Dodaj do ulubionych

nowa "Zadra" :)))))))))))))))))

19.07.05, 12:22
POjawiła się właśnie w kiosku :)
Nareszcie!
Obserwuj wątek
    • neutrum Re: nowa "Zadra" :))))))))))))))))) 19.07.05, 15:04
      kawa_malinowa napisała:

> POjawiła się właśnie w kiosku :)
      > Nareszcie!

ha, a ja jestem prenumeratorka i zawsze dostake elegancko do skrzynki pocztowej,
      nie musze szukac po emipkach.

uwazam, ze rozmowa ze sroda i ze szczuka bomba. nie wiedzialam, ze ze szczuki
      taka 'sztuka" :) nie popisala sie dziewczyna, ale dobrze ze jej to zostalo
      wypunktowane. ogolnie- bardzo ciekawy numer. czy zadra ma swoja strone www?

• zlotoslanos Re: nowa "Zadra" :))))))))))))))))) 19.07.05, 15:15
        Ile kosztuje moze klekne przed bankomatem?Ja z prowincji to u mnie zalegaja
        kurzem pewnie.
        • kawa_malinowa Re: nowa "Zadra" :))))))))))))))))) 19.07.05, 15:17
          Sześć złotych :)
          Na prowincji można znaleźć (gazetę).
      • johnny-kalesony Re: nowa "Zadra" :))))))))))))))))) 19.07.05, 16:24
        neutrum napisała:

> kawa_malinowa napisała:
        > uwazam, ze rozmowa ze sroda i ze szczuka bomba. nie wiedzialam, ze ze szczuki
        > taka 'sztuka" :) nie popisala sie dziewczyna, ale dobrze ze jej to zostalo
        > wypunktowane.

Z tego co szłyszę, w każdym numerze takiego czy innego czasopisma femi musi być
        wywiad z Kazią, coś o Kazi albo coś autorstwa samej Kazi ...
        Wychodzi na to, że jeśli jakaś publikacja Kazi na łamach nie ma - przestaje być
        feministyczną.
        Czy mamy tą rzeczy koleją do czynienia z rodzimą odmianą feminizmu, tak zwanym
        Kazizmem?

Pozdrawiam
        Axis, Bold as Love
        (Jimi)
        • kawa_malinowa Re: nowa "Zadra" :))))))))))))))))) 19.07.05, 16:38
          Kazię lubię, ale nie zgodzę się z Tobą.
          Wywiad z nią jest ze względu na to, że w innym wywiadzie (w piśmie wcale
          niefeministycznym) wyraziła się o "Zadrze" krytycznie. Tyle.
          • zlotoslanos Re: nowa "Zadra" :))))))))))))))))) 19.07.05, 17:22
            Bankomat wyplul conieco ale "Zadry" nie ma.Kioskarki szerokie jak spodeczki
            oczy.Co? Ot prowincja.
            • kawa_malinowa Re: nowa "Zadra" :))))))))))))))))) 19.07.05, 17:34
              Jeśli masz na swojej prowincji tzw. salonik prasowy, to poproś- sprowadzą :)
            • loveandpeace Re: nowa "Zadra" :))))))))))))))))) 19.07.05, 17:35
              czesc,

z tego co wiem to zadra jest do kupienia w empikach i w salonach prasowych
              kolportera, ale chyba nie we wszystkich niestety.

a co do kazi szczuki to ten wywiad z nia (czytalam juz!) jest ostry, naczelna
              beata kozak opieprza ja za to, ze niby jest wielka feministka (szczuka) a
              pojechala sobie po zadrze i to w brzydkim stylu. szczuka w sumie przeprasza,
              wiec wszyscy ktorzy jej nie lubia (ja nie przepadam) beda mieli niejaka
              satysfakcje, ze jej kozak nosa utarla.

pozdrawiam serdecznie

lip
              • zlotoslanos Re: nowa "Zadra" :))))))))))))))))) 19.07.05, 17:52
                Empiku nie ma a byly czasy,ze bylo wojewodztwo.Poczytalabym bo nienazywajac
                tego na glos , odczuwam wielka wiez z tym forum.Kazi riposty z femini i do tego
                redaktor naczelnej musza byc extra...toc to rowny z rownym.Jest forma
                elektroniczna "Zadry"?
                • kochanica-francuza Re: nowa "Zadra" :))))))))))))))))) 19.07.05, 22:43

> elektroniczna "Zadry"?
                  Kiedyś szukałam, obawiam się,że nie ma...
              • Gość: suka Re: nowa "Zadra" :))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 18:04
                łee nie znacie sie na ostrych rzeczach,wcale takiego wrazenia nie odniosłam
                zeby Kozak utarła Szczuce nosa (ja za Szczuka przepadam). Po pierwsze "Lampe"
                tez czytałam i nic takiego nie powiedziała Kazia na temat "Zadry". Całkiem
                spoko rozmowa dwóch kolezanek ja tez tak rozmawiam ze swoimi kumpelkami. W
                koncu moje baby to @ ale kochamy sie bardzo... Gorzej z tym co ponizej...
                gooopota jakas straszma
                • Gość: faludyn Re: nowa "Zadra" :))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 12:55
                  ostra rozmowa to wcale nie znaczy ze ktos komus musial nosa utrzec.

> Po pierwsze "Lampe"
                  > tez czytałam i nic takiego nie powiedziała Kazia na temat "Zadry".

jak to nie powiedziala? nie dowidzisz albo moze nie rozumiesz co czytasz? to
                  jest tylko kilka zdan, wiec trudno cos przeoczyc jak sie to czyta. obsmarowala
                  zadre rowno, a to brzydko jak sie jest feministka i dlatego sie z tego
                  tlumaczyla w rozmowie z kozak.

>Gorzej z tym co ponizej...
                  > gooopota jakas straszma

mi sie ta smieszna reklamka bardzo podoba. troche luzu, kobito, i poczucia
                  humoru. no ale o gustach nie ma sensu dyskutowac.

• Gość: suka Re: nowa "Zadra" :))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 00:00
                    to po ch.. dyskutujesz? ja wyraziłam swoja opinie tylko...zaraz taka agresja ze
                    ja niedowidzę i nie mam luzu? Według mnie,powtarzam, nie było w
                    tym "obsmarowywaniu" nic złego krytyka jest potrzebna, a za to reklamka ponizej
                    wywiadu swiadczy o złym guscie a jak ci sie podoba to twój problem,KOBITO
    • sigrid.storrada Re: nowa "Zadra" :))))))))))))))))) 19.07.05, 22:34
      Mnie najbardziej spodobał się reprtaż z Iranu.
      A wywiad ze Szczuką - jakiś za bardzo rozwlekły, w kółko o tym samym.
      • zlotoslanos Re: nowa "Zadra" :))))))))))))))))) 20.07.05, 10:10
        Ja sie nie bawie :-( Ja chce sobie tez przeczytac.
        • zlotoslanos Re: nowa "Zadra" :))))))))))))))))) 20.07.05, 10:21
          www.efka.org.pl/index.php?action=gl&ID=5
          • chaperone Re: nowa "Zadra" :))))))))))))))))) 20.07.05, 16:24
            SPrawdzilam - sa w sieci rozne stare numery Zadry, wlacznie z ostatnim, ale
            biezacego nie ma. W sumie sie nie dziwie, w koncu jakby wszyscy sobie czytali w
            sieci to by sie nic nie sprzedalo w empiku.
            A wywiad ze szczuka mi sie podoba, ostry boks, wcale nie rozwlekly. Szczuka
            ucieka jak moze od tematu, a Kozak ja skutecznie goni.
            • zlotoslanos Re: nowa "Zadra" :))))))))))))))))) 20.07.05, 18:13
              Podaj link mnie wyszukiwarka wyrzuca przykladowe artykuly.*
    • zlotoslanos Re: nowa "Zadra" :))))))))))))))))) 21.07.05, 11:55
      No mam.650km od domu kupiona :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka