kochanica-francuza 27.01.06, 00:09 Czy byłbyś łaskaw sprecyzować, najlepiej za pomocą linka, co to są gacie bojowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margot_may Re: Do kalesona 27.01.06, 00:12 skąd te gacie kochanica?? taki dramatyczny apel. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Do kalesona 27.01.06, 00:13 margot_may napisała: > skąd te gacie kochanica?? > taki dramatyczny apel. :) Johnny regularnie zarzuca mi ich noszenie, więc ciekawa jestem, co to takiego... Noszę - że się powtórzę - męskie dżinsy Mustanga ze stretchem, model Big Sur. Odpowiedz Link Zgłoś
margot_may Re: Do kalesona 27.01.06, 00:21 nie no, gacie-to pewnie chodzi o to, co masz pod dżinsami. mam rację? johnny rzuć trochę światła na te twoje gacie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Do kalesona 27.01.06, 00:23 margot_may napisała: > nie no, gacie-to pewnie chodzi o to, co masz pod dżinsami. > mam rację? johnny rzuć trochę światła na te twoje gacie. :) y? pod dżinsami mam ostatnio rajstopy dzianinowe z akrylu lub akrylu z wełną Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Wiedzialem ze z akrylu sie wanny robi i 27.01.06, 00:27 gitary nawet, ale rajstopy...? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Wiedzialem ze z akrylu sie wanny robi i 27.01.06, 00:29 bleman napisał: > gitary nawet, ale rajstopy...? Gitary...? O niech mnie! No pewnie, że się robi, swetry i czapki też... Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Wiedzialem ze z akrylu sie wanny robi i 27.01.06, 00:32 www.bcrich.com/bcrich_guitars/acrylic.asp >No pewnie, że się robi, swetry i czapki też... A tego to nie wiedzialem :>...serio Odpowiedz Link Zgłoś
amikeo Re: Wiedzialem ze z akrylu sie wanny robi i 27.01.06, 10:09 A może "gacie bojowe" to taki gatunek "moherowy"?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Wiedzialem ze z akrylu sie wanny robi i 27.01.06, 16:21 amikeo napisała: > A może "gacie bojowe" to taki gatunek "moherowy"?:) Gacie z moheru? Zamiast dżinsów? No nie... Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Wiedzialem ze z akrylu sie wanny robi i 27.01.06, 18:36 Mi się pancerne gacie kojarzą z pasem cnoty. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Wiedzialem ze z akrylu sie wanny robi i 27.01.06, 20:18 bleman napisał: > gitary nawet, ale rajstopy...? Chodzi najpewniej o gitary marki Cort ... brzmią nawet zabawnie, dźwiękiem przypominającym furkot powietrza wdmuchiwanego do plastikowej torebki po cukierkach. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Jak komp znowu nie padnie, to na stałe 27.01.06, 00:21 jakżeby inaczej o tej porze??? Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Przepraszam...ponioslo mnie...ekhm...ekhm...emocje 27.01.06, 00:25 juz wiecej tak nie napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Przepraszam...ponioslo mnie...ekhm...ekhm...e 27.01.06, 16:32 bleman napisał: > juz wiecej tak nie napisze. Ależ, bleman, czemu nie... Miło mi się zrobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Przepraszam...ponioslo mnie...ekhm...ekhm...e 27.01.06, 17:33 > Ależ, bleman, czemu nie... Miło mi się zrobiło. Bo to bylo infantylne. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Do kalesona 27.01.06, 20:15 Kiedyś zalikowałaś zdaje się zdjęcie takich strasznych galotów o rozmiarach namiotu typu gdynia-5. Wszedłem tam i znalazłem w opisie frazę, jakoby galoty takie nadawały się "na podryw". Po czym doszedłem do wniosku, że najpewniej na rzeczy jest "podryw" - ale dekla od kanalizacji. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Do kalesona 28.01.06, 00:45 johnny-kalesony napisał: > Kiedyś zalikowałaś zdaje się zdjęcie takich strasznych galotów o rozmiarach > namiotu typu gdynia-5. Wszedłem tam i znalazłem w opisie frazę, jakoby galoty > takie nadawały się "na podryw". To na pewno nie ja - zalinkowano je, owszem, na forum moda, ale kłamliwie imputujesz mi, jakobym to ja linkowała , w dodatku jakobym twierdziła, że to są gacie na podryw. Poza tym nie wiem, co oznacza fraza "straszne galoty" ani też "rozmiar namiotu etc." - możesz podać, jaki to był rozmiar wedle rozmiarówki? Do bLemana: z kompem nic nie wiadomo, dziwny jest jakiś... Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Do kalesona 28.01.06, 01:19 kochanica-francuza napisała: > Poza tym nie wiem, co oznacza fraza "straszne galoty" ani też "rozmiar namiotu > etc." - możesz podać, jaki to był rozmiar wedle rozmiarówki? > > Do bLemana: z kompem nic nie wiadomo, dziwny jest jakiś... Jeśli chodzi o "rozmiarówkę", niestety nie mam pojęcia o czym mowa ... Pamiętam po prostu utrzymany w tym niezobowiązującym tonie dialog, jakeśmy sobie w czasach niegdysiejszej wiosny albo nawet lata prowadzili. Zainteresowała mnie jednak inna sprawa. Dlaczego Twój komputer jest "dziwny"? Czy polecenia wykonuje ze znacznym opóźnieniem? Czy wylogowuje się sam z sieci albo przerywa połączenia? Czy masz kłopoty z zamknięciem systemu i wyłączeniem komputera? Czy podczas tych czynności zaczyna się zawieszać? Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Link 28.01.06, 00:15 Oto rzeczone: popcorn.cx/wg/films/twt/images/trousers1.jpg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Link 28.01.06, 10:03 feel_good_inc napisał: > Oto rzeczone: > popcorn.cx/wg/films/twt/images/trousers1.jpg ;) > też mi to przyszło do głowy, strasznie lubię te filmy, ale JK z całą pewnością nie to miał na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
tom.machine Re: Do KF o literaturze i nie tylko 31.01.06, 22:03 Doszły mnie plotki że rozpytujesz o mnie wśród forumowiczów. Podobno tęsknisz więc pocieszę cię byłem, jestem i będę tylko teraz pod tym nickiem więc nie smuc się bo lepiej mieć czytelnego wroga niż niepewnego przyjaciela jak to mniej więcej tak wyraził Pawlak. Chciałbym w ramach wyjaśnienia naszego poświątecznego spięcia na tle Farmy Updike'a wyjaśnić, że pomyliłaś powieści. O prostytuowaniu było w Uciekaj króliku - no taka mała pomyłka ale autor ten sam więc wybaczam. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Do KF o literaturze i nie tylko 01.02.06, 10:19 tom.machine napisał: > Chciałbym w ramach wyjaśnienia naszego poświątecznego spięcia na tle Farmy > Updike'a wyjaśnić, że pomyliłaś powieści. O prostytuowaniu było w Uciekaj > króliku - no taka mała pomyłka ale autor ten sam więc wybaczam. A więc jednak! Zupa była za słona. Odpowiedz Link Zgłoś
tom.machine Re: Do KF o literaturze i nie tylko 02.02.06, 17:32 kocia_noga napisała: > tom.machine napisał: > > > Chciałbym w ramach wyjaśnienia naszego poświątecznego spięcia na tle Farm > y > > Updike'a wyjaśnić, że pomyliłaś powieści. O prostytuowaniu było w Uciekaj > > > króliku - no taka mała pomyłka ale autor ten sam więc wybaczam. > > A więc jednak! Zupa była za słona. > Zupa była za wredna i pluła jadem. trzeba było ją wylać. Odpowiedz Link Zgłoś