Dodaj do ulubionych

Debata na dwójce

26.09.05, 23:12
Polecam deser: w tej chwili wlasnie trwa na dwojce debata prezydencka dwoch
najsympetyczniejszych kandydatów.
Palce lizać.
Obserwuj wątek
    • stephen_s Re: Debata na dwójce 26.09.05, 23:32
      Widziałem Słomkę, a ten drugi to kto..? Ojciec mnie wygonił od TV i nie
      zdążyłem podejrzeć...
      • nietakasama Re: Debata na dwójce 26.09.05, 23:41
        Bubel i Korwin Mikke :)
        Och jak słodko...

"Ja wiem, że Pani Bochniarzowa wzięła kredyt, i pewnie dała w łapę wam,
        z=służalcom reżymowej telewizji, ja wiem, ale ten kto chce znac rzeczywiste
        poparcei, to nie powinien oglądac tych waszych sondazy, tylko wejśc na moją
        stronę".

I teraz Mikke ma znowu chwile dla siebie :)
        • margot_may Re: Debata na dwójce 26.09.05, 23:43
          w debacie na jedynce przed wyborami jego ulubionym słowem było: korytko.
          szkoda, że nie kopytko. :) ale i tak było śmiesznie. :D
          • nietakasama Re: Debata na dwójce 26.09.05, 23:52
            JKM: Pani sie domaga od nas żebyśmy naprawiali to co oszołomy zniszczyły.
            Trzeba te szpitale sprzedac z takim stanem prawnym jaki maja i juz za złotowkę
            albo za milion, ja nie wiem. Byc może część z tych szpitali upadnie, ale to nie
            jest problem.
            Trupa dobic a pieniądze rozdac ludziom, niech sobie za siebie płacą...

To mi przypomina pomysł JKM z niedawnej kampanii sejmowej, kiedy to znalazł
            świetny sposób na to jak podnieść renty: skoro za PRLu nie odkladało się na
            emerytów, tylko za te pieniadze budowało fabryki, to teraz trzeba sprzedać
            fabryki, i rozdać pieniądze emerytom...
            Szkoda że to byl spot wyborczy i nikt się go nie spytał, co bedzie jak się
            fabryki na sprzedaż skończą...
    • bleman Re: Debata na dwójce 27.09.05, 01:44
      Korwin muwi smiesznie, pajacuje itd.
      Ale wąłsciwie on mowi prawde, taki Stańczyk 3RP ;-)
      • nietakasama Re: Debata na dwójce 27.09.05, 02:00
        Jako komik jest świetny, zgadza się- ma talent do tragfnego wytykania wielu
        rzeczy, choć w 80% tak przedobrza, że wychodzi z tego teatrzyk zielona gęś.
        Ale już kwestia jego autorskich pomysłów na naprawę sytuacji jest...hmmm... to
        juz nie jest śmieszne, może tak powiem ;)

Szkoda że zestawili Bubla z JKM, bo na tle JKM Bubel wypadł przyzwoicie.
        A gdyby zestawić go w debacie z kimkolwiek innym , znowu byłoby się z czego
        pośmiac ;) bo on jest też komikiem pierwszego talentu- taki bubel polityczny.
        Pamiętam jak lata temu obserwowalam jego start do prezydentury, byłam wtedy
        jeszcze w podstawówce, i jako dziecko byłam szczerze ubawiona jego
        wypowiedziami w debacie politycznej...liczyłam na powtórke z rozrywki :)
    • micra Re: Debata na dwójce 27.09.05, 07:11
      Deser jak nic. Ciekawe jakbyś się poczuła na jego (JKM) miejscu? Facet od
      kilkunastu lat nie zmienia poglądów - to nie jest argument, ale skoro TVP
      twierdzi, że dokonała podziału wzdłuż procentów sondażowych, to albo p.
      Bochniarz i p. Giertych powinni być wczoraj, a Mikke z pozostałymi kandydatami,
      albo p. Mikke powinien od razu być z tamtą grupą.

Durczok w wieczorze wyborczym dopiero po chwili wyjaśnił, że te pozostałe
      procenty przypadające "innym partiom" to w rzeczywistości w większości dla PJKM.
      To nic, że pokazali słupki partii po 0,1 i 0,2 procenta. Tobie też się wydaje,
      że JKM prześladuje mania, że go nie chcą wpuszczać do mediów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka