Dodaj do ulubionych

Mam dosc Kobiet

31.12.05, 15:19
od ponad dwoch miesiecy mysle podobnie, a tu dzis w WO jest podobny tytul, o
tym co mysle - moglbym pewnie napisac kilku tomowa ksiazke lub zbior innych
opowiadan.

gruba warstwa bialego sniegu na drzewach tylko poglebia w zadumie.
Obserwuj wątek
    • dziewice a moze.. Mam doscyc Kobiet 31.12.05, 15:21
    • totalna_apokalipsa Re: Mam dosc męzczyzn 31.12.05, 15:24
      I równie sensownie moge napisać mam dość męzczyzn i na to samo wyjdzie, bo też
      nic z tego nie wynika.
      • dziewice Re: Mam dosc męzczyzn 31.12.05, 15:28
        niestety sie myslisz, teraz bedzie zmiana - czesc mezczyzn po prostu bedzie
        wolala byc/zyc samemu (w waszych ulubionych typach)
        • totalna_apokalipsa Re: Mam dosc męzczyzn 31.12.05, 15:30
          Nie wiem, co to są "wasze ulubione typy". Ja też wolę byc sama i co z tego? Nikt
          mi nie truje, nie zmusza do niczego i mam swięty spokój.
          • bleman Re: Mam dosc męzczyzn 31.12.05, 15:37
            > Ja też wolę byc sama i co z tego? Nik
            > t
            > mi nie truje, nie zmusza do niczego i mam swięty spokój.

Chcesz byc sama cale zycie ?

Chyba rzeczywiscie nie wiesz co to znaczy prawdziwa SAMOTNOSC :/
            • totalna_apokalipsa Re: Mam dosc męzczyzn 31.12.05, 15:40
              Wiem też , że nie mam ochoty , żeby mnie tu dziś znów ktoś na temat czegoś
              pouczał i coś wiedziała lepiej,np. na temat czego chce, co wiem, i jaki jest mój
              typ, który się zmieni .
              Jak ktoś tu ciągle zakłada watki w stylu " głupie baby, zobaczycie", to ja też
              mam prawo odpowiedzieć " mam to w d.u.p.i.e, sam se pooglądaj i uwazaj, żeby ci
              gały nie wyszły"
              • bleman Ale nie musisz na mnie krzyczec ;-))) 31.12.05, 15:41

• totalna_apokalipsa Re: Ale nie musisz na mnie krzyczec ;-))) 31.12.05, 15:43
                  Ja wcale nie krzyczę:))) To zreszta jest do dziewice , nie do Ciebie.
                • zlotoslanos Re: Ale nie musisz na mnie krzyczec ;-))) 31.12.05, 15:45
                  Ja tam lubię być w związku.Wytrzymuję tydzień :D potem już zaś tęsknię za
                  niezależnością i samotnością.Do następnego zjazdu marynarza.
      • zlotoslanos A gdyby tak wonsz rzekł-mam doscyc pajonka? 31.12.05, 15:29
        Wróciłam z tesco a tam " U nas najtaniej KURZA KAKA" Co to jest kaka? Na litość
        pierwszy raz słyszę.
        • totalna_apokalipsa Re: A gdyby tak wonsz rzekł-mam doscyc pajonka? 31.12.05, 15:30
          Może kuper?:))))
          • zlotoslanos Re: A gdyby tak wonsz rzekł-mam doscyc pajonka? 31.12.05, 15:32
            Ale kto kupry gotuje? U nas się odcina,żeby nie zebził rosołu.
            • totalna_apokalipsa Re: A gdyby tak wonsz rzekł-mam doscyc pajonka? 31.12.05, 15:34
              Wiesz, ludzie kupują tak dziwne rzeczy , że może i kuper kury im sie przydaje?
              Diabli wiedzą...
              • zlotoslanos Re: A gdyby tak wonsz rzekł-mam doscyc pajonka? 31.12.05, 15:39
                Mogli dla ścisłości napisać Kurza sraka :-) Wiem ,pazury,które na gnoju
                grzebały smażą w oleju.
                Ja jem za to świńskie mniam :P
                • totalna_apokalipsa Re: A gdyby tak wonsz rzekł-mam doscyc pajonka? 31.12.05, 15:42
                  A może kaka, to od kakao, no wiesz..kakaowe oczko:)))))A sraka obrazała czyjeś
                  uczucia religijne i nie mogli, teraz to nie tak latwo sobie napisać "sraka"
                  gdziekolwiek...
                  • zlotoslanos Re: A gdyby tak wonsz rzekł-mam doscyc pajonka? 31.12.05, 15:47
                    Wiesz jak Tesco wygląda? A na ścianie wielki czerwony na żółtym tle napis" U
                    nas Kurza Kaka najtaniej" Aż oczami wyrywa.
                    • bleman Widac ludzie z TESCO maja dziwne poczucie humoru 31.12.05, 15:47
                      hehe...brytyjskie ;-)
                      • zlotoslanos A może Angole wpieprzają kakę? :-) 31.12.05, 15:50

• bleman O to nawet ich bym nie podejrzewal ;-) 31.12.05, 15:51

• zlotoslanos Re: O to nawet ich bym nie podejrzewal ;-) 31.12.05, 15:56
                            Powiedz mi ,jak wysyłam sms z bramki do usa to przed moim numerem co stawiam
                            +48?
                            • bleman Iś habe kajne gruun anung ;-) 31.12.05, 15:58

• zlotoslanos Iś habe kajne cais? Kajne granze ja wohl volzvagen 31.12.05, 16:03
                                guten auto cwai cylinder ma :D:D
        • kocia_noga Re: A gdyby tak wonsz rzekł-mam doscyc pajonka? 31.12.05, 15:56
          zlotoslanos napisała:

> Wróciłam z tesco a tam " U nas najtaniej KURZA KAKA" Co to jest kaka?

ja tez nie wiem , ale samo słowo wystarczyło ,żebym się uhahała jak apokalipsa.
    • bleman Mam niedosyt kobiet :/ 31.12.05, 15:36

• dziewice Re: Mam niedosyt kobiet :/ 31.12.05, 15:37
        chcesz to moge CI zebrac kilka numerow telefonow jak gdzies bede szedl po drodze :)
        • bleman Nie musisz robic za alfonsa ;-) 31.12.05, 15:40

• dziewice Re: Nie musisz robic za alfonsa ;-) 31.12.05, 15:55
            hmm nie myslalem ze od razu chodzi Ci o seks :). to musialbys sobie juz sam
            zalatwic, jezeli bys sie ktorejs spodobal :)

bleman napisał:

>
            • bleman Re: Nie musisz robic za alfonsa ;-) 31.12.05, 15:59
              > hmm nie myslalem ze od razu chodzi Ci o seks :). to musialbys sobie juz sam
              > zalatwic, jezeli bys sie ktorejs spodobal :)

Ale one pewnie stare sa ;-) i mało oczytane ;-))))
              • bitch.with.a.brain Re: Nie musisz robic za alfonsa ;-) 31.12.05, 15:59
                i pewnie sa niskimi blondynkami a nei wysokimi brunetkami:)
                • bleman No wlasnie ;-) i socjalistkami na dodatek ;-)))) 31.12.05, 16:00

• bitch.with.a.brain Re: No wlasnie ;-) i socjalistkami na dodatek ;-) 31.12.05, 16:01
                    i nei nosza lateksowych kombinezonow,ani czarnych gorsetow:)
                    • bleman Re: No wlasnie ;-) i socjalistkami na dodatek ;-) 31.12.05, 16:02
                      Ani ponczoch i szpilek.

I pewnie nie sa sarkastyczne ani nie maja uszczypliwego poczucia humoru.
                  • totalna_apokalipsa Re: No wlasnie ;-) i socjalistkami na dodatek ;-) 31.12.05, 16:35
                    Ma ktoś coś do niskich blondynek?

PS, A od ile to jest niska?
                    • bleman Re: No wlasnie ;-) i socjalistkami na dodatek ;-) 31.12.05, 16:58
                      > PS, A od ile to jest niska?

Mniej niz 165 ;-)
                      • totalna_apokalipsa Re: No wlasnie ;-) i socjalistkami na dodatek ;-) 31.12.05, 17:00
                        No to jestem niska:)))Ale nie narzekam, poręczna jestem przynajmniej.
                        • bleman Re: No wlasnie ;-) i socjalistkami na dodatek ;-) 31.12.05, 17:15
                          > No to jestem niska:)))Ale nie narzekam, poręczna jestem przynajmniej.

A ile masz wzrostu ;-)
                          I co wy z ta porecznoscia ;-)
                          BWTB to samo...
                          • totalna_apokalipsa Re: No wlasnie ;-) i socjalistkami na dodatek ;-) 31.12.05, 17:34
                            163-164 -zależy od miarki:)))
                            Co to jestBWTB???????
                            • bleman Re: No wlasnie ;-) i socjalistkami na dodatek ;-) 31.12.05, 17:36
                              bicz łif da brejn ;-)
                          • bitch.with.a.brain Re: No wlasnie ;-) i socjalistkami na dodatek ;-) 31.12.05, 18:47
                            Bo taka jest prawda:)Kobiete taka jak ja mozna traktowac jak
                            ksiezniczke,przenosic przez kaluze:)No i moge sie polozyc na tylnym siedzeniu
                            nawet w Fiacie 126p:)
                            • snegnat Re: No wlasnie ;-) i socjalistkami na dodatek ;-) 31.12.05, 19:04
                              No i moge sie polozyc na tylnym siedzeniu
                              > nawet w Fiacie 126p:)

Ta cecha najbardziej do mnie przemawia ;-P
                              • bitch.with.a.brain Re: No wlasnie ;-) i socjalistkami na dodatek ;-) 31.12.05, 19:05
                                Wygoda jest najwazniejsza:)
                                • snegnat ;-P 31.12.05, 19:07

• bleman A do bagaznika sie miescisz ? ;-) 31.12.05, 19:27

• bitch.with.a.brain Re: A do bagaznika sie miescisz ? ;-) 31.12.05, 19:28
                                czy w podtekscie jest tu jakas propozycja?:)Do Opla tak,w innych samochodach nie
                                probowalam
                                • snegnat Re: A do bagaznika sie miescisz ? ;-) 31.12.05, 19:31
                                  Do Opla tak,w innych samochodach ni
                                  > e
                                  > probowalam

Ktoś Cię przemycał czy co..?
                                  • bitch.with.a.brain Re: A do bagaznika sie miescisz ? ;-) 31.12.05, 19:32
                                    Po prostu bylo duzo osob i trzeba bylo sie jakos pomiescic:)
                                    • snegnat Re: A do bagaznika sie miescisz ? ;-) 31.12.05, 19:33
                                      A Ty jako najmniejsza trafiłaś do bagażnika? Bidulka ;-P

BTW.. Czemu nie szykujesz się do imprezy sylwestrowej..?
                                      • bitch.with.a.brain Re: A do bagaznika sie miescisz ? ;-) 31.12.05, 19:41
                                        Nikt mnie nei zaprosil na impreze...

Zreszta spedze mily wieczor z moim facetem, mamy wino,szampana,bedzie przyjemnie:)
                                        a chwilowo jem kolacje
                                        • snegnat Re: A do bagaznika sie miescisz ? ;-) 31.12.05, 19:44
                                          > Zreszta spedze mily wieczor z moim facetem, mamy wino,szampana,bedzie przyjemni
                                          > e:)
                                          > a chwilowo jem kolacje

Wieczór we dwoje może być znacznie przyjemniejszy od wieczoru spędzonego w
                                          gronie znajomych :-)

Ps. Smacznego :-)
                                          • bitch.with.a.brain Re: A do bagaznika sie miescisz ? ;-) 31.12.05, 19:46
                                            Wiem,zreszta wlasnie policzylam,ze to juz 7 sylwester spedzany wspolnie:)Z czego
                                            5 spedzamy jako para.A 7 to liczba szczesliwa.
                                            Szczerze mowiac nie mam ochoty na zabawe w klubie,z obcymi ludzmi,na strojenie
                                            sie.no i kasy na to nie mam:/
                                            • bleman Re: A do bagaznika sie miescisz ? ;-) 31.12.05, 20:01
                                              Ty napewno masz 22 lata ;-)
                                              Bo cos mi sie nie zgadza ;-))
                                              • bitch.with.a.brain Re: A do bagaznika sie miescisz ? ;-) 31.12.05, 20:02
                                                no 22,a co ci sie nei zgadza?niedlugo 23 koncze:)w kwietniu
                                                • bleman Re: A do bagaznika sie miescisz ? ;-) 31.12.05, 20:29
                                                  Twoj facet zdaje sie ma ponad 30(tak gdzies pisalas)
                                                  Jestes z nim od 5 lat, czyli mialas 17 lat(uwowilas sie z nim chwile po tym jak
                                                  rpzestalo to byc przestepstwem ? ;-))))), znasz go od conajmniej 7, czyli
                                                  mialas co najwyzej 14.....

Nie wiem czemu...ale to z Woodym Allenem i jego zona mi sie kojazy ;-)))))
                                                  • bitch.with.a.brain Re: A do bagaznika sie miescisz ? ;-) 01.01.06, 02:58
                                                    juz wyjasniam:mam 22 lata, w kwietniu skoncze 23 (rocznik '83)
                                                    Pierwszy sylwester ktory spedzilismy razem,nie jako para tylko w gronie
                                                    znajomych to 1999/2000 (mialam 16 lat)
                                                    kolejne:
                                                    2000/2001 (17)
                                                    2001/2002 (18) od kilku miesiecy bylismy razem,pierwszy sylwester jako para
                                                    2002/2003 (29)
                                                    2003/2004 (20)
                                                    2004/2005 (21)
                                                    2005/2006 (22)

Łatwe?:)Kiedy sie poznalismy mialam 16 lat, a nie 14 panie informatyku:)A Jak
                                                    bylismy razem to od pol roku bylam pelnoletnia
                                          • abaddon_696 Re: A do bagaznika sie miescisz ? ;-) 01.01.06, 07:40
                                            > Wieczór we dwoje może być znacznie przyjemniejszy od wieczoru spędzonego w
                                            > gronie znajomych :-)

Nie ma bata, żuleria ponad wszystko:)
                                            • snegnat Re: A do bagaznika sie miescisz ? ;-) 01.01.06, 13:01
                                              A Ty gdzie chlałeś..? ;-P
                                              • abaddon_696 Re: A do bagaznika sie miescisz ? ;-) 01.01.06, 15:47
                                                U kumpla w chacie była tradycyjna, noworoczna popijawa. Mój dom na szczęście
                                                już zdążył paść łupem rok temu, więc w tym padła kolej na kogoś innego:)
                                                Oj działo się, działo:)
                                • bleman Re: A do bagaznika sie miescisz ? ;-) 31.12.05, 19:31
                                  > czy w podtekscie jest tu jakas propozycja?:)

Jasne, wozenie kobiet w bagazniku to moja zyciowa pasja ;-)))
                                  • bitch.with.a.brain Re: A do bagaznika sie miescisz ? ;-) 31.12.05, 19:32
                                    wiesz,wszystko fajnie,moglabym sie zgodzic,ale w lateksowym kombinezonie byloby
                                    mi troche niewygodnie:)
                                    • bleman Re: A do bagaznika sie miescisz ? ;-) 31.12.05, 19:33
                                      Ale ja nie lubie tych "lateksowych kombinezonow"
                                      Nie odrozniasz kombinezonu od body ;-) albo gorsetu ;-)
                                      • bitch.with.a.brain Re: A do bagaznika sie miescisz ? ;-) 31.12.05, 19:34
                                        Odrozniam,ale chyba pisales o kombinezonie dla superbohaterki.a gorset ok,nigdy
                                        jeszcze nie jechalam w bagażniku ubrana w lateksowy gorset:)
                                        • snegnat Re: A do bagaznika sie miescisz ? ;-) 31.12.05, 19:35
                                          > jeszcze nie jechalam w bagażniku ubrana w lateksowy gorset:)

Kiedyś musi być ten pierwszy raz ;-P
                                        • bleman Ale mi o elektre chodzilo ;-) 31.12.05, 19:38
                                          Widzisz gdzies tu lateks ;-) ?

www.monstersandcritics.com/artman/uploads/elektra_front_cover.jpg
                                          www.mastercomicsearch.com/images/HeroPages/Pr-Elektra.png
                                          • bitch.with.a.brain Re: Ale mi o elektre chodzilo ;-) 31.12.05, 19:39
                                            www.mastercomicsearch.com/images/HeroPages/Pr-Elektra.png
                                            to mi sie podoba:)
                      • kocia_noga Re: No wlasnie ;-) i socjalistkami na dodatek ;-) 31.12.05, 19:01
                        bleman napisał:

> > PS, A od ile to jest niska?
                        >
                        > Mniej niz 165 ;-)

Narażasz się.
                        • bleman Re: No wlasnie ;-) i socjalistkami na dodatek ;-) 31.12.05, 19:29
                          > Narażasz się.

Wiesz ale to tylko kwestia umowna....z tym wzrostem.... ;-)
              • dziewice Re: Nie musisz robic za alfonsa ;-) 31.12.05, 16:09
                nie wiesz co mowisz :) ja mam w domu ksiazki nawet w barku, sa wszedzie -
                wyobraz sobie przeprowadzke z czyms takim, heh.

przyszloscia sa ebooki.

• bleman Re: Nie musisz robic za alfonsa ;-) 31.12.05, 16:10
                  > przyszloscia sa ebooki.

Pod warunkiem ze lepsze monitory wprowadza do sprzedazy :>
                  • totalna_apokalipsa Re: Nie musisz robic za alfonsa ;-) 31.12.05, 16:39
                    ebooki nigdy nie bedą przyszłością...Po dwóch latach z ebookami mam soczewki o
                    dioptrie w dół i non stop ból głowy...ksiązka musi mieć papier, druk i możliwośc
                    zabrania ze soą, podkreslenia , nie zaznaczenia itp...inaczej wreszcie oślepniemy...
                    • dziewice Re: Nie musisz robic za alfonsa ;-) 31.12.05, 17:47
                      czytalas na LCD? odpowiednim swietle i nachyleniu monitora?
                      • bleman Kierunku wiatru i stanie powierzchni słonca ;-))) 31.12.05, 17:48

• totalna_apokalipsa Re: Nie musisz robic za alfonsa ;-) 31.12.05, 18:20
                        Czytałam. Tak płaski , że już bardziej nie mozna. Na oświetlenie też nie
                        narzekam. Zresztą to z czego glownie się utrzymują robie na kompie i nie ma
                        bata, jaki by nie był monitor wzrok zaczyna siadac zastraszjąco...Jak zaczynasz
                        z zupełnie normalnym wzrokiem to mniej to odczuwasz, jak zaczynasz już z wadą ,
                        to odczuwa sią bardzo , zwłaszcza w sztucznym oswietleniu.
                        Nie wyobrażam sobie czytania tego wszystkiego co mamna półkach na komputzerze,
                        Mnie to męczy po prostu, chyba najbardziej ze wszystkich rzeczy jakie można
                        robić na komputzerze - właśnie czytanie długich tekstów dla mnie odpada.
                        • dziewice Re: Nie musisz robic za alfonsa ;-) 01.01.06, 14:29
                          tak rozniej gdy mam cos ponad kilka stron to drukuje, inaczej rozumie(m) tekst
                          ktory trzymam na kartce w reku :)
        • zlotoslanos Re: Mam niedosyt kobiet :/ 31.12.05, 15:41
          U nas walają się po klatkach nowe książki tel z tepsy,podrzucić? :-)
    • snegnat Re: Mam dosc Kobiet 31.12.05, 18:32
      To ich można mieć dość..? Qrcze... to ci dopiero nowość ;-P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka