kochanica-francuza 12.11.05, 12:28 gdzie jest nasz dialog z drinkit na temat sprzątaczy, hę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlotoslanos A ja się pytam o góry i morze,nieboże :-) 12.11.05, 16:57 Sprzątacze jak widać działają skutecznie dywagacje tada na temat góry czy morze - nie widzę,czyżby mi bielmem oczy zaszły? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A ja się pytam o góry i morze,nieboże :-) 12.11.05, 17:08 zlotoslanos napisała: > Sprzątacze to nie ci sprzątacze, to goli chłopcy-pomoce domowe:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A ja się pytam o góry i morze,nieboże :-) 12.11.05, 17:09 kochanica-francuza napisała: > zlotoslanos napisała: > > > Sprzątacze > > to nie ci sprzątacze, to goli chłopcy-pomoce domowe:-) o tym był dialog Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: A ja się pytam o góry i morze,nieboże :-) 12.11.05, 17:26 O tamtych gołych był dialog ale Ci posprzątali.Ubrani na maxa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A ja się pytam o góry i morze,nieboże :-) 12.11.05, 17:32 zlotoslanos napisała: > O tamtych gołych był dialog ale Ci posprzątali.Ubrani na maxa :-) a jak by był dialog o gołych paniach? Też usuną? Może sprawdzimy? Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: A ja się pytam o góry i morze,nieboże :-) 12.11.05, 17:35 Ja sądzę,że enter się zaciął i leci teraz jak leci, po kolei.Goło ale wesoło :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nietakasama Re: A ja się pytam 12.11.05, 17:42 Kochanico, jeśli mówisz o osobnym wątku, to nie został ani wykasowany, ani przesunięty, ani ocenzurowany. Jeśli został założony, to leży sobie gdzieś tu spokojnie. Jeśli była to wymiana postów w jednym w przeniesionych ostatnio wątków, to została przeniesiona razem z całym wątkiem. Każdy teraz będzie się skarżył że został wycięty :) Standard. No no, zobaczymy kto jeszcze zgłosi roszczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A ja się pytam 12.11.05, 17:44 > Jeśli była to wymiana postów w jednym w przeniesionych ostatnio wątków, to > została przeniesiona razem z całym wątkiem. BYła. Tylko nie pamiętam w którym. Odpowiedz Link Zgłoś
nietakasama Re: A ja się pytam 12.11.05, 18:00 Nie pamietasz? Szkoda. To ja ci pomogę i przypomne całość: Re: Dlaczego kobiety lubią prać, sprzątać i gotow Autor: drinkit Data: 07.11.05, 18:22 Bzdura. Ja nie lubie i nie robie. Stado polnagich sprzataczy w stringach sprzata moja wille co tydzien. A potem tancza na rurce. __________ Do drinkit Autor: kochanica-francuza Data: 07.11.05, 21:01 drinkit napisała: > Bzdura. Ja nie lubie i nie robie. Stado polnagich sprzataczy w stringach > sprzata moja wille co tydzien. A potem tancza na rurce. Możesz podać namiary?;-))))))) __________ Re: Do drinkit Autor: drinkit Data: 08.11.05, 13:54 hehe:) to tylko dla czlonkow tajnego klubu o tajemniczej nazwie "Wynajmijsefacetadowszystkiegoleznakanapieipijbrowaraaonposprzata". __________ Re: Do drinkit Autor: kochanica-francuza Data: 08.11.05, 14:37 + dodaj do ulubionych wątków drinkit napisała: > hehe:) to tylko dla czlonkow tajnego klubu o tajemniczej nazwie > "Wynajmijsefacetadowszystkiegoleznakanapieipijbrowaraaonposprzata". hehe a jaka jest inicjacja do klubu? Mogę wypić nawet wódkę z pieprzem i wykonać "Hijo de la luna" A CAPELLA. __________ Re: Do drinkit Autor: drinkit Data: 09.11.05, 16:03 Zeby dostac sie do klubu musisz zdac egzamin logistyczno-organizacyjny: masz do dyspoyzcji pieciu mezczyzn, wielki dom, w ktorym wyprawilas impreze, ale jast po tym wielki syf. Musisz tak zakomponowac plan sprzatania zeby ci nadzy sprzatacze wypucowali wszystko na amen w ciagu dwoch godzin. A na koniec woda z pieprzem i piosnka:) __________ Re: Do drinkit Autor: kochanica-francuza Data: 09.11.05, 20:03 drinkit napisała: > Zeby dostac sie do klubu musisz zdac egzamin logistyczno-organizacyjny: masz do > > dyspoyzcji pieciu mezczyzn, wielki dom, w ktorym wyprawilas impreze, ale jast > po tym wielki syf. Musisz tak zakomponowac plan sprzatania zeby ci nadzy > sprzatacze A może pucować tyłkiem? __________ Re: Do drinkit Autor: drinkit Data: 10.11.05, 13:57 A może pucować tyłkiem? hehe, tylkiem, i nie tylko tylkiem, ale kazda powierzchnia ktora zbiera kurz!! __________ Re: Do drinkit Autor: kochanica-francuza Data: 10.11.05, 19:52 > A może pucować tyłkiem? > > hehe, tylkiem, i nie tylko tylkiem, ale kazda powierzchnia ktora zbiera kurz!! to się nazywa racjonalne wykorzytanie siły roboczej! __________end Link do wymiany postów której tak ci żal: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=31552934&a=31608387 Z mojej strony to wszystko. Nisko sie kłaniam. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A ja się pytam 12.11.05, 18:05 Nasz dialog pamiętam. Nie pamiętałam, w którym był wątku. W wątku o sprzątaniu. OK. Odpowiedz Link Zgłoś
nietakasama Re: A ja się pytam 12.11.05, 18:09 Podałam tytuł wątku i treść postów. Mozecie kontynuować wymiane postów w nowym wątku. Podałam także link. Z mojej strony to tyle. Moderator wychodzi z wirtuala.Wraca do rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś