totalna_apokalipsa 09.01.06, 16:36 www.tekbirgiyim.com.tr/tekbireng/index.htm?x=products Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaannaj Re: Dla Stephena_S:))))) 09.01.06, 16:41 Stefan, pamiętasz te zdjęcia z turcji co ci miałam pokazac a potem mi sie nie chciało, a potem zapomniałam?? Były na nich dokładnie takie ubranka! Masa różu, czerwieni i bieli. A niektore robiły wrazenie jeszcze bardziej dopasowanych do ciala.. Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Dla Stephena_S:))))) 09.01.06, 17:21 Heh, turecki seks w różu:) No dobra, a to jest mój ulubiony sklep i wolę to, nizli najróżowszą chustke na głowie:) www.camaieu.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Dla Stephena_S:))))) 09.01.06, 17:31 totalna_apokalipsa napisała: > Heh, turecki seks w różu:) > > No dobra, a to jest mój ulubiony sklep i wolę to, nizli najróżowszą chustke na > głowie:) > www.camaieu.com/ Niektopre mi sie podobaja ale nie moge skopiowac linku, zeby pokazac ktore ;( Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Dla Stephena_S:))))) 09.01.06, 17:39 Niestety, oni tak mają włąsnie:) Mnie się tam podobaja gownie linie" wiktorianskie" ----> był to jedyny sklep , w którym trafiłam wreszcie na bluzki ze zwęzanymi rękawami z guzikami obciagnietymi materiałem.Pikanterii dodaje fakt, ze były dwie w całym sklepie, a jedna w moim rozmiarze:))))) I od tego czasu to jedyny sklep jaki lubię:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Dla Stephena_S:))))) 09.01.06, 17:42 Ja lubie tuniki ze sporym dekoltem w ksztalcie V I dobrze jak sie jedna strona naklada na druga(moze jakies wiazanie z boku czy cosam). Rekawy raczej rozszerzane. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Dla Stephena_S:))))) 09.01.06, 18:14 Mnie się tam podobaja gownie linie" > wiktorianskie" ----> był to jedyny sklep , w którym trafiłam wreszcie na bl > uzki > ze zwęzanymi rękawami z guzikami obciagnietymi materiałem. Coraz bardziej mnie zadziwiasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Te sa fajne :] 09.01.06, 18:25 i34.photobucket.com/albums/d105/bleman/ciuch1.gif i34.photobucket.com/albums/d105/bleman/ciuch2.gif Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Te sa fajne :] 09.01.06, 20:41 Druga przypomina trochę młodą wdowę z Grecji ... albo z Sycylii ... Niemniej jednak i tak koleżanki ładniej wyglądają niż nasze przaśne feministki. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Te sa fajne :] 09.01.06, 21:25 Oczywiście, że drugi jest śliczny, bo to prawie ta moja bluzka, ale moja jest śliczniejsza:P))))) A co do Twojego sklepu z cudami arabskimi , to niektóre intryguje egzotyka, ale mnie tam jedna rzecz załamuje. Wszystkie zdjęcia przypominają zdjecia robione przez mojego ojca na weselach. Nikt nie ma głowy:))))) Przeszkadza mi to troche... Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Te sa fajne :] 09.01.06, 21:27 > A co do Twojego sklepu z cudami arabskimi , to niektóre intryguje egzotyka, > ale > mnie tam jedna rzecz załamuje. Wszystkie zdjęcia przypominają zdjecia robione > przez mojego ojca na weselach. Nikt nie ma głowy:))))) Przeszkadza mi to > troche... Mi trochę też, ale przyznasz, że ciuchy mają gustowne? Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Te sa fajne :] 09.01.06, 21:28 > Oczywiście, że drugi jest śliczny, bo to prawie ta moja bluzka, ale moja jest > śliczniejsza:P))))) Ha! Jaki dobry gust mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Dla Stephena_S:))))) 09.01.06, 21:17 Ha! To może teraz mi te zdjęcia pokażesz w końcu? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Dla Stephena_S:))))) 09.01.06, 21:16 Śmiejcie się, śmiejcie, ale część tych ciuchow jest naprawdę niczego sobie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Mój ulubiony sklep islamski 09.01.06, 21:20 www.shukronline.com/home.html Z ręką na sercu uważam, że mają super rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Mój ulubiony sklep islamski 09.01.06, 21:28 Idealne dla feministek! ; ) Kinga i Kazia byłyby wprost zachwycone ... Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Mój ulubiony sklep islamski 09.01.06, 21:39 nie sądzę, zeby były zachwycone, bo one nie chodzą w sukienkach, jak chyba zauwazyłeś:P A ciuchy wcale nie są brzydkie , są proste i skromne a przy tym większość dość elegancka . to się zawsze obroni, w przeciwieństwie do różowej mini z lateksu:P Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Mój ulubiony sklep islamski 09.01.06, 21:41 Nawet wariant nieco elżbietański jest:) www.shukronline.com/wd1901.html Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Nieiwem czemu polowa tych ciuchow 09.01.06, 21:43 przypomina mi bizantyjskie stroje kobiece ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Mój ulubiony sklep islamski 09.01.06, 21:44 a taką to mam:))))))))Prawie identyczna:) www.shukronline.com/wt2701.html Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Mój ulubiony sklep islamski 09.01.06, 21:46 Jeszcze bardziej mnie zadziwilias. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Mój ulubiony sklep islamski 09.01.06, 21:52 Możemy se zrobić islam party:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Apropo strojow "regionalnych" itd. 09.01.06, 21:30 To znacznie lepiej wygladaja te wietnamskie kiecki :> Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Co mi się podoba z tych ciuchów 09.01.06, 22:01 Przykładowe fajne rzeczy z Shukr: www.shukronline.com/wb1401.html www.shukronline.com/wb1601.html www.shukronline.com/wb1301.html www.shukronline.com/wd1701.html Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Co mi się podoba z tych ciuchów 09.01.06, 22:08 i to , tylko w innym kolorze: www.shukronline.com/wb1701.html A żeby pognębić Kalesony wkleję tu swoją ulubiona spódnicę:)Będzie płakał w kącie na jej widok!O ile wejsdzie link www.promod.com/odyssee/src/fp-ficheproduit.asp?lg=EUR&Saison=7&Modele=210065&Coloris=080&PrOp=5&PgRs=1&PrMo=8&UserId=20060109200822113136329 Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Fajne rzeczy c.d. 09.01.06, 22:13 Ze sklepu zalinkowanego przez TA: www.tekbirgiyim.com.tr/tekbireng/index.htm?x=urun&GID=30&xx=urun&urun=123 www.tekbirgiyim.com.tr/tekbireng/index.htm?x=urun&GID=30&xx=urun&urun=119 www.tekbirgiyim.com.tr/tekbireng/index.htm?x=urun&GID=28&xx=urun&urun=110 www.tekbirgiyim.com.tr/tekbireng/index.htm?x=urun&GID=25&xx=urun&urun=138 www.tekbirgiyim.com.tr/tekbireng/index.htm?x=urun&GID=25&xx=urun&urun=137 www.tekbirgiyim.com.tr/tekbireng/index.htm?x=urun&GID=23&xx=urun&urun=147 www.tekbirgiyim.com.tr/tekbireng/index.htm?x=urun&GID=23&xx=urun&urun=154 Aczkolwiek kolorystyka tych ciuchów niezbyt mi się podoba... Róż??? Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Fajne rzeczy c.d. 09.01.06, 22:21 Hmmm...Może to taka ichnia odmiana naszej Terranovy i Orsaya , gdzie wszystko jest w rózu:)))))))) PS. Zauważyłam, że to jakaś podejzrana sprawa. Ciągle zakładamy jakieś wątki o ciuchach, już nawet o mundurach było...Ja nie wiem, co by psychoanaliza o tym powiedziała:) Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: A jak! ;-) 09.01.06, 22:29 No chyba tak:) Ale jakoś dziwnie , zamiast rozbierać, ubieramy:)))To jakies straszliwe niewyzycie musi byc! Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: A jak! ;-) 09.01.06, 22:31 Sublimujemy, czy to jakaś nerwica może..? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: A jak! ;-) 09.01.06, 22:33 No nie wiem, nie wiem. trzeba by nas połozyć na kozetkę w jakimś senatorium i porozmawiać ze dwa lata najmniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Coś nietypowego 09.01.06, 23:43 Muzułmanka z nietypowym pomysłem na nakrycie głowy: www.halalthailand.com/fashion/content.php?cat=2&subcat=623&nextp=more www.halalthailand.com/fashion/content.php?cat=2&subcat=620 Wygląda fajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Tak może jeszcze... style tajskie 09.01.06, 23:45 www.halalthailand.com/fashion/content.php?cat=5&subcat=387 www.halalthailand.com/fashion/content.php?cat=5&subcat=399 www.halalthailand.com/fashion/content.php?cat=5&subcat=851 www.halalthailand.com/fashion/content.php?cat=5&subcat=865 Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Takie cos zdecydowanie fajniejsze : 09.01.06, 23:48 www.vietfun.com/aodai/thuyhoa+hoanglan.jpg Odpowiedz Link Zgłoś