messja05 01.02.06, 14:39 Mam wielki problem spotykam sie z dziewczyna od jakiegos czasu,ktora jest feministka.nie chce spelniac moich zachcianek seksualnych bo mowi,ze jej feminizm zabrania, jak ja z tego wyleczyc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
totalna_apokalipsa Re: feministki 01.02.06, 14:41 Przestać zakładać trollowate podpuchy na forum :P Odpowiedz Link Zgłoś
messja05 Re: feministki 01.02.06, 14:46 Nie jestem byle kim.Jestes messja05 i nalezy mi sie szacunek.a ty nedzna feministko zamiast dawac mi głupie rady z ktorch orweel by sie usmial, lepiej poradz jak ja wyleczyc z tego okropnego i odrazajacego feminizmu Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: feministki 01.02.06, 14:49 hhehe, na dodatek,ja, wielki messja05, lat 16 , z Bożej łaski troll na forum, mam teraz ferie w szkole i z nudów tak mi się mózg lasuje, że odpowiadam na pytania , których nie zadano i posiłkuję sie radami jedynego znanego mi pisarza, którego nazwiska nie umiem napisać:) Author, Author, jak krzyczą zachwyceni nonsensem sztuki:))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
messja05 Re: feministki 01.02.06, 14:52 zaraz wysle twoj post do administracji, to atak personalny na moja osobe . Odpowiedz Link Zgłoś
messja05 Re: No czyz to dzieciatko nie jest zabawne? 01.02.06, 15:00 lepiej powiedz jak wyleczyc z tej choroby moja dziewczyne!! ama sie lecz!! orwell by sie usmial :P Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: No czyz to dzieciatko nie jest zabawne? 01.02.06, 15:01 Kto to jest "ama " i dlaczego ma się leczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: No czyz to dzieciatko nie jest zabawne? 01.02.06, 15:03 totalna_apokalipsa napisała: > Kto to jest "ama " i dlaczego ma się leczyć? Ama to moze jakas odmiana hmm trolla, ktorego wyrzucaja ciagle z FK, a on wraca pod ciagle innymi nickami. Teraz zaraza przeniosla sie do nas. Odpowiedz Link Zgłoś
messja05 Re: No czyz to dzieciatko nie jest zabawne? 01.02.06, 15:05 evita_duarte napisała: > totalna_apokalipsa napisała: > > > Kto to jest "ama " i dlaczego ma się leczyć? > > Ama to moze jakas odmiana hmm trolla, ktorego wyrzucaja ciagle z FK, a on wraca > > pod ciagle innymi nickami. Teraz zaraza przeniosla sie do nas. > > nie jetsem trollem, sama nim jestes :P nikt mnie nie wywala z FK, ja tam rzadze. wszystkie kretynki moga mi naskoczyc, tak jak ty bo ja mam zmienne IP :PP Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: No czyz to dzieciatko nie jest zabawne? 01.02.06, 15:15 Fascynujące:))))zmienne ip:))) Jezus, ale bajer, po nocach mi się sni, bo wtedy wszystkie kretynki będą mi mogły naskoczyć i wreszcie coś mi się uda w zyciu jak messaji05, który zmienne ip oprawił w ramkęi postawił sobie na przyzbie, żeby cała wieś ogladała. Odpowiedz Link Zgłoś
messja05 Re: No czyz to dzieciatko nie jest zabawne? 01.02.06, 15:18 nie jedna feministka-rasistka probowala mnie osmieszysc ale nie udaje sie wam dresiary! Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: No czyz to dzieciatko nie jest zabawne? 01.02.06, 15:20 Z kazdym kolejnym postwm potwierdzasz, że nam się doskonale udaje, o wielki messajo05 , z Bożej łaski trollu Polski:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: No czyz to dzieciatko nie jest zabawne? 01.02.06, 15:03 No, nie rozumiesz? Ta jego dziewczyna ma na imię Ama i trzeba ją wyleczyć z zahamowań seksualnych. Odpowiedz Link Zgłoś
messja05 Re: No czyz to dzieciatko nie jest zabawne? 01.02.06, 15:03 totalna_apokalipsa napisała: > Kto to jest "ama " i dlaczego ma się leczyć? brak ci argumentów i czepaisz sie literówek :PP jestes trollem :) Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: No czyz to dzieciatko nie jest zabawne? 01.02.06, 15:23 No prosze, a ja myslałam, że ananasem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja05 Re: No czyz to dzieciatko nie jest zabawne? 01.02.06, 15:25 jasne, feministki sa powszechnie lubiane, szanowane i maja... ten...no... no ten... juz wiem: autorytet maja :)) Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: No czyz to dzieciatko nie jest zabawne? 01.02.06, 15:29 Jeszcze gorzej, bo teraz to już sam ze soba rozmawiasz...:))))Walerianki na cukrze?:) Odpowiedz Link Zgłoś
takete_malouma Re: No czyz to dzieciatko nie jest zabawne? 03.02.06, 00:54 messja05 napisawszy: > lepiej powiedz jak wyleczyc z tej choroby moja dziewczyne!! ama sie lecz!! > orwell by sie usmial :P Orwell to imię twojego konia? Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: feministki 01.02.06, 14:57 Wzruszające , przeczytaj swój poprzedni post i od razu też go wyslij, to zaoszczędzisz mi roboty :) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Czy Twoja koleżanka .... 01.02.06, 15:24 ... czy Twoja koleżanka nosi zazwyczaj portki, nigdy nie robi sobie makijażu i z pogardą wypowiada się o kobiecych kobietach? Jeżeli tak - na leczenie jest już za późno, niestety ... Tak jak komórki rakowe rozwijają się, infekując zdrowe tkanki, tak feminizm zatruwa normalnych ludzi, czyniąc ich nieszczęśliwymi. Na twoim miejscu jak najszybciej porzuciłbym ten nie rokujący przyszłości związek i poszukałbym sobie partnerki, która nie wstydzi się być kobietą i nie próbuje przeistoczyć się w mężczyznę, jak to nakazuje współczesny, agresywnie radykalny feminizm. Smutne, ale prawdziwe: jeżeli pragniesz prawdziwej kobiety, jeżeli kobieta jest dla Ciebie ucieleśnieniem absolutu, formą religijną, urzeczeniem i metafizyką, która cudem ucieleśniła się na ziemi - na pewno nie znajdziesz tych cech u feministki. One walczą z kobietami. Z kobietami i pośrednio - z mężczyznami, którzy kobiety wielbią. Tak czy inaczej: feminizm jest walką przeciwko człowieczeństwu. Pozdrawiam Keep Rocin' Odpowiedz Link Zgłoś
messja05 Re: Czy Twoja koleżanka .... 01.02.06, 15:26 tak, masz racje, w koncu normalna wypowiedz. bardzo ci dziekuje za udzial w tej waznej dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: Czy Twoja koleżanka .... 01.02.06, 15:39 Jasiu nie dorabiaj ideologii do uwielbienia dla minióweczek - przecież już wszystkie wiemy, że dla Ciebie kobieta to dodatek do minóweczki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Czy Twoja koleżanka .... 01.02.06, 15:48 No popatrz - a transwestyci jakoś mnie nie biorą ... Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Czy Twoja koleżanka .... 01.02.06, 15:49 johnny-kalesony napisał: > No popatrz - a transwestyci jakoś mnie nie biorą ... Nie??? A szkoda, messja nie ma szans... > > Pozdrawiam > Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: Czy Twoja koleżanka .... 01.02.06, 15:51 A czy ja Ci sugerowałam nieumiejętnośc wybierania dodatków? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Czy Twoja koleżanka .... 01.02.06, 16:00 johnny-kalesony napisał: > No popatrz - a transwestyci jakoś mnie nie biorą ... Nie? A RuPaul tak ładnie wygląda w mini: www.bloodyhell.nl/images/rupaul.png Odpowiedz Link Zgłoś
maga_luisa Re: Czy Twoja koleżanka .... 02.02.06, 12:19 Niektórzy mężczyźni wyrastaja z nastolatkowego życia iluzjami...inni, niestety, nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Feminizm niczego nie "zabrania", tym bardziej 01.02.06, 14:41 w kwestii seksualnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Feminizm niczego nie "zabrania", tym bardziej 01.02.06, 14:42 A może chodzi o to, że ta dziewczyna, będąc feministką, nie zamierza uprawiać seksu z byle kim :-P Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: kobieca delikatnośc 01.02.06, 15:16 nie pozwala jej powiedziec wprost,żebyś się wykąpał i zmienił ulubiony "odorant", więc wymyśliła sobie ten feminizm ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: uderz w stół ...n/t 01.02.06, 15:23 Tak też uderzałam w stół jak chciałm spławic.... delikatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: uderz w stół ...n/t 01.02.06, 15:33 Teraz zaskoczyłam - ten wstrętny niedomyty, za to wypindrzony babiszon, na którego się za każdym razem natykam się w pubie, a ostatnio dowala nachalnie z jakimiś tekstami z zachciankach to byłaś TY???? Gdybym wiedziała,że moję wyznanie,że jestem feministką, tobą tak wstrząśnie , że aż na FF ratunku będziesz szukac, wymyśliła bym coś innego, np że hetero jestem. Ale ty masz tupet - kilka przypadkowych spotkań nazywac "chodzeniem" :P Odpowiedz Link Zgłoś
messja05 Re: feministki 01.02.06, 15:19 bo ja jestem na tyle madra i na tyle kulturalna,ze nie chce nawet myslec o tym co by bylo gdyby swiat byl pelen takich jak wy dresiary. Feminazi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
messja05 Re: feministki 01.02.06, 15:21 ja jestem down to earth - czyli stapajaca mocno po ziemi i mam poczucie humoru. wy tego nigdy nie bedziecie mialy :P Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: feministki 01.02.06, 15:25 Płodna jesteś jak króliczek - tyle postów. Jakby becikowe za każdy płacili, to byś na Hawajach surfing uprawiała zamiast trollingu tutaj . Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: feministki 01.02.06, 15:25 fajnie, a ta Twoja lesbijeczka cię nie chce? No przykro, ale i tak bywa,, Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Spróbuj wziąć ją na inteligencję 01.02.06, 15:26 messja05 napisała: > feminizm zabrania, jak ja z tego wyleczyc? Spytaj o szczegóły zasad, w które wierzy, a potem udowodnij jej, że to są złe zasady, że krzywdzą innych i są wewnętrznie sprzeczne. Jeśli jest feministką, to znaczy, że przyjmuje racjonalne argumenty, gdyż feministki się tym szczycą, że działają dla dobra innych i potrafią racjonalnie udowodnić, że mają rację. Tylko w ten sposób można uleczyć z feminizmu. Ale sposób ten ma jedną wadę. Jeżeli sam nie masz dość inteligencji, to jej nie wyleczysz, a tylko się ośmieszysz. Odpowiedz Link Zgłoś
messja05 Re: Spróbuj wziąć ją na inteligencję 01.02.06, 15:26 wszystkicjh was podam na moderacje!! Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte No przeciez toto jest rozkoszne 01.02.06, 15:29 messja05 napisała: > wszystkicjh was podam na moderacje!! I jeszcze tupnij stopka a jakze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: No przeciez toto jest rozkoszne 01.02.06, 15:36 W szpileczce, koniecznie metalowej i z takimi dzyndzołkami błyszczącymi nad napiętkiem, a wyżej pończoszka ze szwem, a wyżej ...... to już domena Jasia Gaciaczka ( ja się w minióweczkach lateksowych nie specjalizuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Spróbuj wziąć ją na inteligencję 01.02.06, 15:33 >wszystkicjh was podam na moderacje!! O rany , moderacja to jak UB! Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Spróbuj wziąć ją na inteligencję 01.02.06, 16:59 > wszystkicjh was podam na moderacje!! Ojejku.. I naskarżysz też mamusi..? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
messja05 Re: Spróbuj wziąć ją na inteligencję 01.02.06, 17:03 Nastepny,ktory niegnie za mna na wszystkie fora gazetowe!Moze ty masz jakas obsesje?Wybacz nie interesuja mnie trolle takie jak ty!zaqnizasz moj poziom spoleczny! Nie masz nic do powiedzenia?NIC nie mow!Milcz! Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Kim jest messja05 01.02.06, 15:40 watek z FM: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=36012674 Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Kim jest messja05 01.02.06, 16:34 widziałam jeszcze duzo jej pociesznych postów na forum o moderacji. Niezła jest :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: feministki 01.02.06, 16:31 daj jej dobry przykład:)Na poczatęk zademonstruj zabawę trzema wibratorami naraz.Na pewno ją to zachęci:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja05 Dranie! 01.02.06, 16:42 Podam wszystkich na moderacji!Mam znajomosci!Dresiary!Lizusy! Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Dranie! 01.02.06, 16:44 ja jestem drań,dresiara czy lizus?:)I dlaczego ci sie nei podoba moja rada?Sprawdź,to na pewno bedzie skuteczne Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: uderz w stol....n/t 01.02.06, 16:46 ...a nożyce się otworzą jak mawia jaśnie oświecony Andrzej Lepper:) Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: Dranie! 01.02.06, 16:46 Daj spokój , ona jest w szoku po niepowodzeniu erotycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
messja05 Re: Dranie! 01.02.06, 16:47 Degeneraci!Feminazi!Odchyly od normy!Prawdziwa kobieta nie potrzebuje pocieszac sie,feminizmem,wymyslem starych panien.Nauczcie sie,zyc zgodnie z prawami! Lamiecie prawo natury!Nikt was nie chce.jestescie zwyklymi wyrzutkami!nawet poradzic nie potraficie! Orwell by sie usmial gdyby to widzial! Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Dranie! 01.02.06, 16:50 Ale to nie my mamy problemy erotyczne:)Ja mam partnera który spelnia moje zachcianki (eh..dobra dziś jestem i nakarmie trolla) Odpowiedz Link Zgłoś
messja05 Re: Dranie! 01.02.06, 16:51 To jest atak personalny!Klikam w kosz i wysylam wiadomosc do Adminustracji o zbanowaniu ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Dranie! 01.02.06, 16:53 I nie zapomnij opisac wszystkich krzywd, jakie Cię tu spotkały, na forum o forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Dranie! 01.02.06, 17:34 Dlaczego zmieniłaś imię ... czy będę musiał również zmienić je w spisie autorów powieści? Zagrałem sobie i udało mi się zebrać 940 zł. ... na Maybacha więc nie wystarczy. Pozdrawiam Keep ROckin' Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Dranie! 01.02.06, 17:42 Nie było mnie wśród tworców powieści (talentu Bozia nie dała :((( Nick zmieniłam bo wczoraj na forum testowym trafiłam na dziewczynę o prawie identycznym, diablica26. Postanowiłam wymyślec tym razem cos oryginalnego :) 940 to cienko, Łojciec Ci nie pobłogosławi. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Dranie! 01.02.06, 16:56 jak fajnie!Jeszcze nikt na mnei tak żywiołowo nie zareagował:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Dranie! 02.02.06, 14:46 > jak fajnie!Jeszcze nikt na mnei tak żywiołowo nie zareagował:)))) Nawet twoj facet ktory spelnia twoje zachcianki ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: Dranie! 01.02.06, 16:53 Mecyjko - jakbym wtedy w pubie wiedziała, że tak strasznie to będziesz przeżywac i wywoła to tak okropną nienawiśc do feministek, toż bym ci powiedziała, że heteryczka jestem a nie feministka, nie rajcują mnie twoje umizgi, które tak szumnie nazywasz chodzeniem. Chyba musze lokal zmienic,żebyś mnie nie molestowała. Odpowiedz Link Zgłoś
messja05 Dresiary! 01.02.06, 16:54 Aspoleczne stworzenia,ktore nie potrafia normalnie dyskutowac z kims tak wysoce inteligentnym jak ja!Niz spoleczno-intelektualny! Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: Dresiary! 01.02.06, 16:59 A jak się do mnie dostawiałaś, to ci na dyskusji nie zależało, taka byłaś .... lizusowsko nastawiona. Odpowiedz Link Zgłoś
messja05 Re: Dresiary! 01.02.06, 17:00 Orwell by sie usmial!Ja dyskutuje z kims takim!Zalosne jestescie!Zarazone!Jak HIV sie rozprzestrzeniacie!Nieuleczalne wariatki! Odpowiedz Link Zgłoś
ochrona.szpitala Re: Dresiary! 01.02.06, 17:28 Messja05 kurdebalans, ile razy mówiliśmy żebyś nie włamywała się do pokoju ordynatora i nie odpalała kompa?? No ile razy, pytam sie??? I piguły znowu były wyplute, co? Jak jeszcze raz to zrobisz, to przyjdziemy z kaftanem i tą wielka strzykawka co to ją ostatnio dostałaś i po której zaczeło ci się wydawac że jesteś Napoleonem i latałaś za ordynatorem wołając "Walewska, dawaj dupy, ale już - ty wiesz kim ja jestem??" A teraz grzecznie wyłącz komputer i wracaj do łóżka. Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: Dresiary! 01.02.06, 17:03 A dresiarę to wypraszam sobie - to ty byłaś w jakiś dworkinach, co nigdy żelazka nie widziały. Ja nawet minióweczkę (Kalesonny zatkaj oczka) miałam i pończoszki, a nie żadne rajstopy, nawet w gorset się biłam. Ależ mnie zdenerwowałaś ufff.... Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: Dresiary! 01.02.06, 17:05 Aż literkę "w" zgubiłam, tak się zdenerwowałam. Czuję się jakbym tipsa zgubiła i to z powodu jakiejś napalonej, nierozładowanej erotycznie natrętki. Pfe. Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: Dresiary! 01.02.06, 18:59 Och - nie żałuję tych trzeszczących żeber, sciśniętego żołądka, możliwych żylaków od samonośnych pończoszek, stóp katowanych szpilkami. Twa mina wynagrodziła mi wszystko ... Zawsze wiedziałam że mam krzywe nogi i tłuszcz na biodrach, ale to nie powód by tak paszczękę rozdziawiac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: feministki 01.02.06, 19:30 Na poczatęk zademonstruj zabawę trzema wibratorami > naraz.Na pewno ją to zachęci:) dwa rozumiem...potrafie sobie wyobrazic...ale 3 ?? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: feministki 01.02.06, 19:32 młody jeszcze jesteś..:)ale co ja cie będę uczyc,znowu będzie,że się znęcam:) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: feministki 01.02.06, 19:38 Nie no ,opisz to jakos ;-) P.S. Taa odezwala sie "stara"...22 latka pfff... Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: feministki 01.02.06, 19:39 za 2 miesiace bedzie 23:) Jakby ci to opisac...:)Co zrobic z 2 wibratorami to chyba wiesz?;)Dodam,ze taka wibrujaca końcówka doskonale nadaje się do stymulowania innych wrazliwych częsci ciala ps)jak wyjasnisz to,że ciągle gadamy o seksie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: feministki 01.02.06, 19:41 > ps)jak wyjasnisz to,że ciągle gadamy o seksie?:) Tym ze mam 20 lat, i (z krutkimi przerwami) o niczym innym nie mysle ??? Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: feministki 01.02.06, 19:43 cholera, musze cię zmartwić..jak bedziesz mial 23 bez 2 miesiecy też będziesz ciągle o tym myślał;)ciekawe kiedy to przechodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: feministki 01.02.06, 19:54 > cholera, musze cię zmartwić..jak bedziesz mial 23 bez 2 miesiecy też będziesz > ciągle o tym myślał;)ciekawe kiedy to przechodzi:) Niektorym chyba nie przechodzi. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: feministki 01.02.06, 19:56 Eh,starzeje się: gadam o seksie z młodszym ode mnie facetem;) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: feministki 01.02.06, 19:58 > Eh,starzeje się: gadam o seksie z młodszym ode mnie facetem;) Straszne...co nie ? ;-) Ja juz tak o tym mysle ze zaczalem sluchac, WASP i Motley Crue ;-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: feministki 01.02.06, 20:01 Zlituj się - on myśli męskimi kategoriami - jemu dwa to dośc na męską anatomię. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: feministki 01.02.06, 20:06 > Zlituj się - on myśli męskimi kategoriami - jemu dwa to dośc na męską anatomię. Przepraszam bardzo...za kogo mnie masz ??? :(( nie chce byc porownywany ze "statystycznymi" mezczyznami :( Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca.trolli kim jest messja 01.02.06, 18:48 kim jest mesja? messja to mariolka, która rok temu pochowała psa, po czym go odkopała, bo zapomniałą zrobic zdjęcie. messja wierzy w duchy i widzi świetliste figóry (pisownia oryginalna), czytuje Wróżke i nosi barchanowe gacie. Messja obecnie przebywa na forum, ponieważ uciekła ze szpitala psychiatrycznego, ale...juz ja mamy namierzoną. Messjo-kaftan! Odpowiedz Link Zgłoś