bleman 28.12.05, 20:19 Co to jest? Naprawde juz sie gubie w tej nowomowie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boykotka Re: Rad? 28.12.05, 20:33 Wg mojeko wyksztłcenia z zakresu chemii - nie bardzo, nie wiem jak tam inni do tego podchodzą ale nie można łamać elementarnych ZASAD nazewnictwa Odpowiedz Link Zgłoś
tomekpk Re: Rad? 28.12.05, 20:40 A więc toksyczny związek to nie chodzi o ludzi tylko chemię? Bleman pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Re: Rad? 28.12.05, 20:49 Nie wiem w sumie o co Tobie chodzi, nie ja wyskoczyłam z radem. Wystarczyło napisać uran - i już bym się nie czepiała. Swoją drogą poraża mnie Twoja ignorancja biorąc pod uwagę, że to właśnie najznakomitsza z Polek - Maria Curie- Skłodowska na współ z mężem Piotrem Curie odkryła i wyizolowała czysty rad za co została uhonorowana nagrodą Nobla. Drugi z odkrytych przez nią PIERWIASTKÓW promieniotwórczych na cześć naszej Ojczyzny nazwała Polonem. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekpk Re: Rad? 28.12.05, 20:54 Podobno to jej mąż odwalił lwią robotę a ona zwinela laury. A tak poza tym nienawidzę chemi. Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Re: Rad? 28.12.05, 20:56 Wiesz co miło mi, że się dalej błaźnisz. Tak się składa, że drugiego Nobla dostała za samodzielną pracę Odpowiedz Link Zgłoś
tomekpk Re: Rad? 28.12.05, 20:57 Mnie też miło że tak poważnie to odbierasz. I o to chodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos tomek napisał 29.12.05, 10:21 "Podobno to jej mąż odwalił lwią robotę a ona zwinela laury. A tak poza tym nienawidzę chemi." Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Poniewaz temat tak się rozwija , że hej 28.12.05, 21:00 tzn . ma wciąz mniej sensu , tutaj oto macie nakjgłupszy test jaki widziałam w sieci: akrwawiony młotek Sprawdź czy masz zrytą psyche Pamiętaj, to jest bardzo poważny test i pod żadnym pozorem nie traktuj go z przymrużeniem oka, jego wynik weź sobie do serca, bo może on o tobie duzo powiedzieć, powodzenia 1) jesteś tu bo: a) chcesz sprawdzić, czy masz zrytą psyche (3pkt) b) zobaczyłeś fajny topik i chciałeś zobaczyć o czym on dokładnie jest (2pkt) c) wszedłeś tu przypadkowo (1pkt) d) wchodzisz na wszystkie topiki (4 pkt) 2) w wolnym czasie: a) oglądasz telewizje (1 pkt) b) siedzisz na kompie (1 pkt) c) zakładasz głupie topiki na kafeterii (2 pkt) d) owijasz palce papierkami po cukierkach (4 pkt) 3) pracujesz (planujesz pracować) jako: a) nauczyciel(ka) (4 pkt) b) policjant(ka) ( 2 pkt) c) polityk (3 pkt) d) jesteś/ będziesz bezrobotny(a) (1 pkt) 4) twój ulubiony program/ serial telewizyjny to: a) prognoza pogody (2 pkt) b) happy tre friends (4 pkt) c) Luz Maryja (3 pkt) d) Nie posiadasz telewizora (1 pkt) 5) twój idol to: a) britney spears (4 pkt) b) merlin menson (4 pkt) c) ich troje (4 pkt) d) happysad (1 pkt) 6) określ sie w dwóch słowach a) sadomasochista, sadysta (2 pkt) b) recydywista, malwersant (3 pkt) c) uczeń lub pracownik (1 pkt) d) armia rydzyka (4 pkt) 7) uważam, że mam: a) zrytą psyche (4 pkt) b) bardzo zrytą psyche (3 pkt) c) słabo zrytą psyche (2 pkt) d) co to jest zryta psycha? (1 pkt) 8) moje hobby to: a) chodzenie po chałpie z czopkami wciśniętymi do nosa (3 pkt) b) chodzenie po chałpie z czopkami wciśniętymi w szpary pomiędzy zębami (2 pkt) c) siedzenie na kafeterii (1 pkt) d) słuchanie Radyja Maryja (4 pkt) jeżeli przeczytałeś ten test do końca i co gorsza rozwiązałeś/ łaś go tzn, że w jakimś stopniu masz zrytą psyche. W zależności ile punktów uzyskałeś twoja psycha jest: 1) słabo zryta (8-12 pkt) 2) średnio zryta: (12- 24 pkt) 3) mocno zryta: (24- 32 pkt) Odpowiedz Link Zgłoś
tomekpk Re: Poniewaz temat tak się rozwija , że hej 28.12.05, 21:02 Skończyłem na 3 punkcie. Huuuurrrrrraaaaa jeszcze nie jest tak źle!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Re: Poniewaz temat tak się rozwija , że hej 28.12.05, 21:03 a ja skończyłam, wyszło mi 20 :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Poniewaz temat tak się rozwija , że hej 28.12.05, 21:09 He, a mnie wyszło 28:))))))) Mam bardzo zrytą psychę , yeah! Odpowiedz Link Zgłoś
tomekpk Re: Poniewaz temat tak się rozwija , że hej 28.12.05, 21:10 Bardzo mi miło że obracam się w takim towarzystwie. To dla mnie zaszczyt Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Re: Poniewaz temat tak się rozwija , że hej 28.12.05, 21:12 Widzisz, jak tu pasujesz :))) Jeszcze trochę i zostaniesz FEMINISTĄ :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: NIE OFFTOPICZYĆ ;-) 28.12.05, 21:16 Dobra, dobra, lepiej nam powiedz jak bardzi masz zryta psychę?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tomekpk Re: Przeca napisalem ;-) 28.12.05, 21:21 Bleman, Johnny, Dziewice nie muszą niczego udowadniać. Bije od nich to niewyżycie-dewiacyjno-seksualne. To nie to co np ja albo Tad Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: Przeca napisalem ;-) 28.12.05, 22:41 Jakie dewiacyjne? Czy popęd sam w sobie jest dewiacyjny? To co najwyżej sposób zaspokajania - wymagający poczucia dominacji może być dewiacyjny, a akurat i Ty i Tad chodząc w to forum usiłujecie sobie to poczucie podbudować. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Przeca napisalem ;-) 28.12.05, 22:43 > To co najwyżej sposób zaspokajania - wymagający poczucia dominacji może być > dewiacyjny Juz nie przesadzajmy ;-) Zakucie dziewczyny w kajdany to nic zlego...przeciez ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: Przeca napisalem ;-) 28.12.05, 23:00 Pod warunkiem, że się na to zgadza. Wtedy to nie dominacja, to tylko rozbudowana gra wstępna ;) Bleman - jesteś na baterie czy na akumulatory? Wiecie co mam na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: Nie wiemy co masz na myśli . 28.12.05, 23:10 To albo z pamięcią albo z kojarzeniem masz coś nie tego, albo ktoś z twojego loginu na forum pisał.... o bateriach. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman To ja pisalem. 29.12.05, 01:05 Ale poprostu nie rozumiem o co ci chodzi z tym czy ejstem na baterie ;-) Jakos...chyba zarcik ci nie wyszedl.... Odpowiedz Link Zgłoś