diablica.26 21.07.05, 12:58 Dla męskich szowinistów uważających kobiety za idiotki. Podziwiajcie głębię intelektualną przedstawicieli płci własnej ;))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=26522464 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
triss_merigold6 Re: Coś do poczytania 21.07.05, 13:20 To musi być duże. Oni tym myślą.;) Ciekawe, że jakoś rzadko spotykam wątki w wykonaniu kobiet pt.: Mam 90C, pochwalcie się ile wy macie. Odpowiedz Link Zgłoś
anastassja Re: Coś do poczytania 21.07.05, 13:32 no wlasnie to zastanawiajace z czego to wynika. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Coś do poczytania 21.07.05, 13:36 Z prostego faktu, że kobiety nie myślą biustem.P Odpowiedz Link Zgłoś
anastassja Re: Coś do poczytania 21.07.05, 13:49 > Z prostego faktu, że kobiety nie myślą biustem.P no wlasnie. dlaczego nie mysla biustem.? przeciez to jest jakis tam atut. niektore mysla biustem i na tym zarabiaja. swoja droga zastanawiam sie jaka bylaby reakcja kobiet jak jedna by napisala, ze ema duzy biust a inne takiego nie maja. mam wrazenie, ze kobiety by ja zlinczowaly. nie wydaje Ci sie? Odpowiedz Link Zgłoś
anastassja Re: Coś do poczytania 21.07.05, 13:50 wszystko chyba polega na tym,ze kobiety sie nieidentyfikuja z wlasnym cialem tylko sa identyfikowane przez ogladajacych. Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Re: Coś do poczytania 21.07.05, 19:20 triss_merigold6 napisała: > To musi być duże. Oni tym myślą.;) Chmmm... Czyżby tu leżało wyjaśnienie braku kobiet-geniuszek? Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Coś do poczytania 21.07.05, 13:44 Glebia intelektualna 17 cm zanurzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaacek Re: Coś do poczytania IP: *.skb.pl / 62.233.177.* 21.07.05, 22:49 hehe...to Ci się udało trafić na jakiegoś debilka:)))))))nikt nie mówi że cała płeć brzydka charakteryzuje się głębia intlektualną:)Nie mozna generalizować,a takie kliniczne przypadki trafiają się wszedzie...a wracając do wątku....kolezanka kiedyś mi powiedziała że wielkość wcale nie jest ważna,że liczy się tylko..............długość i średnica;) Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Re: Coś do poczytania 22.07.05, 20:43 Ależ ja nie generalizuję, czynią to natomiast niektórzy panowie na tym forum, twierdząc, że kobiety to kretynki, zaś posiadanie wspomnianego w tym wątku przyrządu czyni człowieka geniuszem. No to dałam przykład erupcji tegoż geniuszu ;))) Nie bierz tego tak na serio. Pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś