dziewice 09.01.06, 00:16 FF - Party, czy to mozliwe? czy cos podobnego juz mialo miejsce? czy spotykaliscie sie juz z okazji hmm.. swiat, jakis wiekszych wydarzen? Czy tylko ja o tym pomyslalem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bleman Tylko ty o tym pomyslales. 09.01.06, 01:47 Zreszta taka BWTB nie ejst zainteresowana jak np. wygladam...(to pewnie rpzez jej wyrachowanie i chlod ;-) i epwnie brak umiejetnosci piszczenia nad dzieckiem ;-)) Wiec...po co isc ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Tylko ty o tym pomyslales. 09.01.06, 09:01 pewnie,poszedłbyś gdyby były tam ladniejsze i wyższe niż ja...a tak to masz rację,nie ma po co;) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Tylko ty o tym pomyslales. 09.01.06, 09:05 Ale może niektóre forumowiczki są ładniejsze i wyższe od Ciebie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Tylko ty o tym pomyslales. 09.01.06, 09:06 prawdopodobnie wszystkie:) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Tylko ty o tym pomyslales. 09.01.06, 09:07 A tak a propos - czy zdjęcie w Twoim profilu rzeczywiście przedstawia Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Tylko ty o tym pomyslales. 09.01.06, 09:25 tak,ja we wlasnej osobie,czyli naga prawda:) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Tylko ty o tym pomyslales. 09.01.06, 09:27 Na temat Twojej urody się nie wypowiem, bo za mało widać, ale zdjęcie jako takie bardzo ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Tylko ty o tym pomyslales. 09.01.06, 09:28 a dziekuje w imieniu utalentowanego fotografa:) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Tylko ty o tym pomyslales. 09.01.06, 18:15 > pewnie,poszedłbyś gdyby były tam ladniejsze i wyższe niż ja...a tak to masz > rację,nie ma po co;) Rzeczywiscie mam racje...jak zawsze ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Tylko ty o tym pomyslales. 09.01.06, 23:31 to nie mozliwe, na pewno musialo juz cos takiego zaistniec. a chcialbys aby byla zainteresowana Twoim wygladem? moze takie party powinno byc okrojone o te czesc dotyczaca wygladu i innych tego typu pie..? bleman napisał: > Zreszta taka BWTB nie ejst zainteresowana jak np. wygladam...(to pewnie rpzez > jej wyrachowanie i chlod ;-) i epwnie brak umiejetnosci piszczenia nad dzieckie > m > ;-)) > > Wiec...po co isc ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Tylko ty o tym pomyslales. 09.01.06, 23:33 > to nie mozliwe, na pewno musialo juz cos takiego zaistniec. > > a chcialbys aby byla zainteresowana Twoim wygladem? Jest mi to obojetne ;-) > moze takie party powinno byc okrojone o te czesc dotyczaca wygladu i innych teg > o > typu pie..? To co to za party ?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Tylko ty o tym pomyslales. 09.01.06, 23:34 skoro to napisales ,to chyba nie jest Ci to obojetne :) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Tylko ty o tym pomyslales. 09.01.06, 23:39 komiksy2.wafel.com/daily/2003-10-02 Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Tylko ty o tym pomyslales. 09.01.06, 23:46 marian, ale czy Ty mnie jeszcze kochasz czy Ty mnie nie kochasz? Odpowiedz Link Zgłoś