nie
dam sie im... Wiem ze mowie z sensem Mam nadzieje ze na razie to co pisze nam
nie grozi... Ale obawy mam spore co do przyszlosci...
Jesli facet potrzebuje sexu to teraz musi zrobic to co chce kobieta...
Jesli nie to nie dostanie! Mezczyzna za to nie moze w zaden sposob szantazowac
kobiety poza tym ze ja zgwalci, pobije, (bo kase juz maja) Ale i policja sie
juz zaslaniaja (ale jestem prawie pewien ze sad uniewinni takiego czlowieka
ktory zgwalci z powodu o ktorym pisalem wczesniej). Dlatego jesli jest mowa o
jakiejkolwiek rownosci to dla facetow powinno byc pogotowie SEX. Albo gwalty. :P

Udowodnilem ze kobieta bedzie antychrystem... (dobor naturalny jak u hitlera)!!!
I niech sie w koncu wypowie tu ktos z glowa!!!
Obserwuj wątek
    • bigus-dickus Re: Nieudacznik 10.06.05, 13:27
      a ten znowu swoje....
      • forum101 Re: Nieudacznik 10.06.05, 13:31
        a Ty tez
    • maxim31 Forum101 - czy Ty pracujesz??? 10.06.05, 13:34
      Masz czas na tworzenie kolejnych wątków?
      W dodatku moim zdaniem z wykluczająca się argumentacją.
      Najpierw jakis nieudacznik przewija się w Twoich wypowiedziach, który pewnie
      zgwałcic nie jest w stanie (Twoje założenie zresztą).
      Potem, że niby silni mężczyźni powinni sami brac to, czego kobiety nie chcą
      dac, bo uważają własnie takich mężczyzn za nieudaczników. To w końcu silne geny
      czy geny nieudacznika?
      Gubię się w Twoich wypowiedziach - i chociaż chciałabym sie do nich
      ustosunkowac, to niestety, powodujesz, że w połowie wątku zasypiam.
      • forum101 Re: Forum101 - czy Ty pracujesz??? 10.06.05, 13:47
        to filozofia...
        Jesli kobiecie wydaje sie ze ten gosc jest nieudacznikiem a w rzeczywistoci nie
        jest to ma prawo zgwalici w imie dobra :) (wiem ze to smiesznie brzmi)
        Kobieta miala wlasnie umiec odroznic zwyklego pedraka od goscia ktory jest jej
        godzien... Jesli jednak do faceta ktory jest spoko mowi ze nie jest jej godzien,
        On moze ja zgwalcic...(jesli ona sama nie umie dojsc do tego ze on jest dla niej
        odpowiedni...) Kumasz... Jesli facet zbalamuci kobiete zwiedzie ja a w
        reczywistosci jest zwyklym playboyem, wykorzysta ja i porzoci to zrobil zle...
        Jesli natomiast kobieta oleje faceta w autobusie to zachowala sie analogicznie
        do tego playboya...

Tak jak mezczyzna nie ma prawa gwalcic kobiet (zeby im dawac swoje geny) tak
        kobieta nie ma prawa dawac temu kogo poglady sie jej podobaja... Wtedy taka
        kobieta moze byc zgwalcona. (przypominam ze sa wlasnie takie prawa teraz ze
        jeden czlowiek nie moze byc jednoczesnie szefem spolki/ fimry, jej dyrektorem,
        wlascicielem aukcji i jeszcze decydowac o swoich zarobkach...) Tak samo kobieta
        nie ma prawa bedac feministka nie dawac komus kto ma inne poglady
        (antyfeministyczne)... KONIEC KROPKA!!!!
        Bo to zawiewa selekcja nie naturalna ale selekcja pogladow... I dostosowywaniem
        gatunku do potrzeb kobiet (misio grzeczny misio dostanie...) Jesli dalej
        bedziemy na to pozwalac to kobiety uksztaltuja sobie zniewiescialych facetow...
        Ja rozumiem nie bic kobiet i je szanowac ale to nie to samo co z faceta zrobic
        pantoflarza bo mu nie da dupy!!! to jest terror!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • maxim31 Re: Forum101 - czy Ty pracujesz??? 10.06.05, 13:57
          Ale powiedz, czemu Ty zakładasz, że jedna osoba (celowo nie mówię o mężczyźnie
          czy kobiecie) drugiej osobie ma prawo robic krzywdę?
          Nie rozumiem tego.
          W dwie strony to powinno działac - każdy ma prawo decydowac o tym, z kim chce
          sypiac.
          Do mnie to co mówisz w ogóle nie trafia.

Poza tym, tylko ktos myślący członkiem może uważac, że aby z mężczyzny zrobic
          pantoflarza - wystarczy mu dupy nie dac.
          Oznacza to, że (to Twoje poglądy) tchnie od Ciebie nieudacznictwem własnie.

To w sumie teraz nie dziwię się, żes taki sfrustrowany hehehe...
          • forum101 Re: Forum101 - czy Ty pracujesz??? 10.06.05, 14:10
            Cicho :P

Dobra... Kobieta moze nie dac facetowi ktory jej sie nie podoba tak?
            Ale nie dawac komus dlatego ze jest antyfeminista uwazasz za ok?

A jak napisala jedna babka... Sa faceci (niezbyt ogarnieci itp a oni dostaja
            dupy a Ci madrzejsi nie dostaja...) To jest selekcja naturalna ktora jest
            negatywna dla spoleczenstwa, Poza tym taka selekcja (slabszych bo tak kobieta
            jest wygodniej) podchodzi pod poglady Hitlera... Stworzyc wlasna rase... Facetow
            myslacych po swojemu, indywidualistow trzeba zniszczyc nie dajac im dupy... To
            jest zaprzeczenie demokracji... Przeczytaj sobie co napisaly mi panie... Ze wola
            dac takiemu co sie przymila... To juz nie jest rownosc... Szala sie przekrzywia
            w kierunku Pan... Niestety. Zeby to dobrze wykorzystywaly nic bym nie mowil...
            Ale one robie z siebie Antychrystki (jak Hitler)

Pamietajcie ze ostatni 3 antychryst mial byc najgorszy... Wydaje mi sie wlasnie
            ze najtrudniej bedzie go dostrzec... Bo niby robi wszystko zgodnie z prawem
            (moze dawac komu chce) a przez to osiaga swoj cel (ktorym nie jest tylko
            prokreacja tylko zniewieszczenia mezczyzn -> jedna napisala ze bedzie wychowywac
            syna jak dziewczynke) Wez zobacz...
            • totalna_apokalipsa Re: Forum101 - czy Ty pracujesz??? 10.06.05, 15:41
              Well ... Shut up and suck my dick, you little fag!
              Suck my dick!
              www.tworki.internetdsl.pl/
            • maxim31 Moim zdaniem przesadzasz. 10.06.05, 19:02
              Chociażby dlatego, że zgodnie z powiedzeniem - każda potwora znajdzie swego
              amatora (które zresztą można zastosowac w męskim wydaniu) - nie moge sie z
              Tobą zgodzic, że słabeusze i nieudaczniki wyginą.

Dzisiaj widziałam parkę, ani on, ani ona jak dla mnie nie powinni miec partnera
              (moje odczucie - chodziło zachowanie, wygląd...) a tu proszę - nawet dziecko
              mieli.

Myslę, że tą swoją teorią chcesz usprawiedliwic przemoc wobec kobiety. I myslę,
              że nie chodzi ci o kobiety, które nie daja ze względów ideologicznych - tylko,
              że nie dają te, które akurat facetowi sie podobaja.
              A to że laska nie chce? Jej sprawa.
              Mnie czasami odzruca od faceta nie dlatego, że propaguje ideologię różną od
              majej, tylko dlatego, że jest np. mało przystojny i mnie nie pociąga.

Powodów, dla których ten czy inny człowiek nie jest pociągający jest naprawdę
              wiele. Nie próbuj mamic, że masz własne teorie. Jeżeli nawet - to są one
              jeszcze niedopracowane.
              Czyli powiem po raz kolejny - nie przekonałeś mnie.
              • forum101 Re: Moim zdaniem przesadzasz. 10.06.05, 20:17
                Dobra. Wiec wedle Twojej teorii wynika tak :
                Skoro facet jest przystojny to mu dasz...
                To jesli facet nie jest przystojny a silny to moze bic :)
                Przykre ale z tej teorii tak wynika...

Kobiety sa piekne... (z reguly) za to mezczyzni maja inne atrybuty (sila,
                intelekt, itp)

Jesli teraz taka Pani laska pisze mi ze patrzy z pogarda na kolesia ktory sie na
                nia gapi oblesnie w autobusie to az mi sie cos robi. (a jesli on jest
                inteligentny, silny) Wiec jesli ona ladna patrzy na niego z pogarda bo on nie
                jest przystojny to on powinien jej przywalic (czujac pogarde do niej za to ze
                jest slabsza... kumasz?)

Dzis widzialem sobie taka pania laske... Ladna byla... Patrzylem sie na nia
                przez chwile.. Ona widziala ze sie na nia patrze ale nawet na mnie nie
                spojrzala... Myslalem zeby sie jej zapytac dlaczego mnie ignoruje... I tak przy
                ludziach chociazby udowodnic ze jestem od niej madrzejszy... Skoro ona sie
                wywyzsza to czemu ja mam sie nie wywyzszac?

Rozumiem ze feministki nie chca byc bite dlatego "filtruja" geny mezczyzn
                silnych... Nie chca zeby sie taki urodzil i bil inna kobiete, by gwalcil... Ale
                jak juz napisalem! Jesli bedziecie w porzadku, jesli byscie akceptowaly mesko
                potrzebe do sexu to takie zabiegi nie bylyby potrzebne... A takie cos nazywa sie
                wlasnie byciem antychrysta (jak Hitler) Nie roznicie sie niczym od niego...
                (feminizm)

Wiec aby sie sprzeciwstawic takiemu zjawisku jak selekcja slabszych genow przez
                feministki facet moze zgwalcic... (walczyc z wyginieciem genow silniejszych jak
                Polska z Niemcami od 1939). I sam bym tego nie napisal co teraz pisze... Ale
                ktoras z was napisala ze albo sie przystosuja faceci albo wygina... Wiec mowie
                ze nie musza sie przystosowywac... Ze jest alternatywa... Drogie Panie... jesli
                pieska sie bierze na zbyt krotki lancuszek to sie zrywa i gryzie prawda? :)
                • nihiru Re: Moim zdaniem przesadzasz. 17.06.05, 11:28
                  Zupełnie Cię nie rozumiem - więc uważasz że każda laska na którą spojrzysz ma
                  OBOWIĄZEK natychmiast rozłożyć nogi i zapytać się czy może masz na nią ochotę?!
                  To jedno.
                  A drugie: masz pretensje do kobiet że przystojnemu dadzą a nieprzystojnemu -
                  nie. A dlaczego Ty lecisz tylko na te laski, które są ładne? Dlaczego te
                  brzydkie mają być pokrzywdzone?
                  Idąc Twoim tokiem rozumowania (jeśli można tu użyć tego szlachetnego
                  określenia) taka brzydka dziewczyna, jeśli jest niezapokojona seksualnie i
                  widzi faceta, który jej się podoba, ale nie zwraca na nią uwagi (bo gapi się na
                  jakąś inną dupę:)) powinna rzucić się na niego i zmusić go żeby ją przeleciał.
                  Podoba Ci się taka perspektywa?:)
              • totalna_apokalipsa Re: Moim zdaniem przesadzasz. 10.06.05, 21:38
                Well, well, well. It` s me again. Suck my dick:)
                www.tworki.internetdsl.pl/

• Gość: rewolwerowiec Re: Nieudacznik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 19:50
      Nie wierze, że mówiąc o gwałcie mówisz poważnie. Uważam, że to trochę
      makabryczna przenośnia ale jest w niej pewna prawda. Gwałciciel jest często
      sfrustrowanym człowiekiem a przyczyną frustracji jest w tym przypadku kobieta.
      Sam uważam że przyczyny frustracji powinno się tępić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka