10.09.05, 17:07
Zastanawiam sie myjac okna i patrzac w niebo, ile kosztuje paliwo by wzniesc
w niebo taka ilosc samolotow?Komu potrzebny ten pokaz?Kto za to placi? Czy to
namiastka treningu dla lotnikow?Sprawdzanie maszyn i swych umiejetnosci w
ciut bardziej ekstremalnych kombinacjach w powietrzu?To jeszcze mozna
zrozumiec.Ale czy to nie ukryta zwykla meska proznosc,pokaz sily,zabawa
zabawkami niedostepnymi dla zwyklych zjadaczy chleba.:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: sdfs Re: air show IP: *.praganet.pl 10.09.05, 17:39
      To to jest, czego nigdy nie zrozumiesz. Coś, co nazywasz próżnością.
      Lepiej, żeby wszyscy tylko myli okna. Wtedy świat byłby dosknonały. A raczej
      zrozumiały dla ciebie.
      • zlotoslanos Re: air show 10.09.05, 17:56
        praganet dziwnym trafem gosci wiekszosc trolli.A tak nawiasem mowiac to forum
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=26312758&a=26312758 i jesli
        kogos dziwi to,kogos innego moze dziwic zupelnie co innego.Gdyby wszyscy myli
        okna swiat nie bylby doskonaly ani zrozumialy dla mnie.Natomiast zycie to nie
        tylko anonimowy klik z Pragi,zycie to rowniez czyste okna.Tylko facet tego
        niezrozumie.
        • Gość: tut turu Re: air show IP: *.praganet.pl 10.09.05, 18:02
          Masz rację - nie zrozumiem potrzeby czystości, która cechuje kobietę. I to jest
          super. Nie zastanawiam się nad tym, tylko się tym cieszę. A ty mogłabyś szukac
          czeos przyjemnego w akrobacjach - odwagę, kunszt, umiejętności, których nie
          posiada przeciętny człowiek.

Jesli trolem nazwiesz każdego o innych pogladach, to jest to zasadniczo komplement.
          • zlotoslanos Re: air show 10.09.05, 18:06
            Teraz odpowiedziales madrze nie jak troll bez ataku na pytanie i ponizanie
            pytajacego. :-) Skad ta nagla zmiana? Podziwiam kunszt i wiem ile ten kosztuje
            stad moje pytanie.
            • Gość: tut turu Re: air show IP: *.praganet.pl 10.09.05, 18:09
              Bo i ty rzeczowo wypowiedziałaś o sprzątaniu (bez palpitacji serca na samą myśl:
              "ja miałabym sprzątać??!!") i jednak męska odwaga przestała być dla ciebie
              próżnością.
              • zlotoslanos Re: air show 10.09.05, 18:12
                Postaw na szali meska odwage wzniesc w gore maszyne i przyznanie kobiety do
                przyziemnych obowiazkow.
                • Gość: tut turu Re: air show IP: *.praganet.pl 10.09.05, 18:17
                  Jakiś czas temu byłaby to z twojej strony akrobacja "najwyższych lotów". Ale
                  dziś w pewnych dziedzinach feministki schodzą z tonu. Wszak powszechnie znanym
                  jest, że kobieta po wykrzyczeniu jakiejś nowinki, musi to potem chwilę
                  przemyśleć. Tak więc przyznają się do sprzątania, gotowania (ale oczywiście na
                  spółkę ze swoim misiaczkiem).
                  • zlotoslanos Re: air show 10.09.05, 18:28
                    Piszesz "feministki,feministki,feministki".Skad zalozenie,ze nia jestem?
                    Poniewaz tu pisze?Ty tez tu piszesz a feministka nie jestes.Nic nie musze
                    wykrzykiwac, napisalam - poszlo.Zastanawialam sie co odpisac o sprzatajacym
                    misiaczku :P ale ugryze sie w jezyk-moze przeciez to przeczytac.
              • kochanica-francuza Re: air show 10.09.05, 18:17
                Gość portalu: tut turu napisał(a):

> Bo i ty rzeczowo wypowiedziałaś o sprzątaniu (bez palpitacji serca na samą myśl
                > :
                > "ja miałabym sprzątać??!!") i jednak męska odwaga przestała być dla ciebie
                > próżnością.

Yyyy a dlaczego męska? Kobity nie latają???
                • Gość: tut turu Re: air show IP: *.praganet.pl 10.09.05, 18:18
                  Oh, nie mogłem się tego głosu doczekać. Ależ latają. Ty fruwasz z takim
                  wdziękiem, że żaden facet się nie oprze.
                  • kochanica-francuza Re: air show 10.09.05, 18:41

Ty fruwasz z takim
                    > wdziękiem, że żaden facet się nie oprze.

cóż za rzeczowość
                • zlotoslanos Re: air show 10.09.05, 18:20
                  Yyyy a dlaczego męska? Kobity nie latają??? Jak i misiaczki niesprzataja.Toz
                  to proznosc przyznac sie do tego.
          • kochanica-francuza Re: air show 10.09.05, 18:16

> Masz rację - nie zrozumiem potrzeby czystości, która cechuje kobietę. I to jest
            > super.

Super? Rozumiem, że sam mógłbyś mieszkać w jaskini pełnej zapleśniałych resztek?

Nie zastanawiam się nad tym, tylko się tym cieszę. A ty mogłabyś szukac
            > czeos przyjemnego w akrobacjach - odwagę, kunszt, umiejętności, których nie
            > posiada przeciętny człowiek.

Kunszt to ja takoż podziwiam.
            • Gość: tut turu Re: air show IP: *.praganet.pl 10.09.05, 18:20
              Bez przesady, nie uważam się za brudasa... Ale drobny bałagan mi nie przeszkadza.
              • kochanica-francuza Re: air show 10.09.05, 18:41

> Bez przesady, nie uważam się za brudasa... Ale drobny bałagan mi nie przeszkadz
                > a.
                Hm, a co rozumiesz pod pojęciem "drobny"?
                • Gość: tut turu Re: air show IP: *.praganet.pl 10.09.05, 18:43
                  aż tak się nie nudzę i nie mam "weny" czy też nie przeczytałem pewnych
                  podręczników, by o tym rozmawiać.
                  • margot_may Re: air show 10.09.05, 18:44
                    tak. tutek jest z tych, co lubią mandarynę.
                    • Gość: tut turu Re: air show IP: *.praganet.pl 10.09.05, 18:46
                      podobnie ciebie, margarynko.
                      • margot_may Re: air show 10.09.05, 18:48
                        mama ci nie mówiła, żebyś się cenił? jesteś zbyt łatwy.
                        • Gość: tut turu Re: air show IP: *.praganet.pl 10.09.05, 18:52
                          twój cennik zdaje się równać tym z parkingów dla cięzarówek.
                          • margot_may Re: air show 10.09.05, 18:56
                            :) masz rację. mogę ci sprzedać za pół darmo kopa w dupę.
                            • Gość: tut turu Re: air show IP: *.praganet.pl 10.09.05, 19:01
                              chyba językiem...
                              • margot_may Re: air show 10.09.05, 19:04
                                to jakas nowa nazwa butów czy też nie opanowałeś jeszcze słownika?
                                • Gość: tut turu Re: air show IP: *.praganet.pl 10.09.05, 19:06
                                  najwidoczniej ty nie opanowałaś jeszcze odpowiednich zagrywek tym organem.
                                  • margot_may Re: air show 10.09.05, 19:09
                                    zawsze mogę skorzystać z zagrywek nogą.
                                    • Gość: tut turu Re: air show IP: *.praganet.pl 10.09.05, 19:23
                                      nie machaj tak, bo sobie krzywdę zrobisz.
                                      • margot_may Re: air show 10.09.05, 19:24
                                        to się przysuń bliżej, bo nie mogę dosięgnąć.
                                        • Gość: tut turu Re: air show IP: *.praganet.pl 10.09.05, 19:31
                                          jakoś mnie nie pociągasz, więc zostanę gdzie stoję.
                                          • margot_may Re: air show 10.09.05, 19:34
                                            :) tak się nie mówi do damy. tym bardziej nalezy ci się kop.
                                • zlotoslanos Re: air show 10.09.05, 19:07
                                  margot_may napisała:

> to jakas nowa nazwa butów czy też nie opanowałeś jeszcze słownika?

Toc tut napisal"
                    • zlotoslanos Re: air show 10.09.05, 18:47
                      Ci z Pragi juz tak maja :-)
                      • Gość: tut turu Re: air show IP: *.praganet.pl 10.09.05, 18:50
                        oczywiscie twierdzisz (zgodnie z prawda), ze nie jest tu zbyt ceniona.
                        • zlotoslanos Re: air show 10.09.05, 18:51
                          Wypuszcza w swiat ....zapomnialam nazwy :D cos na t
                          • Gość: tut turu Re: air show IP: *.praganet.pl 10.09.05, 18:54
                            nie mam pojęcia o czym mówisz. a jeśli chodzi o kpiny z pragi, to
                            najzabawniejsze jest w nich to, że słysze je tylko na drugim brzegu. Jakoś każdy
                            kawalarz, gdy przejeżdza przez most - nagle łagodnieje.
                            • zlotoslanos Re: air show 10.09.05, 18:56
                              Dziwisz sie?Przystosowanie .Dinozaury sie niedostosowaly i wyginely. :D
                              • Gość: tut turu Re: air show IP: *.praganet.pl 10.09.05, 19:00
                                Chyba mnie nie zrozumiałaś. Miałem na myśli kawalarzy, którzy przybywają na pragę.
                                • zlotoslanos Re: air show 10.09.05, 19:03
                                  Z lenistwa nie masz stalego nicku lub dlatego bo tak wygodniej.Niemniej lepiej
                                  rozmawia sie ze stalymi nickami,wtedy bierze sie odpowiedzialnosc za slowa.Wazy
                                  je,zanim komus ublizy.Staly to jak podpis pod tekstem.Anonim ma to do
                                  siebie,ze szasta sie czasami swym miastem lub dzielnica.No nie wiem co lepsze
                                  lewostronnieprawobrzezny kawalarzu:D
                                  • Gość: tut turu Re: air show IP: *.praganet.pl 10.09.05, 19:05
                                    No niestety nie chce mi się zakładać konta na gazecie, być grupą docelową ich
                                    reklam i dawać znak, że, tak jak innym, podoba mi się forum (w znaczeniu ogólnym)
                                    • zlotoslanos Re: air show 10.09.05, 19:09
                                      Na reklamy nielicz.Konto jakby nieaktywne ,milczy od spamow.A dowod podobania
                                      forum dajesz siedzac tu :-)
                                      • Gość: tut turu Re: air show IP: *.praganet.pl 10.09.05, 19:22
                                        Jestem tu tylko na chwilę.
                                        • zlotoslanos Re: air show 10.09.05, 19:24
                                          Znaczy nick tut jest na chwile.
                                          • Gość: tut turu Re: air show IP: *.praganet.pl 10.09.05, 19:27
                                            Nie, podniecenie zjawiskiem forum mam już za sobą. Też kiedyś miałem jak ty.
                                            • kocia_noga Re: air show 10.09.05, 19:28

> Nie, podniecenie zjawiskiem forum mam już za sobą. Też kiedyś miałem jak ty.

Starszy- mądrzejszy , jak to z Pragi.
                                              • Gość: tut turu Re: air show IP: *.praganet.pl 10.09.05, 19:30
                                                Następny żartowniś, który pokrzyczy będą na przeciwnym brzegu.

Starszy, zalezy od kogo, ale na pewno bardziej doświadczony w pracy w internetem.
                                                • zlotoslanos Re: air show 10.09.05, 19:32
                                                  No to bylo milo,starosc nie radosc,a przy sobocie po robocie...weekend:-)
    • margot_may Re: air show 10.09.05, 18:33
      nie mów tak. ranisz moje uczucia. :(
      • zlotoslanos Re: air show 10.09.05, 18:36
        margot-malo czytelne to jest.Zacytuj :-)
        • zlotoslanos Re: air show 10.09.05, 18:38
          Po przystawieniu linijki juz wiem.Samoloty :-)
          • kocia_noga Re: air show 10.09.05, 19:20
            W tak uroczystym dniu , corocznym odcedzaniu wisienek z nalewki przyjemnie się
            czyta ...
            • zlotoslanos Re: air show 10.09.05, 19:20
              o siet wisienki :-(
              • kocia_noga Re: air show 10.09.05, 19:24
                zlotoslanos napisała:

> o siet wisienki :-(

co , nie lubisz ?????????
                • zlotoslanos Re: air show 10.09.05, 19:25
                  W tym sek ,ze lubie.
                  • kocia_noga Re: air show 10.09.05, 19:26
                    zlotoslanos napisała:

> W tym sek ,ze lubie.

Mogę ci podesłać słoiczek , byle szybko , bo znikają jak kamfora.
                    • zlotoslanos Re: air show 10.09.05, 19:37
                      Od takiej kamfory wole piwo.Lepszy wrobel w garsci niz.... :-) Milego
                      wieczoru,dobranoc :-)
                      • kocia_noga Re: air show 10.09.05, 19:39
                        zlotoslanos napisała:

> Od takiej kamfory wole piwo.Lepszy wrobel w garsci niz.... :-) Milego
                        > wieczoru,dobranoc :-)

Dobranoc, zlotoslanos.
                      • margot_may Re: air show 10.09.05, 19:42
                        :)
    • johnny-kalesony Re: air show 10.09.05, 19:19
      Zależy do jakiego rodzaju samolotów albo śmigłowców.
      Samoloty myśliwskie prod. produkcji rosyjskiej znane są na przykład z ogromnej
      paliwożerności, co widać po ich dwa razy mniejszym zasięgu operacyjnym w
      porównaniu z maszynami amerykańskimi albo francuskimi.

Pozdrawiam
      Keep Rockin'
      • zlotoslanos tut bierz przyklad z J.rzeczowo bez zdziwienia 10.09.05, 19:22

• Gość: tut turu Re: tut bierz przyklad z J.rzeczowo bez zdziwieni IP: *.praganet.pl 10.09.05, 19:28
          Johnny po prostu ciebie zgasił. Swoją droga dziwię się, że nikt nie stwierdził,
          że mężczyzna popisujący się wiedzą techniczną przed kobietami jest żałosny.
          • zlotoslanos Re: tut bierz przyklad z J.rzeczowo bez zdziwieni 10.09.05, 19:34
            No to mnie zgasil? Czy obnazyl swa zalosnosc?
            • Gość: tut turu Re: tut bierz przyklad z J.rzeczowo bez zdziwieni IP: *.praganet.pl 10.09.05, 19:41
              Zostawię cię z tą nie pozwalającą zasnąć wątpliwością.
              • zlotoslanos Re: tut bierz przyklad z J.rzeczowo bez zdziwieni 10.09.05, 21:48
                a kuku,licho nie spi a ormo czuwa
    • Gość: gotlama Re: air show IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 22:51
      mnie ;)
      • Gość: gotlama Re: air show IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 22:58
        Dla mnie jest potrzebny i dla podobnych do mnie "wariatów/wariatek", co zapłacą
        za wstęp, by z bliska pooglądać samoloty i zachwycać się pilotażem.
        Nie zapomnę rozczarowania gdy na Ławicy sporo lat temu nie było
        zapowiedzianego "harierka" :/
        • zlotoslanos Re: air show 10.09.05, 23:01
          Trza bylo mowic odstapilabym okno kuchenne dobre widoki byly :P
          • Gość: gotlama Re: air show IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 23:12
            Jak se będę chciała - to pojadę do Dęblina - tam codziennie "się dzieje"
            Ale za ofertę dziękuję - tylko nie wymagaj bym razem z Tobą okna myła ;D
            • zlotoslanos Re: air show 10.09.05, 23:16
              Pol roku spokoju ,a przy browarze z sokiem jak
              malina,mandaryna,cytryna,lawina,wypocina ...czas mija jak srezyna :P
              • gotlama Re: air show 11.09.05, 00:17
                Bosiuuuu kochana !!!!!! coś ty do tego browaru z sokiem i mandaryną Zlotosce
                pozwoliła jeszcze dolać :D
    • Gość: Dawca życia Re: A kto płaci za kobiecą próżność podczas... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.05, 15:50
      ... pokazów mody?
      • zlotoslanos Re: A kto płaci za kobiecą próżność podczas... 11.09.05, 15:58
        Nabywcy strojow.Strzal w plot.Wystawy,targi,pokazy odziezowe sa organizowane
        by pozyskac nowe kontakty handlowe,nawiazac wspolprace z dostawcami
        surowcow,dodatkow jak i odbiorcami gotowych produktow.Firma przygotowywuje sie
        przez kilka miesiecy do nowego sezony,opracowywuje nowe wzory,kolory,fakture
        tkanin, rozrysowywuje szablony,szyje wzory,nowa kolekcje by na pokazac
        trwajacych raptem 3 dni zaprezentowac nowy katalog i....jak to sie nosi na
        modelkach.To nie proznosc to marketing ,zamowienia i praca na nowy rok dla
        zalogi.
        • Gość: Bleman Re: A kto płaci za kobiecą próżność podczas... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.05, 21:32
          Pokazy lotnicze(jak targi zbrojeniowe) to forma reklamy sprzetu wojskowego oraz
          swego rodzaju PR sił zbrojnych.
    • Gość: trevik Re: air show IP: *.dip.t-dialin.net 11.09.05, 21:30
      Tak - to pokaz meskiej proznosci. Proponuje w zwiazku z tym, ze mezczyzni w
      rzadach centralnych maja w Polsce wiekszosc nazwac te wydatki ukryta meska
      proznoscia i tak nazywac wszelkie finansowane przez panstwo wydatki na rozmaite
      ceremonie. Dodatkowo, na poziomie samorzadow, gdy mezczyzni we wladzach maja
      wiekszosc to rowniez imprezy masowe wspolsponsorowane przez samorzad nazywac
      meska proznoscia, a gdyby wiecej do gadania mialy miec kiedys kobiety, to nalezy
      zmienic nazewnictwo i nazwac to uzasadnionymi wydatkami na kulture i rozrywke,

Gruss, T.
      • zlotoslanos Re: air show 11.09.05, 21:34
        Co ma piernik do wiatraka?Akurat ceremonie mogliby sobie odpuscic to zly
        argument.Mam na gazecie okolicznosciowy autograf z dedykacja pana b.premiera
        jak paw sie prezyl,muzyczka grala,piwo sie lalo ,kielbaski grzaly...z tym,ze
        my za to placilismy. Dobranoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka